Jump to content

Kostas1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kostas1982

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Kostas1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πηγα και ενω ακολουθω τα βηματα που εχει στο τελος μου λεει οτι εχω ηδη εγκαταστησει... :worry::worry::wacko: δε μπορω να καταλαβω τι παιζει... :(:(
  2. ευχαριστω πολυ :) Εβγαλα ακρη τελικα! Κατι αλλο για οποιον γνωριζει... απο που κατεβαζω προγραμματακι για να συνδεω το κινητο με το Pc?Το δοκιμασα χωρις προγραμμα και κολλησε το συμπαν ολοκληρο.Ας πουμε οταν ειχα samsung ειχα κατεβασει το samsung kies τωρα τι?
  3. γεια χαρα και παλι,σημερα πηρα το συγκεκριμενο κινητο.Δεν μπορω να βγαλω ακρη για το ιντερνετ με τιποτα.Εχω καρτα watch up υποψην.Τι πρεπει να κανω???
  4. το ιδιο προβλημα εχω κι εγω... καμια βοηθεια ρε παιδια??? :):)
  5. εννοω αν θα μπορω να κανω λογαριασμο στο instagram με το συγκεκριμενο τηλ.Απο τα λιγα που γνωριζω θα πρεπει να ειναι android το κινητο για να μπορει να το δεθχει ετσι δεν ειναι?Ευχαριστω πολυ! :) υπαρχει καποιο κιν.που κανει παπαδες στα 200 ευρω?Αν ναι για δωσε καμια ιδεα :) Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  6. ειμαι στο τσακ να παρω το συγκεκριμενο κινητο.Ξερει κανεις αν επιτρεπει την χρηση instagram;Και γενικα αξιζει σαν τηλεφωνο;
  7. Καλησπερα.Ψαχνω ενα Disco το οποιο εχουν κανει remix σε House εκτελεση,αρκετα σκληρουτσικο και τραγουδαει ενας αντρας,παιζει πολυ τους τελευταιους μηνες.2 λογια που ακουω μεσα στο τραγουδι ειναι κατι σαν "κιος κιοσε" :p μπορει να λεω και οτι να ναι βεβαια ε?χαχα!
×
×
  • Create New...