Jump to content

digitom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by digitom

  1. ευτυχως δεν αντιμετωπισα προβλημα με το wifi απο το modem της hol! ισως να φταιει καποιο συγκεκριμενο modem μονο. Οι εντυπωσεις απο τη συσκευη ως τωρα ειναι πολυ θετικες!! ακομα προσπαθω να βρω κατι το αρνητικο...αλλα δεν!!!
  2. Μεχρι χθες ημουν καταχος του s advance,το οποιο μυ κλεψανε,οποτε σκεφτομαι να παρω το core! Εχω δικτυο hol και προβληματιστηκα με καποιες αναφορες εδω.... Τελικα ξεπεραστηκαν τα προβληματα συνδεσης με wifi?
  3. Μετα απο ταλαιπωρια 3+ ωρων με το kies καταφερα να ολοκληρωσω την αναβαθμιση. Πριν και μετα εκανα μονο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Η βελτιωση ειναι αισθητη! Μεχρι στιγμης κανενα κολλημα,ουτε στη χρηση ιντερνετ ουτε στην προβολη βιντεο. Με τις καταλληλες ρυθμισεις πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερο! Καμια ιδεα για καποιον launcher?
  4. Να κανω κι εγω μια ερωτηση τωρα. Πως πρεπει να περασω τις επαφες μου για να εμφανιζονται ολοι οι χαρακτηρες? Μεσω της καρτας sim κοβονται...
  5. Πηρα αυτη http://www.ebay.com/itm/170885204318?var=470182579454&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Εκατσε μια χαρα και μου ηρθε σε 4 μερες!
  6. Θα πρεπει να κατεβασεις το προγραμμα kies απο το ιντερνετ,το κανεις εγκατασταση και μετα ανοιγεις το ιδιο προγραμμα απο το τηλ. και αφου συνδεθουν μεταξυ τους μπορεις να διαχειριστεις τα αρχεια του τηλεφωνου στο pc.
×
×
  • Create New...