Jump to content

xrispa1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xrispa1

  1. αλλο δικτυο; αλλο κλειδι; συγγνωμη αλλα....μαλλον δεν καταλαβαινω! αλλο απο το δικτυο του σπιτιου μου εννοεις; το κλειδι προσβασης στο wi fi να αλλαξω;ευχαριστω, μαλλον οχι για τη βοηθεια, αλλα για την υπομονη να μου εξηγησεις!
  2. καλησπερα!συγγνωμη αν ανοιξα "καινουριο θεμα" οπως λες, αλλα ειμαι καινουργια στην παρεα και δεν ηξερα τη διαδικασια. παρ' ολα αυτα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας! δεν καταφερνω να συνδεσω το Ν1 στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου.με τα δεδομενα της καρτας λειτουργει αψογα! καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει;
  3. γεια και παλι! συνδεομαι με τα δεδομενα της καρτας μου κανονικα!restart, εκανα.κολλαει οπως ειπα γραφοντας"ληψη ΙP". καποιος να μου δωσει καμια ιδεα για το τι συμβαινει παρακαλω!! ευχαριστω!
  4. καλησπερα σε ολους! ειναι νεο μελος, και χρειαζομαι τη βοηθεια σας! μολις πηρα το Ν1, απο etotalk. ειμαι αρκετα ικανοποιημενη και θα ημουν περισσοτερο αν καποιος με βοηθουσε να λειτουργησει το WI FI. εντοπιζει δικτυο, του δινω κωδικο και κολλαει γραφοντας η οθονη ...."ληψη διευθυνσης IP", και περιμενω λιγα λεπτα, και εμφανιζει " για αποφυγη κακων συνδεσεων ιντερνετ".δεν ξερω τι να κανω! αν καποιος μπορει να με βοηθησει, ας το κανει παρακαλω λεγοντας μου οσο πιο απλα γινεται, αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω! σας ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...