Jump to content

bipper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bipper

  1. Υπαρχει μια συσκευη voip to GSM gateway η οποια περνει καρτα sim στην οποια εχω βαλει τον λογαριασμο τη freevoipdeal, καλω οταν ειμαι εκτος γραφειου την συσκευη αυτη και μου " ανοιγει" την γραμμη για πραγματικα φθηνες χρεωσεις http://www.freevoipdeal.com/rates. Το μεγαλο κερδος γινετε οταν 3 ατομα δουλευουμε με αυτον τον τροπο. Πρακτηκα βαζω 5 Ευρω σε καταστημα wind μου δινουνε 120 λεπτα κανω online ενεργοποιηση πακετου 400 λεπτα με 1 Ευρω δηλαδη εχω συνολο 520 προς wind/q και βαζω 3 ευρω προς ολους σε περιπτωση που κατι παει στραβα. Δηλαδη με 4 ευρω εχω απεριοριστες κλησεις προς ολο τον κοσμο χωρις 3g skype κτλ.

    Κατι αντοιστηχο μπορεις να κανεις και με το frog θα περνεις κανονικα τηλ μονο στα frog και ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΗΣΗΕΙΣ μεσω freevoipdeal, γενικα υπαρχει δραματικα χαμηλο κοστος κλησεων μιας και 3 γραμμες το χρεισημοποιουμε και δεν μπαινουμε στον κοπο να ψαχνοθμε σε ποιο δικτυο ανοικουνε και ξεμπερδευουμε με 4 Ευρω ανα γραμμη .

    Οτι απορεια εχεις μπορεις να μου πεις.

  2. Στο μαγαζι 2 κινητα πληρωναμε αρκετα παλιοτερα 45-50 ο καθε αριθμος μετα κοπων και πακετων κατεβηκε στα 25-30 ο καθε αριθμος με ανοδικες τασεις (35-37-40 ). Πλεων εχω βαλει μια συσκευη voip GSM gateway στην οποια ο voip παροχος που της εχω βαλει ειναι πραγματικα πολυ φθηνες https://www.freevoipdeal.com/rates. Τωρα βαζω απο 5 Ευρω στον καθε αριθμο και μου δηνουνε 400 λεπτα προς wind / q (1 Ευρω) + 120 σαν μπονους ανανεωσης, και 3Ευρω για τα 80 λεπτα. Εκτος απο 5-6 λογω δουλιας οικογενιας ΟΛΑ τα αλλα το τηλεφωνα τα κανω ως εξης: καλω το μηχανημα voip GSM gateway στο γραφειο ( το οπιο εχει καρτα q ) μου ανοιγει την γραμμη και εχω με 12 Ευρω απεριοριστα σταθερα στις περισσοτερες χωρεσ του κοσμου και κινητα με χρεωση 0,01 Ευρω/ λεπτο στα περισσοτερα κινητα του κοσμου. Τα 3 ευρω τα βαζω προς ολους σε περιπτωση που δεν βγαινει η γραμμη.Ειναι κατι σαν το skype αλλ δεν θελει ουτε 3g ουτεε smartfone. Το κοστος κλησεων εχει μειωθει ΤΡΟΜΑΚΤΗΚΑ. Ουτε ψαχνω για πακετα ουτε τιποτα... Γενικα τα 12 Ευρω του voip παροχου τελειωνουν σε 6 μηνες περιπου....
  3. Λοιπον εχω κανει κατι παρομοιο. Στο μαγαζι εδω και κανα 2 χρονια χρεισημοποιω το freevoipdeal. https://www.freevoipdeal.com/rates. Βαζω 12 ευρω και εχω απεριοριστα σταθερα για τα περισσοτερα κρατη του κοσμου ( Αγγλια , Γαλλια Γερμανια εγω καλω αρκετα) και ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ για κινητα 0,01 cent/min για Ελλαδα και επισης κινητα Ευρωπης. Τελευται ανακαλυψα και αγορασα μια συσκευη η οποια κανει το εξης: συνδεεται με το freevoipdeal (το εχω ρυθμισει με τον ιδιο λογαριασμο που εχω στο μαγαζι) και επισης παιρνει και καρτα sim. H συσκευη ειναι παντα stand by στην μπριζα και στο ιντερνετ και συνδεμενη με το freevoipdeal. Καλω απο το κινητο μου την συσκευη αυτην και μολισ καλεσει μοθ ¨ανοιγει " την γραμμη για να καλεσω οπου θελω με χρεωσεις ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ http://www.freevoipdeal.com/rates. Πρακτηκα λοιπον για μα καταλαβεις πληρωνα 45-50 Ευρω στο κινητο μου ( Χ2 γιατι ειμασταν 2 αριθμοι)και τωρα πληρωνω 2 εγω και αλλα 2 ο αλλος αριθμος! Μετετρεψα το συμβολαιο μου σε Q card βαζω 1 ευρω η 2 Ευρω και μου δινει 300 - 600 λεπτα προς Q αντιστοιχα. Η συσκευη που σου λεω την εχω βαλει και αυτη Q ετσι παιρνω την συσκευη αυτη και καλω ΟΛΟΝ τον κοσμο σχεδον τζαμπα. Ειναι δηλαδη κατι σαν δρομολογιτης. Κατι σαν Skype αλλα ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ και επισης μπορουνε να καλουνε και αλλα ατομα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ χωρις smartphone, 3G και ιδιαιτερες μαεστριες Η εταιρια freevoipdeal ειναι επισης πολυ φθηνη αφου τα 12 Ευρω που βαζω μου βγαζουνε περιπου 6 μηνες με ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΝΑ ( λογω μαγαζιου) Οτι απορια εχεις πες μου
  4. Εγω χρεισημοποιω ενα τελειως φτηνιαρικο ανταπτορα στο μαγαζι και ειναι μια χαρα Grandstream handytone-286.Μονημα στο modem και μια συσκευη τηλεφωνου ΟΛΑ τα τηλεφωνα τα κανω απο εκει ( με freevoipdeal) και η γραμμη ητηλεφωνου παντα stand-by.
  5. υπαρχει συσκευη που κανει τα παντα dinstar dwg2000-1g / portech

    εχω το dinstar με το ποθ καλεσω μου λει να πληκτρολογησω τον αριθμο που θελω και περιμμενω χωρις # * και ολα τα συναφη!

    Το μηχανημα δεν θελει pc κανει και αναγνωριση κλησεων το εβαλα σε iphone με καρτα Q και γενικα βαζω 3 Ευρω και εχω 900 λεπτα προς Q/wind!

    Q εχω και στο dinstar και με αυτον τον τροπο εχω απεριοριστα στα περισσοτερα σταθερα του κοσμου και πολυ φθηνες κλησεις σε κινητα, επισης αλλα 3 νουμερα περνουνε στο dinstar

    Οτι αποριες εχεις πες μου

  6. Ειχα στο μαγαζι εδω και χρονια το voipdiscount με ενα ανταπτορα της Grandstream και ειχα συνδεσει το καλωδιο συσκευηςμε ενα τηλεφωνο και δουλευε μια χαρα το pc κλειστο δουλευε και δουλευει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και η σταθερη γραμμη του ΟΤΕ παντα ελευθερη, γενικα εμεινα ΠΟΛΛΥ ευχαριστημενος, τωρα εβαλα εναν απο τους κλωνους Freevoipdeal με δωρεαν σταθερα Ελλαδος και σε πολλες χωρες του κοσμου και πολυ φθηνα κινητα. Το προχωρησα λιγο περισσοτερο:Υπαρχει μια συσκευη που λεγετε GSM VOIP GATEWAY εβαλα στην συσκευη μια καρτα Q και επισης τον ιδιο λογαριασμο του Freevoipdeal που εχω στο Grandstream και λειτουργει ως εξης: Παιρνω απ[ο το κινητο μου Q στο μηχανημα που εχει επισης καρτα Q ( 300 λεπτα προς Q με 1 Euro) και το μηχανημα μου ανηγει τηνν γραμμη και μιλαω με ολον τον κοσμο σχεδον τζαμπα!!! Θεωριτικα........ Στην πραξη: Το πηρα το μηχανημα υπηρχε θεμα δεν με ακουγανε και ειχεε μεγαλες καθηστερισεις echo κτλ. το εστηλα πισω εδω και μια βδομαδα το φτιαχνανε.. μου ειπανε οτι κατι εφτεγε στις ρυθμισεις.. ιδωμεν αν εχω νεα ( ευχαριστα θα σας ενημερωσω)
×
×
  • Create New...