Jump to content

jordanis79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jordanis79

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

jordanis79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. jordanis79

    Jiayu G3

    το κινητο δεν το εχω πειραξει καθολου ειναι εργοστασιακο .ναι ειναι 4.2 φιλε λαθοσ εκανα το ειδα τορα ειναι 4.0.4 sorry!!δεν ασχολουμαι πολυ με αυτα!! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. jordanis79

    Jiayu G3

    το g3 ειναι εχει android 4.2. το κινητο δεν εχει απολυτωσ κανενα προβλημα αυτο που ειχα γραψει ειναι για ενα iphone 5 mtk6575 αν δεις ολες τις ερωτησειςπου ειχα κανει.στο λεω σταρατα οτι το κινητο ειναι αψωγο.απλως ειναι μεγαλο σαν κινητο και δεν με βολευει.αυτος ειναι και ο λογος που το πουλαω να παρω ενα πιο μικρο. το εχω περιπου 3 μηνες και το ειχε παρει ο ξαδερφος μου απο ενα sait!
  3. jordanis79

    Jiayu G3

    οχι δεν εχει κανενα προβλημα ειναι 1gb.και ειναι σε silver χρωμα.δεν ξερω αν επιτρεπει το φορουμ να μιλησουμε για λεφτα εδω μεσα.αν ενδιαφερεσε jordanis79@hotmail.com.ευχαριστω
  4. jordanis79

    Jiayu G3

    Καλησπερα στη παρεα οποιοσ ενδιαφερετε πουλαω το j3 το εχω λιγο καιρο σε θηκη σε πολυ καλη κατασταση.ευχαριστω πολλυ.:)
  5. jordanis79

    Jiayu G3

    το εχω κανει απο 4,1 σε 4,2 android.αλλα συνεχιζει το ιδιο προβλημα!!
  6. jordanis79

    Jiayu G3

    καλησπερα σε ολους.εχω ενα θεματακι με ενα κινητο μτκ6575 ι5 και το wifi μετα τα 3 μετρα δεν συνδεεται και με ειπανε να το κανω updated απο 6575 σε 6577 μηπωσ γνωριζει καποιος να πει τι και πως???
  7. jordanis79

    Jiayu G3

    ουπσ sorry για τη γραφη!!
  8. jordanis79

    Jiayu G3

    to kinito ta spaei exo mini pagoto leme pantos exeis dikio gia ta ellinika to ematha kai sta aglika freskarisa ta agglika mou!!
  9. jordanis79

    Jiayu G3

    πως βαζουμε ελληνικα παιδια σε ενα g3???help!!
  10. jordanis79

    Jiayu G3

    sorry ελληνικα στο κινητο κατεβασα jelly bean jiayu ποθ εδωσε πιο πανω ενας φιλος https://www.dropbox.com/s/...Jiayu%20G3.rar αυτο κατεβασα τωρα περιμενω να παρω το κινητο. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  11. jordanis79

    Jiayu G3

    καλησπερα φιλε απλα βαζω το προγραμμα στο κινητο και μετα install?? απλα το περναω στο κινητο και μετα install??πεζει κανα βιντεακι να βλεπουμε τα βηματα?? απλα το περναω στο κινητο και μετα install φιλε??πεζει κανα βιντεακι να βλεπω τι κανω?? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  12. jordanis79

    Jiayu G3

    καλησπερα σε ολους το αγορασα και εγω περιμενω να ερθει!!!φιλε ποσο σε κοστισε !!
  13. jordanis79

    Jiayu G3

    καλησπερα φιλε μου το πηρα και εγω περιμενω να ερθει!!ποσο το πηρες αν επιτρεπετε?? καλησπερα σε ολους.το αγορασα και εγω φιλε περιμενω να ερθει!!ποσο το πηρεσ αν επιτρεπετε?? ποσο σε κοστισε??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
×
×
  • Create New...