Jump to content

pointerst

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pointerst

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

pointerst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όταν πήρα το κινητό,μέσα στη συσκευασία είχε και μια γραφίδα όπως δείχνει εδώ http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61990&selectedCategoryId=93 . Αυτή μπαίνει πουθενά στο κινητό ή πρέπει να το κουβαλάω χώρια?
  2. Παίδες εγώ την βρήκα την λύση στο πρόβλημα των partition!Χάνεις βέβαια ένα μικρό κομμάτι τις κάρτα αλλά εμένα δεν με πειράζει και τόσο.Λοιπόν εδώ είναι ο τρόπος http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29481467&postcount=549.
  3. δηλαδή η μόνη λύση είναι να αλλάξω rom?δεν γίνεται με την μανίσια??
  4. δηλαδή??πως μπαίνει σε recovery mode??
  5. Μπορεί να μου πει κανείς πως θα κάνω ένα επιτυχημένο partition??έχει εδώ και 2 μέρες που παιδεύομαι και δεν μπορώ να κάνω το κινητό να δεχτεί το partition όπως λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/wiki/SD_card_partitioning.όταν βάζω την κάρτα μέσα στο κινητό λέει ότι η κάρτα είναι κενή.Τι κάνω λάθος??
  6. πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες εφαρμογές!εγώ έτσι τα κατάφερα!
  7. Καλησπέρα!έχω και εγώ το l3 εδώ και 2 βδομάδες και του έβαλα μια sd 8GB class 10.Χθες δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγινε,εκεί που χρησιμοποιούσα την σύνδεση με το pc άρχισε να μου εμφανίζει τα εξής προβλήματα: το πρόγραμμα link2sd δεν περνάει τα προγράμματα στην εξωτερική sd αλλά στην εσωτερική και αν τυχόν το συνδέσω με τον υπολιστή μετά δεν μου διαβάζει την εξωτερική κάρτα!Τι γίνεται??έχω πελαγώσει!
  8. μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή που να περιέχει ήχους(ringtones κτλ) από ταινίες??
  9. το έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα και το έχω ήδη κάνει root! Η χρήση του δεν σου δίνει επιδόσεις από μόνο του σε παιχνίδια και λειτουργικό απλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις προγράμματα που βελτιώνουν την απόδοση του κινητού
  10. Πες μας για τι χρήση το θέλεις το μηχανημα??Αν είναι για παιχνίδια είναι πολύ καλό!Παρότι η κάρτα γραφικών είναι σχετικά παλιά και δεν υποστηρήζει τα καινούργια πρότυπα δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά γιατί είναι νταμάρι:)!Αν το μηχάνημα είναι σε θέση καλής λειτουργίας τότε είναι μια ευκαιρία!και στο μέλον να θέλεις μια αναβάθμηση όπως HDD ή GPU τότε μπορείς άνετα να την κάνεις.
  11. Τι σύνδεση χρησημοποιείς?IDE ή SATA??
  12. αν χρησιμοποιείς λειτουργικό windows xp τότε σου προτείνω να πάρεις 2Χ2GB στην μεγαλύτερη συχνότητα που αντέχει η μητρική σου.Για τα ΧΡ μνήμη άνω των 4GB είναι άχρηστη!Εκτός και αν χρησημοποιείς λειτουργικό 64bit!
  13. μνήμη θα πάρω για να έχω περισσότερο χώρο από τον διαθέσιμο του κινητού,αυτόν που παρέχει δηλαδή το κινητο.Αυτή που έχω τώρα είναι 4GB από το παλιό μου κινητό.
  14. μόλις αγόρασα ένα lg E400 και ψάχνω ένα δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης με φωνητικές οδηγίες.Υπάρχει κανένας??
  15. Σαν νέος που είμαι στο φόρουμ και στον χώρο των android να κάνω μια χαζή ερώτηση?? Τι είναι ο launcher και σε τι χρησιμεύει?? οκ την απάντηση νομίζω την βρήκα μόνος μου!Λογικά μόλις πάρω την καινούργια μνήμη θα αρχίσω να δοκιμάζω!
×
×
  • Create New...