Jump to content

geor106

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geor106

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

geor106's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δοκιμασε να κάνεις ενα default settings...
  2. file mou distixos to edosa allou..na se kala pantos
  3. sorry mina_kritis 10.1 τρεχω.
  4. mina_kriti εμενα παιζει ηχο στην 4,2,2 και με 1,5ghz εβγαλε σκορ στο antutu 10.356.
  5. ωραιο σκορ αν και εγω ποu το ετρεξα μοu εβγαλε 9250.Tο εχεις κανει overclock?φανταζομαι 4.2.2 φορας.
  6. Πως μπορουμε να γυρισουμε απο την 4,2,2 στη γνησια ρομ της huawei γτ τωρα δεν υπαρχει δυναμοτητα να την κανεις εγκατασταση μεσω του αποθηκευτικου χωρο.
  7. Επειδη δεν μπορω να βαλω το κινητο στις αγγελιες πουλαω.το ideos x5 σε καλη κατασταση λειτουργικο με ολα.τα αξεσουαρ και εγγυηση μεχρι το σεμπτεμβριο απλως εχει ςνα προβλημα εχει κοπει η καλωδιοταινια απο το startbutton και δεν μπορει να ανοιξει το κινητο.Το δινω 60euro με 8gb καρτα μνημης.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μνμ,ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος
  8. Μετα απο πολυ κοπο δεν καταφερα να το κάνω root με αυτο τον τρόπο αλλα βρήκα αλλον έναν και μου φαινεται ευκολοτερος και να και ο οδηγός http://www.modaco.com/topic/362019-tutorial-how-to-root-your-p1-and-install-clockworkmod/ και μου επαιξε αμεσως. Το θέμα μου πιο ειναι τωρα πριν γίνει root το κινητο έλεγε στο antutu benchmark 1.2hz και έβγαζε score κοντα στις 8000 με το που έγινε ροοτ πήγε 8300 αλλα με 1,2ηhz παλι to cpu το κάνω overclocking στα 1.5hz γιατί δεν πάει παραπάνω και κάνει score κάτω απο 8000.Οταν είχα βάλει την beta jb το κινητό έτρεχε χωρις ροοτ στο 1,5hz και με score 8700.Βλέπω καποια score sto antutu για το ascend p1 κοντα στα 10000 και βλέπω οτι ο επεξεργαστεις τρέχει στα 1,6hz σχεδον,τι μπορεί να συμβαίνει δεν βγάζω άκρη,και εκτός αυτού το κινητό στα τεχνικά χαρακτηρικά λέει δυπηρινο 1,5 οχι στο 1,2,κανένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε?
  9. Αδερφε επειδη αντιμετοπίζω το ίδιο προβλημα μπορεις να μου πεις πως το ελυσες?
  10. original911 ευχαριστω για την απαντηση το ετρεξα σαν administrator και επαιξε το ροοτ κσνονικα και το su binary.
  11. το εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα συνεχεια το ιδιο..και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το καταργησβ το superuser ωστε να το ξανατρεξω το εκανα και default setting και δεν το εσβησε.Καμια ιδεα?
  12. καλημερα εχω κανει το κινητο μου ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο του διαχειρηστη αλλα οταν τρεχω su binary μου βγαζει faild.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση πως το ενεργοποιουμε?
  13. παιδια εκανα το κινητο ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο διαχειρηστη αλλα οταν παω να κανω μεταφορα εφαρμογων στην sd δεν με αφηνει,το ξανατρεξα παλι αλλα τπτ,πως μπορω να το κανω απεκατασταση πληρως του διαχεριστη?
×
×
  • Create New...