Jump to content

gregory78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by gregory78

  1. Γεια σας παιδια θα θελα τα φωτα σας σε ενα προβληματακι. εχω ενα tablet lenovo A5500-H Mε εκδοση 4.4.2 Αρ. Α5500Η_Α442_000_029_150324_ROW

    Με το που ανοιγει μετα απο 5'' σκοτεινιαζει αυτοματα η οθονη,και δεν το εχω ρυθμισει στο αυτοματο.Ειναι θεμα καποιας ρυθμισεως ή λογισμικου?

  2. χαιρετω τους Ζ-τακιδες...απο χτες το ακουστικο μου τα φτησε. δεν ακουω τους συνομιλητες μονο με ακούν, αν βαλω το μεγαφωνο(που και αυτο δεν ειχε μεγαλη ενταση απο την αρχη..) τους ακουω.απ'οτι διαβασα εδω ειναι γνωστο προβλημα,το στειλα στο PUBLIC οπου εχω εγγυηση.ξερει κανεις αν ειναι σιγουρη η επισκευη του και δεν θα το ξανακανει ή μετα απο κανα 6-μηνο παλι τα ιδια..το μεγαφωνο σε ολους ετσι χαμηλά ακούγετε?
  3. Έκανες καθαρή εγκατάσταση; Δοκίμασε ένα reboot.

    εκανα αλλα τιποτα ξανα τα ιδια.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Θυμάμαι πως από τότε που βγήκε το Lollipop είχε ένα θέμα όταν έκανες copy paste στην κάρτα με τον es file explorer, που ωστόσο σου ζητούσε να επιλέξεις την διαδρομή της κάρτας από ένα μενού που άνοιγε και λυνόταν. Για δοκίμασε με αυτό το πρόγραμμα αντί για το ενσωματωμένο file manager να δεις.

    μα το προβλημα περα απο την μεταφορα αρχειων,ειναι οτι δεν βλεπει η καμερα την sd καρτα και δεν αποθυκευει τις φωτο.οσες φωτο τράβηξα με επιλεγμενη μνημη αποθυκευσης την sd,δεν μου τις αποθηκεύει κανει οτι φορτωνει(δες την φωτο με το myphone κατω δεξια φαινετε το πορτοκαλι ημικυκλιο)

  4. Αρχισαν τα προβληματα με την loli..δεν ξερω αν ετυχε και σε σας παιδια,αλλα απο τοτε που πηρα την 5.0.2 δεν μπορω να αποθυκευσω τις φωτο-μουσικη, στην καρτα sd. ειναι σαν να μην υπαρχει πια. πριν την αναβαθμιση δεν ειχα προβλημα.ξερει κανεις τι μπορει να φταίει και πως διορθωνεται?ευχαριστω.. [ATTACH]62135[/ATTACH] [ATTACH]62136[/ATTACH]
  5. Βάλε στα windows να βλέπεις και τα κρυφά αρχεία. Συνδεσε την συσκευή στο PC και θα σου βγάλει 2 φακέλους , Εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και κάρτα sd. Θα επιλέξεις όλα τα αρχεία της κάρτας sd μόνο και με δεξί κλίκ διαλέγεις το properties και βλέπεις το μέγεθος. Κατόπιν κάνεις copy paste σε φάκελο της επιλογής σου στο PC και τσεκάρεις να δεις αν είναι το ίδιο μέγεθος.

     

    Μετά αλλάζεις κάρτα sd στο κινητό(κλείσε την συσκευή και κάνε την αλλαγή και μετά την ανοίγεις) και κάνεις copy paste από το PC τα αρχεία στην νέα sd. Τσεκάρεις πάλι το μέγεθος, βλέπεις και στην συσκευή αν όλα είναι οκ και τέλειωσες. Κράτα και τα αρχεία στο PC για backup αν έχεις άνεση χώρου για καλό και για κακό.

     

    Το είχα κάνει παλιά και δούλεψε σε μένα.

    ευχαριστω φιλε ετσι το εκανα και εγινε η δουλεια!!αντε να μας ερθει και η αναβαθμιση..

  6. χαιρετω το forum! αγορασα και εγω ενα experia z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα. ειδα εδω μεσα πολλα ατομα ''ψαγμενα'' σε οτι αφορα τα κινητα(εγω λιγα πραγματα). θα ηθελα να ρωτισω πως μεταφερω τ'αρχεια μου απο μια καρτα μνημης(εχει 4gb και αγορασα μια 16gb) σε μια αλλη?αν αντιγραψω ολα τ'αρχεια απο την παλια στην νεα θα εχω προβλημα?ευχαριστω εκ των προτερων!

    [ATTACH]61720[/ATTACH] [ATTACH]61721[/ATTACH] [ATTACH]61722[/ATTACH]

  7. χαιρετω το forum! εχω 3-4 μερες τωρα που ψαχνω για κινητο και εχω μπερδευτει.εκει που παω να καταληξω σε κατι,διαβαζω εδω χρηστες που λενε για διαφορα προβληματα που ειχε ο καθενας(διαβασα για το cubot x9 - to elephone p7000,στην προσφορα των 159$).δεν με νοιαζει αν ειναι απο εδω ή κινα. απλα θελω ενα με μνημη 2G με 5' οθονη και με καλη μπαταρια. βρηκα και απο αγγελια ενα sony z στα 140ευ. απο ελλαδα.

    οποια βοηθεια δεκτη,υπαρχουν πολλοι ''ψαγμενοι'' χρηστες εδω μεσα και με βοηθησαν σε καποια προβληματακια με αλλες συσκευες.

    ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον;)

×
×
  • Create New...