Jump to content

athoik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About athoik

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

athoik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Μετά από σχεδόν 2 χρόνια χρήσης της ROM Etotalk mod (με κάποιες τροποποιήσεις που είχα κάνει για sms και για την μπαταρία), είπα να βάλω την Foxtrot 010, γιατί μου έκανε reboot στα καλά καθούμενα. Σε κάποιο ποστ πιο πίσω, έχει αναφερθεί από κάποιον φίλο το ίδιο πρόβλημα, για να το λύσει είχε βγάλει το pin! Πριν να βάλω την Foxtrot 010 είπα να κάνω update μήπως και στρώσει, έτσι λοιπόν κατέβασα το P770-S128-V6-MOD-by-Dean@etotalk.com.zip και το έριξα, αλλά δυστυχώς το Wifi δεν λειτουργούσε. Επίσης και αυτό το πρόβλημα έχει αναφερθεί από κάποιον φίλο σε κάπιο ποστ πιο πίσω. Οπότε πέρασα το P770_S110_winflash.zip με το Flash Tool με την επιλογή Firmware -> Update γιατί το Etotalk mod είναι βασισμένο στην Asian version που έχει άλλα partitions. Έπειτα έριξα το P770_recovery_CWM.zip με το Flash Tool ξανά. Τέλος μέσα από το recovery έτρεξα το P770_Foxtrot_010.zip και όλα πήγαν μία χαρά. Μέχρι στιγμής ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι το μύνημα "google play services is not supported by your device." (πχ στο Google Now ή στο endomondo κλπ). Για να λυθεί έπρεπε να βάλω νεότερο Google Play Store. To Foxtrot 010 έχει το com.android.vending-4.0.26.apk εγκατεστημένο. Το άλλαξα με το com.android.vending-4.3.11.apk από εδώ. Φυσικά η Foxtrot 010 έχει το θέμα με τους 160 χαρακτήρες, αλλά προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Επίσης η Foxtrot 010 έχει Ρώσικα στον Dialer, καλά θα ήταν να είχε Ελληνικά, μήπως το έχει τροποποιήσει κάποιος με Ελληνικά; Αν υπάρχουν κάποια tips για την Foxtrot είναι καλοδεχούμενα ;)
  2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249868 Φρέσκο ROM βασισμένο στο LewaOS και με Ελληνικά σύμφωνα με τον δημιουργό του. Based on the LewaOS 4.1 z 2013-04-02 Page Source: Lewa ROM Google Play is included. NOTE: This is the full version of rom[approximately 220MB]. My changes: adding languages ​​[PL, DE, HU, ES, HU, IT, SK, CS, PT, TR, NL, LV, FR, EL] to the system and system applications, add ApexLauncher 1.4.4, DEFAULT system boots from the Polish language Chinese apps removed Recovery removed from the original package - it was only in Chinese .......
  3. Ο λόγος που περνάμε το recovery (πχ CWM) είναι μετά για να μπούμε σε αυτό. Προσωπικά το να μπώ σε recovery δεν ήταν και τόσο εύκολο (την πρώτη φορά). Οπότε πίστεψα ότι αυτή η πληροφορία, θα είναι χρήσιμη.
  4. Στο τρίτο εδώ το Edit1 και το Edit2 δεν απαντάνε δηλαδή στο ερώτημα για το recovery :p :p
  5. Ρίξε μία ματιά εδώ, εδώ και εδώ.
  6. Προφανώς και είναι σφάλμα του Skype και δεν ευθύνεται η ROM του Lenovo, εφόσον λειτουργεί με παλαιότερη έκδοση του Skype. Θα πρότεινα να γράψουμε στην κοινότητα του Skype, πιθανό είναι να ασχοληθούν αν δουν αρκετά posts (http://community.skype.com/t5/Android/sign-out-skye-problem/td-p/1339896). Έχω ήδη γράψει εκεί.
  7. @Attilas, στο forum του Skype έγραψα, οι Κινέζοι από όσο κατάλαβα δίνουν απαντήσεις κονσέρβας... Τσέκαρε πάντως αν έκανε κάνα update, γιατί σε εμένα έβαλε την τελευταία αυτόματα, γιαυτό είπα να απενεργοποιηθεί η αυτόματη ενημέρωση. Επίσης σημαντικό είναι να γίνει επανεκκίνηση.
  8. Ενεργοποιώντας το sms delivery report στο thread view υπάρχει ένα check box στο sms όταν έχει παραδωθεί. Επίσης πατώντας παρατεταμένα πάνω σε sms και μετά view report έχει το Status (πχ Received), ωστόσο ήχο σαν να έρχεται νέο sms δεν έχει. Όσον αφορά την μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με την etotalk mod. Ωστόσο μετά την προσθήκη της stock εφαρμογής για την διαχείρηση ενέργειας έκανα calibration στην μπαταρία, ίσως να χρειάζεται κάτι παρόμοιο και με την Life. Επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας προτείνω να βάλετε το Greenify :)
  9. Δούλεψε μια χαρά! Διέγραψα το apk, έκανα reboot και μετά εγκατάσταση του mtk. Πλέον έχω και backup του EMEI. Δοκίμασε το mms.apk που έχω στείλει σε προηγούμενο post, λειτουργεί μία χαρά στην etotalk mod (αναφορές+χαρακτήρες)! Αν είχε και επιλογή για SIM (σε περίπτωση που δεν θέλω να στείλω από την προεπιλεγμένη) θα ήταν τέλειο! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Από το κινητό είναι δύσκολή η πολλαπλή παράθεση ακόμη και από τo P770. Άλλη φορά πολλάπλή από το pc.
  10. Και σε μένα δεν κάνει ανανέωση, πιστεύω ότι πρέπει να αφαιρέσουμε από τα system apps το EtotalktoolV3.apk για να κάνει εγκατάσταση.
  11. Και σε εμένα το ίδιο κάνει. Ωστόσο το etotal tools (Mobileuncle MTK) έχει ρύθμιση που μπορείς να επιλέξεις τι ακριβώς modes θέλεις. Mobileuncle -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> BandMode -> SIM1 (ή SIM 2) -> GSM Mode, UTMS Mode Υπάρχει και το παρακάτω αλλά δεν δίνει επιλογή για την SIM Mobileuncle -> Engineer Mode -> Engineer Mode (Android) -> Πληροφορίες τηλεφώνου -> Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αν σου δουλέψει μας λές.
  12. Κοίταξε εδώ. Με την χρήση του SP Flash Tools περνάς το recovery.img (μόνο!). Έπειτα αφού μπεις σε recovery mode κάνεις εγκατάσταση το Root by Javum.zip. root done! Όλα τα παραπάνω (καθώς και τα αρχεία) θα τα βρεις στο παραπάνω link. Edit1. Για το SP Flash Tools κοίταξε επίσης εδώ (ειδικά το κομμάτι που λέει Flashing only part of the ROM) Edit2. Κοίταξε και εδώ step by step με εικόνες!
  13. Λοιπόν πέρασα το P770_recovery_CWM.zip και πήρα Nandroid backup επιτυχώς! Η διαδικασία είναι απλή για όποιον θέλει να αλλάξει το CWM του etotalk το οποίο δεν κάνει Nandroid backup. 1. Κατεβάζουμε το P770_recovery_CWM.zip στην εσωτερική sdcard από εδώ. 2. Κάνουμε επανεκκίνηση σε recovery (οδηγίες εδώ) 3. Από το recovery μενού επιλέγουμε "install zip from sdcard" 4. Από το recovery μενού επιλέγουμε "reboot system now" Πλέον έχουμε CWM recovery v5.5.0.4 στο οποίο λειτουργεί το backup (και ελπίζω και το restore :confused:).
  14. Αν βάλω το CMW ή το TWR από τα zip (P770_recovery_CWM.zip, P770_recovery_TWR.zip) που έχει στην σελίδα http://lenovo-forums.ru/topic/641-twr-recovery-p770/ με το CWM by etotalk λέτε να λειτουργήσει; ( ή θα μείνω με το κινητό τούβλο; )
  15. Καλησπέρα σας, Nadroid backup & restore με επιτυχία έχει κάνει κάποιος; Αν ναι με ποιο recovery.img; To CWM που ήρθε με την etotalk mod [CWM-based Recovery v6.0.1.1 (compiled by Dean etotalk)] δεν λειτουργεί, κολλάει στο backup boot.img. Υπάρχει και το TWRP στο LewaOS (LeWa_Lenovo_P770_JB_ROM_13.03.01_e4447.zip -> recovery.img) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Edit1. Από ότι βλέπω στα screenshots του LewaOS, το TWRP είναι στα Κινέζικα ... :( http://static.lewatek.com/img/learn/lenovo_p770/3.3.1.png Edit2. Στο Ρώσικο το forum έχουν και το CWM & TWRP οι οποίες λογικά θα είναι με Αγγλικά ( http://lenovo-forums.ru/topic/641-twr-recovery-p770/ )
×
×
  • Create New...