Jump to content

vyzantas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by vyzantas

  1. Αυτήν εδώ θα περάσεις χειροκίνητα. Είναι η ίδια, η δική σου rom, θα την περάσεις απο πάνω δηλαδή. Έχεις Vodafone Rom.

    Ευχαριστώ.

    Ευχαριστώ εγώ πάρα πολύ. Το πήρα από φίλο μεταχειρισμένο κ δεν είχε ιδέα από ρομ.τώρα πρόσεξα το VF δίπλα στη ρομ κ καταλαβα.

     

    Εφόσον είναι ίδια γιατί να την ξαναπεράσω;

  2. Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω..

    https://files.fm/u/7zqtur66

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Δεν ανοίγει το upload σου δυστυχώς. Δε πειράζει, στο Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->MiUi έκδοση, τι ακριβώς σου γράφει; αν θεωρητικά γνωρίζω, ότι και να πάει να περάσει με χειροκίνητο update άλλη rom, δε θα προχωρήσει το update χωρίς κίνδυνο για τη συσκευή, όμως επουδενί δε συστήνω κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν έχω κάνει τέτοια δοκιμή.

     

    Πες μου λοιπόν, τι σου γράφει εκεί στο μενού;

     

     

     

    Ναι όντως δεν με αφήνει να προχωρήσω..

    https://files.fm/u/7zqtur66

  3. Επανέρχομαι για την μπαταρία... Αργεί παρά πολύ να φορτίσει πάει σε τρία τέταρτα από 45 στο 50. Να είναι μπαταρία η λειτουργικό . Το τηλέφωνό είναι καλοκαιρινό.
  4. Καλημέρα παίδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την μπαταρία. Το φορτίζω κ φτάνει μέχρι 47%. Άλλαξα φορτιστές αλλά τίποτα.
  5. Ρε παιδια που μπορουμε να βρουμε τη συσκευη απο ευρωπαικη αποθηκη (ή απο κινεζοαποθηκη χωρις τελωνεία);

    Αν παμε στη λυση για ελλαδα καπου εκτος τον γερμανο;

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

    Έχει το gearbest με priority line +4 ευρώ περίπου η καi χωρίς έξτρα χρέωση

  6. Για όποιον ενδιαφέρεται , ένα κολπακι για βραδινές και κυρίως κοντινές φωτογραφίες. Επειδή το λειτουργικό με την λειτουργία τους φλας δεν την παλεύει αφερεστε το auto φλας και ανάψτε το φακό. Καμία σχέση σε ποιότητα επίσης λειτουργεί κ το HDR.
  7. Για όποιον ενδιαφέρεται , ένα κολπακι για βραδινές και κυρίως κοντινές φωτογραφίες. Επειδή το λειτουργικό με την λειτουργία τους φλας δεν την παλεύει αφερεστε το auto φλας και ανάψτε το φακό. Καμία σχέση σε ποιότητα επίσης λειτουργεί κ το HDR.
  8. Ένα καλός τρόπος να μ χάνεστε με adons είναι να κατεβάσετε τη. Εφαρμογή kodiapps από play store . Εκεί έχει μενού charts κ δείχνε τρόπο εγκατάστασης και τα καλύτερα adons . Το kodi θέλει λίγο ψάξιμο αλλά είναι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή.
    • Like 1
×
×
  • Create New...