Jump to content

litsaki73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by litsaki73

  1. Καλημερα στο forum! Σκεφτομαι να το αγορασω, αλλα κολλαω στο gps... βλεπω οτι εχει aGPS... αυτο σημαινει οτι θελει internet για να πλοηγηθεις??? Αν του περασω αγορασμενους χαρτες, θα λειτουργει ο πλοηγος off line? Εναλλακτικα, με ελκυει το MLS IQ NAVI (με εγκατεστημενους χαρτες). Απο την αλλη το μεν lenovo ειναι 4πυρηνο, ενω το MLS 2πυρηνο... Τα φωτα σας παρακαλω!!!! Ευχαριστω!
  2. Φίλε το κινητό πετάει , το έχω από το καλοκαίρι. Είχα συνέχεια 2 κυνητα λόγω δουλειάς. Με έχει βολέψει και με έχει καλύψει σε όλους τους τομείς. Καλορίζικο λοιπόν ..!

     

    ευχαριστω! το παραλαμβανω σημερα κιολας!!! θα το λιωσω!!!

  3. Με γεια σου.. θα σου φαινεται ισως λιγο μεγαλο ( δεν ξερω ποιο ειχες προηγουμενος) αλλα το συνηθιζεις γρηγορα. Με 2 σιμ δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο αυτη τη στιγμη ..

     

    ειχα το samsung ativ s, (4,8"), οποτε, εχω συνηθισει στις.. παντοφλες!! απλως δεν μπορεσα να εξοικιωθω με το windows os.. σαν τηλεφωνο το ativ θεωρω οτι ειναι αξεπεραστο! ελπιζω να με βολεψει το grand!!!

  4. Μπορεις να αλλαξεις κατεβαζοντας την μπαρα απο πανω . Εχει και widget οποτε μπορεις να εχεις την επιλογη και στην αρχη οθονη.. αλλα υπαρχει και το αλλο στις επαφες αν πατησεις πανω στο εικονιδιο της επαφης (και οχι στην επαφη πανω ) σου βγαζει επιλογη απο ποια σιμ θες να τηλεφωνησεις..

     

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! πηρα την αποφαση και το παρηγγειλα! ελπιζω να το βολευτω!!!!

  5. Για εμενα ειναι αρκετα γρηγορο.. , εξαρταται βεβαια πως θα το λειτουργεις. Σε δικτυο 3g παει σφαιρα δηλαδη μπορεις να κατεβασεις και αρχεια αρκετα γρηγορα, και με το wifi to ιδιο ειναι. Αυτες τις εφαρμογες τις χρησιμοποιω και εγω , εχω κανει και αρκετες βιντεοκλησεις με το skype και δουλευει μια χαρα .

     

     

     

    Για το ιντερνετ απαντησα λιγο πιο πανω :)

     

    Τωρα η αναλυση.. για μενα προσωπικα δεν ειναι θεμα. Το προηγουμενο μου κινητο ειχε καλυτερη αναλυση αλλα δεν μπορω να διακρινω την διαφορα. Δεν νομιζω να το καταλαβεις και εσυ. Και βιντεακια στο youtube τα δειχνει πολυ καθαρα. Για την οθονη δεν γνωριζω και πολλα to grand Παντως εχει TFT , η διαφορα ειναι στα χρωματα , στην amoled ειναι παρα πολυ εντονα.

     

    ευχαριστω!! η εναλλαγη απο sim1 σε sim2 ειναι ευκολη?? η πρεπει να μπαινεις στις ρυθμισεις και να επιλεγεις απο ποια sim θες να τηλεφωνησεις? επιλεγεις default? ευχαριστω προκαταβολικα!!

  6. Αν εννοεις swype στο πληκτρολογιο , ναι εχει :)

    επισης, θα ηθελα μια εκτιμηση απο ηδη κατοχους και χρηστες του GRAND... πως παει απο ταχυτητα στο internet?? ειναι οντως θεμα η χαμηλη αναλυση για καθημερινες και standard χρησεις (browsing, emails, facebook, κλπ), η ειναι κατι που δεν το καταλαβαινεις αν δεν το ψαξεις?? εχει μεγαλη διαφορα η led οθονη σε αντιθεση με την super amoled (samsung ativ s)?? αυτα τα ολιγα, γιατι το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να το αποκτησω!!!

  7. μεγα λαθος!

     

    Μιλάς για 2 κινητά με διαφορετικό λογισμικό. Όποιο λογισμικό από τα 2 σε βολεύει καλύτερα κράτα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αντικειμενική σύγκριση 2 διαφορετικών λειτουργικών. Είναι καθαρά ζήτημα του τι σε εξυπηρετεί καλύτερα εσένα.

     

    Θα συμφωνήσω με το ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση άσοι την στιγμή που είναι διαφορετικό λειτουργικό. Κατά τα άλλα τα κινητά μοιάζουν αρκετά με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη το grand Αλλά με χειρότερη ανάλυση. Από τη στιγμή που είναι android θα υστερεί στο θέμα ταχύτητας, ίσως και μπαταρίας. Είναι όμως duos που ίσως και γι'αυτό το σκέφτεσαι. Τώρα αν θες android οκ, ίσως μπορείς να βρεις Και καλύτερα σε αυτή τη τιμή.

    (Είδα ότι Ρωτάς αν έχει swipe το grand, δεν ξέρω αν έχει από στοκ Αλλά σίγουρα μπορείς να βάλεις το swiftkey ή Swype.)

     

    Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, το ativ s είναι εξαιρετικό τηλέφωνο και δύσκολα θα βρεθεί mid range android κινητό να το ανταγωνίστει σε άποψη ταχύτητας παρά μόνο τα high end. Προσωπικά αγόρασα ένα note 1 και δυστυχώς ούτε με custom rom πλησιάζει τη ταχύτητα του ativ.Το αναφέρω σαν παράδειγμα επειδή μοίαζουν στα χαρακτηριστικά, αν και το grand έχει μικρότερη μπαταρία (2100 mah έναντι 2500) - άλλο ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να σε προβληματίσει.

     

    Eγώ αν αφήσω στην ησυχία του το ativ βγάζει 2 μέρες με ανοιχτό το wifi και το 3g, ενω το note το βράδυ κάνει παρέα στο φορτιστή του.

     

    Τώρα αν πραγματικά χρειάζεσαι το dual sim είναι δική σου άποψη. Ακόμα και το s3 φαίνεται να κουράζεται με τόσα καλούδια που το έχουν φορτωμένο (δε το έχω στη κατοχή μου αλλά από ότι βλέπω στα χέρια φίλων και γνωστών είναι λίγο πιο αργό). Προσωπικά δεν θα το άλλαζα το ativ παρά μόνο ή με high end ανδροιδές ή το nokia lumia 1020.

     

    Σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας!! η αληθεια ειναι οτι το ativ ειναι ισως το πιο solid κινητο που εχω παρει στα χερια μου (εχω χρησιμοποιησει και iphone 4s, και πολλα android), αλλα το μαρκετ υστερει παρα πολυ! εφαρμογες οπως το viber που σε iphone και σε android "πεταει", στο wp8 ειναι για τα μπαζα.. ενημερωσεις, mail, μηνυματα ερχονται με σημαντικη καθυστερηση, και εφοσον ανοιξω το τηλεφωνο.. (ενω εχω ρυθμισει να λειτουργουν στο παρασκηνιο...). Γιαυτο εχω μπει στον πειρασμε να ξαναγυρισω σε android, και βεβαια ενα δικαρτο θα ηταν οτι χρησιμοτερο για να αποφυγω διπλες φορτισεις κλπ...

  8. καλημερα!! ψηνομαι να πουλησω το samsung ativ s (wp8) και να παρω το grand duos (το βρηκα στα 219ε!!). Θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες αν διαθετει swipe! (το ειχα βολευτει στο ace, και μου εχει λειψει στο ativ...). ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  9. καλησπερα και χρονια πολλα!! ειμαι κατοχος του Ativ s εδω και 6 μηνες, και εχω καποια θεματακια:

    1. εχω εκδοση λογ/κου 8.0.10327.77, και βλεπω στο νημα αυτο να αναφερονται αλλες -προφανως μεταγενεστερες- εκδοσεις (8.0.105...). εχω κανει diagnostics και εχω csc EUR. θα λαβω κι εγω ενημερωση?? παιζει ρολο η χωρα τελικα η οχι?? στη λιστα csc δεν εχω γερμανια, ουτε αυστρια.. εχω aut(ελβετια), βελγιο κ.α. να αλλαξω csc για να λαβω update?? θα γινει hard reset με την αλλαγη?? pls help!!!

    2. το θεμα που βλεπω εδω με τις επανεκκινησεις, το αντιμετωπιζω κι εγω... δεν εχω καταληξει που οφειλεται..

    3. οι ειδοποιησεις στο facebook και στο viber ερχονται μετα απο ωρες για να μην πω.. μερες!!! ειναι θεμα των συγκεκριμενων εφαρμογων, os, ή συσκευης??

    αυτα τα ολιγα, δεκτες και επιθυμητες οι οποιες απαντησεις!!!

     

     

    Καλημερα!! εχω μπει στον πειρασμο να πουλησω το ATIV S για χαρη ενος Samsung Galaxy Grand Duos i9082... τι γνωμη εχετε γι' αυτο?? αξιζει?? το βρηκα στα 219ε!

  10. καλησπερα και χρονια πολλα!! ειμαι κατοχος του Ativ s εδω και 6 μηνες, και εχω καποια θεματακια:

    1. εχω εκδοση λογ/κου 8.0.10327.77, και βλεπω στο νημα αυτο να αναφερονται αλλες -προφανως μεταγενεστερες- εκδοσεις (8.0.105...). εχω κανει diagnostics και εχω csc EUR. θα λαβω κι εγω ενημερωση?? παιζει ρολο η χωρα τελικα η οχι?? στη λιστα csc δεν εχω γερμανια, ουτε αυστρια.. εχω aut(ελβετια), βελγιο κ.α. να αλλαξω csc για να λαβω update?? θα γινει hard reset με την αλλαγη?? pls help!!!

    2. το θεμα που βλεπω εδω με τις επανεκκινησεις, το αντιμετωπιζω κι εγω... δεν εχω καταληξει που οφειλεται..

    3. οι ειδοποιησεις στο facebook και στο viber ερχονται μετα απο ωρες για να μην πω.. μερες!!! ειναι θεμα των συγκεκριμενων εφαρμογων, os, ή συσκευης??

    αυτα τα ολιγα, δεκτες και επιθυμητες οι οποιες απαντησεις!!!

  11. Να ρωτησω κατι, μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει... προσπαθω να στειλω φωτο στο facebook αλλα στο messenger, oχι δημοσιευση! γινεται?? σε android και iphone γινεται.. εδω?? ξερω οτι τα wp εχουν καποιες περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση με τις εφαρμογες των αντιπαλων... συμβαινει το ιδιο και εδω???
  12. πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο? αγορασμενο απο skroutz,λογικα θα ειναι ευρωπαικο ξεκλειδωτο.

    εκανα μια αναζητηση στο παρων θεμα,πολλοι εχουν ρωτησει αλλα δεν εχουν παρει απαντηση,ξερει κανενας?

     

    MONO απο τη samsung θα σου πουν.. πηρα κι εγω τηλ, για να μαθω για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη μου, και γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα update... τους εδωσα το imei της συσκευης, και μου ειπαν οτι προοριζεται για ελλαδα... 80111-SAMSUNG!!

  13. εχω παρει κι εγω το ATIV απο το πλαισιο πριν κανα τριμηνο περιπου, και ακομα εχω την εκδοση 8.0.10211.204 / 2424.12.12.3. Εννοειται οτι δεν εχω λαβει ακομα ενημερωση για update, και αντιμετωπιζω κι εγω το θεματακι με τις επανεκκινησεις... στα καλα καθουμενα, ποτε και δυο φορες την ημερα, ποτε μια φορα την εβδομαδα... Ενα αλλο θεμα ομως που εχω με το τηλεφωνο, και ειναι σοβαρο, ειναι οτι οταν ειμαι εκτος δικτυου ή οταν εχει κλεισει και θελει επανεκκινηση (αυτο που λεγαμε παραπανω), οι κλησεις που πιθανον θα γινουν, δεν ερχονται ως μηνυμα η ειδοποιηση εστω, οπως γινεται με android kai iphone. Ειναι θεμα ρυθμισης, η στα wp υπαρχει αυτο το θεμα?? ξερει καποιος να μου απαντησει??

     

    edit Το θεμα με τις χαμενες κλησεις λυθηκε.. ηταν θεμα παροχου! το update μου ειπαν απο τη samsung ειναι καθαρα θεμα microsoft, οποτε αφου ελεγξαν το imei της συσκευης και ειναι προορισμενο για ελλαδα, θα περιμενω...

  14. Βγάλε την μπαταρία από το κινητό σου για λίγο και μετά βάλε την πάλι. Μόλις την βάλεις χωρίς να πατήσεις τίποτα βάλε το USB Jig και περίμενε να δεις αν θα μπει το κινητό σε Download Mode. Αν μπει τότε όλα καλά, αν δεν μπει τότε δυστυχώς το κινητό μάλλον έχει κάψει πλακέτα.

     

    το εχω κανει και αυτο, και οτι παραλλαγες μπορεις να φανταστεις!! δεν ανταποκρινεται καθολου!! Σημερα το κινητο αναχωρησε για service, και οτι βρεξει ας κατεβασει!!!!:lol:

  15. καλημερα και απο μενα!! εχω βαλει προσφατα jellyblast v3 στο samsung ace 5830i, και λειτουργουσε χωρις προβλημα... εκτος απο τα ακουστικα που δεν τα ¨αναγνωριζε¨. Περναω λοιπον μια εφαρμογη (Mindcr) και εκτοτε μετα το reboot κολλησε στην αρχικη οθονη (SAMSUNG GALAXY ACE ) και δεν ανοιγει με τιποτα... εννοειται οτι εχω βγαλει την μπαταρια για 10 λεπτα, εχω πατησει volume up/power/start button, εχω πατησει μονο power /start button, αλλα δεν δεχεται τιποτα. κολλαει εκει παντα, και η οθονη μενει αναμενη συνεχως... ειναι σε αυτην την κατασταση 12 ωρες περιπου, χωρις αλλαγη! Δεν εχω προσβαση στην sd μεσω η/υ. Ειναι για... ξου, η υπαρχει κατι που δεν εχω κανει?? Σας παρακαλω, βοηθηστε με.. ειναι κριμα να πεταχτει!!:( ευχαριστω οποιο μελος ασχοληθει με το προβλημα μου!!!

     

    μολις αποκτησα ενα δανεικο usb jig, αλλα δεν ανταποκρινεται ουτε σε αυτο... τι ακριβως πρεπει να κανω???

  16. http://www.youtube.com/watch?v=FKpTWF9J1Jo

     

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ ΤΟ music player λέει????????

     

    thanks για την παραθεση, αλλα αναφερομουν στην εκδοση του viber για windows phones 8!! Αυτο, θα φτιαξει καποτε οπως εφτιαξε στα android και στα iphones, ή επειδη η αγορα ειναι πιο περιορισμενη (στα windows phones) θα το αγνοησουν????

  17. Θα σου πρότεινα να βρεις ένα USB Jig και να δοκιμάσεις να το βάλεις σε Download Mode ώστε να ξαναπεράσεις το Firmware. Φυσικά θα χάσεις τα πάντα αλλά τουλάχιστον θα ανοίξει το κινητό.

     

    ναι, βρηκα usb jig, θα μου το δανεισειενα μελος εδω του site... αλλα το θεμα ειναι γιατι σταματησε να φορτιζει...

  18. τελικα απεκτηση το ATIV, ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σαν συσκευη.. αλλη αισθηση!!! Παντοφλα μεν, ντελικατο δε!! λιγο μπερδεμα η χρηση του, αλλη φιλoσοφια ... καμια σχεση με android η iphone... μεχρι τωρα αυτο που μου ξυνισε λιγακι, ειναι το viber το οποιο το χρησιμοποιουσα παρα πολυ... λειτουργει, αλλα δεν δειχνει αν οι επαφες σου ειναι online η οχι... και βεβαια δεν εχει emoticons και σχεδιακια... και το background φρικτο... καταμαυρο, ουτε εικονες μπορεις να βαλεις, ουτε να το μορφοποιησεις... ισως με ενα update φτιαξει... περισσοτερα δεν εχω τσεκαρει.. ειμαι ακομα σε δοκιμαστικη πτηση!!!! καμια ιδεα κανεις?? το χρησιμοποιει κανεις???
  19. Συγνωμη για την παρανόηση μου, δεν πρόσεξα οτι αναφεροσουν στο lg.

    Κατα τ'αλλα με το καλό να παραλάβεις το Ativ σου και να μας κρατας ενημερους κι εσύ εμας τους υποψηφίους και αναποφασιστους αγοραστες :)

     

    εννοειται!!!:wink: ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου!!!!:p:p

  20. Υπαρχουν καταστήματα με 500+ θετικές βαθμολογησεις των 4,5+ αστέρων. Το επόμενο μου κινητό θα ειναι σίγουρα από τετοιο καταστημα.

    Ψιλοασχετο: Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το ειχε στα 250 το Πλαίσιο (το οποίο έχει τις χειριστες κριτικες στο skroutz)

     

    Σε πληροφορω οτι -χωρις να σε αμφισβητω σε αυτα που λες- οτι το συγκεκριμενο παραγκομαγαζο ειχε απειρες θετικες κριτικες... οποτε, αυτο μονο ενα πραγμα μπορει να σημαινει: οι κριτικες ειναι... μαιμου!! Παντως, το ΠΛΑΙΣΙΟ σιγουρα δεν ειχε το LG OPTIMUS 4X με 250ε αυτο το σαββατοκυριακο... το ειχε και ακομα το εχει 349 μαζι με τους χαρτες... και για 100ε φθηνοτερα, παρηγγειλα το samsung ativ στα 250ε. Αυριο το παιρνω στα χερια μου, και ο θεος βοηθος!!!:lol:

  21. Ρίξε μια ματιά στο http://www.skroutz.gr

     

    Α, ετσι πες:rolleyes: τηλεφωνο εγω προσωπικα δεν ξαναπαιρνω απο skroutzομαγαζα στον αιωνα τον απαντα... την πατησα μια φορα αγοραζοντας 2 συσκευες απο ενα παραγκομαγαζο (οπως αποδειχτηκε) ενα nokia και ενα sony-ericsson txt pro, τα οποια τελικα μετα απο ελεγχο στις αντιπροσωπειες τους το καθενα, ηταν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ σε ισπανικο (!) τηλεφωνικο δικτυο, και δεν ηταν πληρως συμβατα με κανενα απο τα ελληνικα δικτυα!!! Προσωπικα, δεν ρισκαρω αγορα πανω απο 100ε απο skroutzομαγαζο... σιγουρα υπαρχουν και αξιολογα / αξιοπρεπη καταστηματα, αλλα... οποιος καει και στο χυλο, φυσαει και το γιοαυρτι!!!:lol:

  22. κανε την ερευνα σου για το ποιες εφαρμογες σου χρειαζονται και αν υπαρχουν, μπες στο wp8 store και ψαξε να δεις αν υπαρχουν. Αν παλι δεν σε ικανοποιησουν, υπαρχει το LG 4X HD στα 260 ευρω που θα σε καλυψει μια χαρα για τον επομενο χρονο

     

    260E??? Που??? εγω κατω απο 349ε δεν το βρηκα πουθενα...

  23. καλημερα και απο μενα!! εχω βαλει προσφατα jellyblast v3 στο samsung ace 5830i, και λειτουργουσε χωρις προβλημα... εκτος απο τα ακουστικα που δεν τα ¨αναγνωριζε¨. Περναω λοιπον μια εφαρμογη (Mindcr) και εκτοτε μετα το reboot κολλησε στην αρχικη οθονη (SAMSUNG GALAXY ACE ) και δεν ανοιγει με τιποτα... εννοειται οτι εχω βγαλει την μπαταρια για 10 λεπτα, εχω πατησει volume up/power/start button, εχω πατησει μονο power /start button, αλλα δεν δεχεται τιποτα. κολλαει εκει παντα, και η οθονη μενει αναμενη συνεχως... ειναι σε αυτην την κατασταση 12 ωρες περιπου, χωρις αλλαγη! Δεν εχω προσβαση στην sd μεσω η/υ. Ειναι για... ξου, η υπαρχει κατι που δεν εχω κανει?? Σας παρακαλω, βοηθηστε με.. ειναι κριμα να πεταχτει!!:( ευχαριστω οποιο μελος ασχοληθει με το προβλημα μου!!!

     

    update: Τωρα ΟΥΤΕ φορτιζει...:(... Καμια ιδεα??? εννοειται οτι τα εχω κανει ολα! (προσπαθεια για hard reset, soft reset, download mode.. δεν καταλαβαινει τιποτα,,,):cry:

×
×
  • Create New...