Jump to content

sisufos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sisufos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

sisufos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1000 thanks μάγκες πηγε 160 με το restart ! Επίσης, ενα τελευταίο γιατι με κουράζει.τα tiles πως τα κάνουμε να μπουν στην θέση τους (καλύψουν κενά) αυτόματα ? καπου το είχα δει σε βιντεακι αλλά τώρα κουράζομαι να τα κουνάω όλα ένα ενα για να καλύπτω κενά (όπως καταλάβετε σημερα το πηρα :D )
  2. εχει στα settings ενα " call+sms " οπου εκεί μέσα έχει το character set. θα κάνω restart και βλέπουμε :D
  3. Παιδια, σε λουμια 820 εβαλα τους χαρακτηρες στο περιορισμένο αλλά ακόμα έχω 70 χαρακτήρες. τα εχω όλα ελληνικα και στο πληκτρολογιο εχω ελληνικα και αγγλικα. καμία άλλη ιδέα ?
  4. Παιδιά, ξερετε αν τα sms είναι φυσιολογικά ως μέγεθος ή αν για 1 κανονικό στο χρεώνει 2-3 sms ? Χαζή ερώτηση αλλά επειδή το φοβάμαι είπα να ρωρίσω. Το symbian μου και στα περισσότερα άλλα έχουν 160 χαρακτήρες. Thanks guys!
  5. Παιδιά, ξερετε αν τα sms είναι φυσιολογικά ως μέγεθος ή αν για 1 κανονικό στο χρεώνει 2-3 sms ? Χαζή ερώτηση αλλά επειδή το φοβάμαι είπα να ρωρίσω. Το symbian μου και στα περισσότερα άλλα έχουν 160 χαρακτήρες. Thanks guys!
  6. Τέλεια!! Ναι λογκά είναι για την μία φορά που θα σου τύχει να χαθείς αλλιώς συστηματική χρήση θα σ φάει όλη την μπαταρία θα θέλουμε και φορτιστή αυτοκινήτου μετά :P Ευχαριστώ !
  7. Α παιδιά! Το nokia drive άκουσα οτι έγινε διαθέσιμο για όλες τις wp :happy: συσκευές αλλά μόνο για ΗΠΑ, Μ.ΒΡΕΤ, ΚΑΝΑΔΑ. Οσοι έχετε νοκια σας δουλεύει ελλάδα κανονικά ?
  8. Kαλησπέρα παιδιά, Μιάς και σκέφτομαι να πάρω ένα wp8 θα ήθελα αν ρωτήσω αν δουλέβει το vision search στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει το μουσικό ψαχτηρι του bing, απλά το vision search το θεωρώ σημαντικό για να ψάχνεις qr codes στα γρήγορα ( φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλες εφαρμογές αλλά μέσω bing φαίνεται πιο μουράτο ;) ) το local scout μου φαίνεται λογικό να μην υπάρχει στην ελλάδα αλλά το vision search γιατί να μην υπάρχει ? ( στο σαιτ νομίζω δεν είχε την χώρα μας ). Επίσης το voice search -voice commands- text to speech δεν λειτουργούν καθόλου ή λειτουργούν στα αγγλικά τουλάχιστον? Δηλαδή όλα αυτά μπορούνε να αλλαχτούν απο το μενού ή στην χώρα μας δεν υποστηρίζονται καθόλου αυτές οι υπηρεσίες ? Περιμένω τις εμπειρίες σας! Ευχαριστώ πολύ!:)
×
×
  • Create New...