Jump to content

MrWho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MrWho

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

MrWho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ενα μικρο πρόβλημα με το τηλέφωνο. Απο τότε που άλλαξα σε Wind εμφανιζεται ενα εικονιδιάκι "R" δίπλα στη μπάρα σήματος και δεν δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων. Μήπως ξέρετε τι φταιει; Τρέχω την 4.8.29(και δεν υπάρχει και OTA ενώ έχουν βγει 2 καινούριες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Το ξερω ρε παιδια αλλα το θεμα ειναι οτι οι γραμμες φαινονται λιγο δυσκολα, ο πατερας μου για παραδειγμα δεν τις βλεπει αν και το εχουμε επιβεβαιώσει τρια αλλα ατομα και φοβαμαι μηπως μου επιστρεψουν το κινητο αν το θεωρησουν μη προβληματικο. Επισης αυτο που κολαει μερικες φορες η οθονη και πρεπει να την κλειδωσω και να την ξεκλειδωσω για να δουλεψει καλα το κανει τυχαια και ισως να μην εμφανιστει το προβλημα οταν το δοκιμασουν αυτοι. Πιθανον ειναι προβλημα που δημιουργησε ο φορτιστης ο οποιος "καηκε" οσο το φορτιζα. Λετε να μου το αντικαταστήσουν;
  3. Κοίτα, οι γραμμές φαίνονται μόνο υπό κάποια γωνία και είναι αρκετά εμφανές σε γκρι ή άσπρο background. Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως είναι γραμμές από το backlight(η κάτι τετοιο) και δεν είναι όντος πρόβλημα της συσκευής. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν κανενός είδους διαγώνιες γραμμές στην οθόνη της συσκευής(να τονίσω ότι δεν εννοώ τις γραμμές που φαίνονται όταν το βάλεις κάτω από τον ήλιο οι οποίες είναι κάθετες). Ευχαριστώ.
  4. Αγόρασα και εγώ το κινητό από e-shop και ενώ λειτουργούσα τη συσκευή έχοντας τη στο φορτιστή(stock) τα πλήκτρα αφής σταμάτησαν να πατάνε καλά. Χρειάζονταν πολλή πίεση. Πιάνοντας το φορτιστή είδα ότι ήταν υπερβολικά ζεστός και μύριζε καμένο στην υποδοχή για το USB. Το θέμα είναι ότι παρατήρησα κάτι αχνές πλαγιές γραμμές κατά μήκος της οθόνης(όχι αυτές του εξωτερικού γυαλιού της οθόνης που φαίνονται στον ήλιο, αυτές οι γραμμές που λέω φαίνονται καλύτερα σε λευκό background και μοιάζουν σαν να είναι μέσα στην οθόνη) και μερικές φορές οθονη δεν αντιδρά καλά στην αφή. Άμα την κλείσω και την ξανά ανοίξω(όχι reboot) όμως λειτουργεί κανονικά, αυτό το κάνει μια δυο φορές την ημέρα. Οι γραμμές τώρα στην οθόνη είναι φυσιολογικές ? Η προθεσμία για DOA δεν έχει λήξει ακόμα, λέτε να ζητήσω αντικατάσταση?? Ευχαριστώ.
  5. Παιζει? Να κερδίσω κατι για πρωτη φορα?? Για να δουμε ...
  6. Αν και δεν ειμαι και Fan της Apple δεν θα με χαλαγε ενα iPhone ... :D
  7. Αν και δεν πρόκειται να το κερδίσω είναι τέλειο το κινητό!
×
×
  • Create New...