Jump to content

plan1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by plan1

  1. καλημερα ναι δεν μπαινει σε download/flash mode όταν προσπαθω κανει ένα γρηγορο αναβοσβησμα η οθονη και σταματάει εκει μετα βγαζει στην οθονη το σημα του android και κανει σαν να κανει επαναφορά η ψαχνει κατι και μετα τα ιδια security error ....σε factory reset βγαζει τις επιλογες κανω ότι πρεπει δειχνει την εικονα ότι κανει επαναφορά και στην επανεκκινηση παλι τα ιδια ...ευχαριστω για την απαντηση ..περιμενω αν καποιος γνωριζει κατι..

     

    καταφερα μετα από πολλες και διαφορες προσπάθειες να μπω σε downloand mode ....τωρα???

    ενημερωση ; μαλλον κατι εγινε ...ευχαριστω πολύ τον φιλο anonymous ..

  2. Καλησπέρα ..καλη χρονια σε ολους..Το πρόβλημα λεγεται LG Security Error .. το τηλεφωνο σε κατασταση root κανει επανεκκινηση και βγαζει αυτό στην οθονη....δεν μπαινει σε διαδικασια download mode αλλα και σε factory reset δειχνει ότι επαναφερει και ξανα παλι η ιδια οθονη .... υπαρχει λυση ?????

    πιθανον το πρόβλημα να εγινε επειδή απεγκαταστησα από το τηλεφωνο 1 -2 εφαρμογες .

    Σας ευχαριστω πολύ για το χρονο σας ..

  3. καλησπερα ..ειμαι με αυτην την rom την προχειρη αλλα επειδη ειμαι εκτος εδρας θα το προσπαθησω μολλις γυρισω ...αν χρειαστω βοηθεια (το πιο πιθανο ) θα στειλω μηνυμα σε ευχαριστω πολυ και παλι ..
  4. Kαλησπέρα σε ολους .μετα απο καιρο προσπαθησα να εφαρμοσω τις οδηγιες που μου εδωσε ο Theiosbill για να κανω root και να βαλω νεα rom & kernel ... δεν τα καταφερα διοτι εχω win vista laptop & win 7 desktop ... και ηθελε win xp για να δει το KDZ_FW_UPD.exe ...και με την βοηθεια ενος σπασμενου παλιου laptop με xp καταφερα να το τρεξω ( δεν ξερω πως το εκανα αυτο ) με αποτελεσμα στο τελος το τηλεφωνο να ειναι σε κατασταση με εκδοση android 2.3.6 , kernel 2.6.35.11 εκδοση βασικης μορφης p936- MDM9200B-V10F-OCT-09-2012-XX-1 και την ιδια εκδοση λογισμικου ...v10f.......

    Εχω την εντυπωση οτι τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια αλλα....μεχρι τωρα και μετα απο αρκετη χρηση ( με την προηγουμενη rom ics θα ειχε σβησει 10 φορες θα ειχε ζεματιστει αλλες τοσες ) το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα ......σε ολα .... χωρις κολληματα και επανεκκινησεις μεχρι στιγμης ....θα ενημερωσω σε λιγες μερες πως παει .....

  5. Καλησπερα .. πολυ ενδιαφερον οι παραπανω πληροφοριες του φιλου . Περιμενω νεωτερα μετα την μειωση της συχνοτητας της cpu ..ελπιζοντας οτι ισως καλυτερεψη η κατασταση .
  6. Καλημερα ... επανερχομαι παλι γιατι δεν εχει απαντησει καποιος φιλος . Οι φιλοι που εχουν προβλημα με την συσκευη (αναφερω ποιο πανω τα προβληματα ) τι εχουν κανει ? Και οι φιλοι που ειπαν οτι περασαν τι αποτελεσμα εχουν μεχρι σημερα??
  7. καλησπερα σε ολους . εχουμε νεωτερα απο φιλους που εχουν περασει jelly bean στο τηλεφωνο πως πανε με επανεκιννησεις .. κολληματα και αυξηση θερμοκρασιας τηλεφωνου που εχουμε ακομα εμεις ... αν υπαρχει καποια σταθερη rom που να διορθωνει τα παραπανω ( φοραω 4.0.4 ) ???
  8. καλησπερα ... αναφερε ο φιλος οτι φοραει την 10.1 cm dy miroslav και μεχρι στιγμης ειναι ολα οκ... με ποιο τροπο την περασες και απο που την κατεβασες ......
  9. οποιος δοκιμασει την cm-10.1.0-RC1-p930.zip ας μας πει τι γινεται . Σε τελευταια αναλυση αν ειναι θεμα μονο μπαταριας ας γινει αγορα μεγαλυτερης με καπακι αλλο .Τουλαχιστον να γλυτωσουμε τις επανεκκινησεις ...οι οποιες μου εχουν σπασει τα νευρα .. Ειμαι σε αναμονη λοιπον για νεοτερα ...
  10. Καλημερα . Τελικα η jelly bean ειναι η λυση στο προβλημα μας ?? Χτες μου εκανε συνεχεια σε οποια κινηση και να εκανα επανεκκινηση και αναγκαστικα να το κλεισω να το φορτισω και να να το ανοιξω μετα για να επανελθει στις πλεον κανονικες επανεκκινησεις του ..... (δηλ μετα απο λιγη χρηση ) επισης παρατηρησα οτι την ωρα που κολλαει ζεστενεται υπερβολικα και αδειαζει την μπαταρια τρελα . Ερωτηση : εμεις μπορουμε να αφαιρεσουμε καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαστε μεσα απο την 10.0 πριν τελικα την εγκαταστησουμε ?
  11. φιλε σε ευχαριστω , θα προσπαθησω αμεσα να βαλω την 10.0 με τον οδηγο απο xda-developers και επλιζω να τα καταφερω γιατι δεν παιζει αλλο με τις επανεκκινησεις ...ειναι τρομερα κουραστικο .
  12. ερωτηση (ασχετου) : ελληνικα υπαρχουν στις εκδοσεις nighlty 10.1 και στην CM 10 stable ?? απο οτι διαβαζω τελικα η λυση στα προβληματα ειναι να περασουμε την cyanoge.

    περιμενω νεοτερα απο την λειτουργια του τηλεφωνου στο θεμα τον επαννεκινησεων βασικα . Καλη Ανασταση σε ολους και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .

  13. Kαλησπερα σε ολους ...Ανακεφαλαιωνοντας εχουμε τα εξης : συνεχιζουν οι επανεκκινησεις ,ζεστενεται πολυ μετα απο λιγη χρηση και κολλαει η κανει επανεκκινηση , και γενικα τα αρχικα προβληματα παραμενουν ολα ασχετα απο μπαταριες η εκδοσης λογισμικου. Περιμενω απαντηση απο οποιον εβαλε την Cyanogenmod 10.1 (4.2.2) ή 10.0 σχετικα με τα παραπανω προβληματα . Επισης αν εχουν διορθωθει τα προβληματα ας κανει καποιος που ξερει εναν οδηγο εγκαταστασης αναλυτικο και αναγνωρισιμο απο εμας που δεν εχουμε ασχοληθει με τηλεφωνα για να μην πειραματιζομαστε ασκοπα . Ελπιζω στην κατανοηση των φιλων που γνωριζουν και στην αμεση απαντηση τους μηπως αναστησουμε και εμεις οι ατυχοι .
  14. ναι ...δεν ξερω αν φταιει η ζεστη αλλα το πιανει πολλες φορες και ζεστενεται ( σαν να τραβαει ρευμα συνεχεια στο φουλ) και σβηνει ..... περιμενω απαντηση για την Cyanogenmod 10.1 ακομα ......
  15. αγορασα απο ebay αυτη Extended 3800mAH Battery + Black Cover Door For LG Optimus LTE P936 αλλα το καπακι δεν κουμπωνει ...ειναι απο αλλο μαλλον τηλεφωνο

    η μπαταρια κουμπωνει και ειναι τεραστια ...

    και επανερχομαι στο θεμα των επανεκκινησεων .....ποιος αλλος φορεσε την Cyanogenmod 10.1 να μας πει πως παει το τηλεφωνο ...... μηπως και σωθουμε . επισης θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα .. 1. αν η Cyanogenmod 10.1 εχει ελληνικα ( ισως ειναι βλακεια ερωτηση ) και 2 . ποια η διαφορα μεταξυ της ...nightly και της ....stable . σας ευχαριστω πολυ ...!

  16. καλησπερα.. αν η Cyanogenmod 10.1 (4.2.2) ειναι η λυση στο προβλημα των επαννεκινησεων , τοτε ισως δεν μετανοιωσω για την αγορα μου. απλα πειτε μου παραπανω πληροφοριες να το δοκιμασω . ευχαριστω πολυ
  17. Καλημερα . επανερχομαι μετα απο καιρο και αναφερω διαπιστωσεις σχετικα με το προβλημα που εχουμε εμεις οι ατυχοι που εχουμε προβληματικο τηλεφωνο . Υπαρχουν λοιπον μερες με νορμαλ χρηση ( τηλεφωνο μουσικη ) και δουλευει κανονικα .Χτες συγκεκριμενα προσπαθησα να κατεβασω ενα βιντεο απο internet και σε διαστημα 15 λεπτων εκανε τουλαχιστον 6 επανεκκινησεις . Μπαταρια φορτισμενη και σημα τελειο . Παρατηρησα λοιπον οτι υπαρχει αυξηση θερμοκρασιας στο τηλεφωνο και αυτη μαλλον ειναι η αιτια των επανεκκινησεων σε μενα τουλαχιστον .Παρατηρησα επισης οτι μετα απο 30 λεπτη (και περισσοτερη ωρα ) ομιλια με ακουστικα μολις τελειωνε η κληση το τηλεφωνο εσβηνε και χρειαστηκε να βγαλω και μπαταρια . Αυτο εχει συμβει 3 - 4 φορες στους 2 μηνες που το εχω . Ερωτηση για αυτους που ξερουν : αν μπορεσουμε να κατεβασουμε λιγο τη ισχυ του επεξεργαστη λογικα θα χασουμε ταχυτητα αλλα θα μειωσουμε και θερμοκρασια και ισως επιτελους δουλεψει λιγο σωστα . Επισης περιμενω μπαταρια μεγαλη και θα σας πω αποτελεσματα ποσο καλυτερα θα δουλεψει και αν διορθωσει κατι . Καλο κουραγιο σε ολους εμας με τα προβληματικα τηλεφωνα .Καλημερα .
×
×
  • Create New...