Jump to content

ndrakop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ndrakop

  • Ημ. Γέννησης 06/12/1979

ndrakop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλημέρα και γώ μόλις προχθές απόκτησα το Touch και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για χρήστης που γνωρίζει τα WM ελάχιστα... Προς το παρόν έχω φορτώσει το BatteryStatus και το PocketCM και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το επόμενο hands on :ninja: θα είναι το σκ με εγκατάσταση της ROM του φίλου kosgal για να μπορέσω να εγκαταστήσω και άλλα sw. Ευχαριστώ πολύ για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλοι εδώ μέσα και μας κρατάτε ενήμερους. Να στε καλά!!! :)
  2. Ntaksei re filaraki kai sy ti eisai moderator? H noiazese gia to trafic tou site? Kai sthn telikh an h parathesh pou ekanes htan h apanthsh sto erwthma mou den tha xreiazontoustan 4+ post ok? PS. Sorry αν η απάντηση είναι κάπως επιθετική ... κτλ! Thnks xristosle apla pragmata apla den einai kai poly eykolh h anazhthsh ti keyword(s) na psakseis? Tespa ekana anazhthsh kai den vrhka kati opote thanks gia thn apanthsh!
  3. Για χαρα παιδια το προβλημα που εχει το δικό μου 6270 είναι ότι στέλνει sms με πολυ λίγους χαρακτήρες. Δηλαδή εκεί που σε ένα άλλο τηλ το ίδιο κείμενο στέλνεται σε 1 sms το δικό μου σπάει σε 2 ή 3. Πρέπει να κάνω upgrade το S/W για να λυθεί ή υπάρχει κάποιο option που αλλάζει αυτό Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...