Jump to content

lgoptimus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lgoptimus

  1. Kαλησπερα.Εχω το εν λογω κινητο απο τον περασμενο Δεκεμβρη.Εχω κατεβασει αρκετα μουσικα video και παιχνιδια μεσω wi fi και ποτε δεν αντιμετωπισα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Για εξωτερικη μνημη χρησιμοποιω μια καρτα sd 8gb.
  2. Τελικα τα περασα στην καρτα sd μεσω υπολογιστη. pkatsaras,ευχαριστω για τον χρονο σου.:)
  3. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Δυστυχως δεν εχω ιδιαιτερη εξοικειωση και δεν ξερω πως μπορω να κανω root.Επισης θελω να ρωτησω αν συμφερει να κανω root ή να περιμενω τυχον αναβαθμισεις του λογισμικου του lg L7(700) ; Αν δεν κανω λαθος,θα γινει αναβαθμιση σε jelly bean.
  4. Γεια σας.Εχω το lg optimus P700.Προσπαθω να μεταφερω στην καρτα SD,διαφορες εφαρμογες που εχω στην εσωτερικη μνημη,αλλα ειναι αδυνατο.Εχω χρησιμοποιησει διαφορα προγραμματα,οπως το app 2 SD,αλλα λεει οτι,''η συσκευη δεν διαθετει εξωτερικη μνημη,ή οτι η εξωτερικη μνημη ειναι προσομειωμενη''Στο κινητο εχω τοποθετησει μια αδεια sd καρτα χωρητικοτητος 8gb.Επισης λεει οτι,''η λειτουργια μεταφορας εφαρμογων στην SD καρτα,μπορει να μην υποστηριζεται απο αυτη την συσκευη.'' Ζητω την βοηθεια σας για τα εξης : 1.Ειναι δυνατον το συγκεκριμενο κινητο να μην υποστηριζει την μεταφορα εφαρμογων απο την εσωτερικη μνημη στην καρτα SD ; 2.Τι σημαινει προσομειωμενη εξωτερικη μνημη; 3.Πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο την εσωτερικη μνημη του κινητου στην καρτα SD ; Ευχαριστω πολυ. Kανεις δεν μπορει να βοηθησει ;
×
×
  • Create New...