Jump to content

stef4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stef4

  • Ημ. Γέννησης 22/04/1985

stef4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ονλαιν τις εκανα ολες. Πανω απο εξι εφτα
  2. Εκανα αιτηση φορητοτητας για κιου αρχες εβδομαδος. Με παιρνουν ενα τηλ λεει δωστε μας τον αριθμο της σιμ. Ξαναπαρτε με να σας το πω λεω. Δεν ξαναπηραν. Μετα απο τρεις τεσσερις μερες παιρνω τηλ,το συστημα δεν εχει τπτ μεσα λεει. Ξανακανω αιτηση δυο και τρεις φορες ξαναπαιρνω τηλ, τιποτα. Βαριουνται να την περασουν??????
  3. Εκανα ρισταρτ οκ Παντως αργει φοβερα να μπει σε σελιδες
  4. Ηρθα με φορητοτητα απο κοσμοτε.ιντερνετ γιοκ. Κατεβασα ρυθμισεις. Κατι 09 κ 202 λεει , myq κτλ Τι κανω
  5. Εννοω μηπως ειναι καλυτερα το ονλαιν γιατι δε δεσμευεσαι,παιζει να μου κανει αντιπροσφορα η κοσμοτε μετα,ενω αν παω σε καταστημα κανω αιτηση, δεσμευομαι,η οχι?
  6. Σκοπευα να το κανω ονλαιν... Δεν εχει καταστημα εκει που μενω
  7. Καλυτερα φορητοτητα σε q η νεο νουμερο? θα μου στειλουν ετοιμη κομμενη σιμ???
  8. http://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/monadikes-prosfores-suskeuon-apo-tin-q/ Ειμαι σε διλημμα q h combo value της wind? Αυτο με τη δωρεαν συσκευη τι φαση ειναι? Αν πατησω νεος συνδρομητης θα μου στειλουν σπιτι κομμενη σιμ?
  9. Δε με χαλαει στην τελικη αλλαζω νουμερο κανω ενα νεο Θα με συμφερει ?
  10. Κατι τελευταιο και χαζο Εχω συμβολαιο σε αλλη εταιρια οκ? καλυτερα να παω σε ενα καταστημα πρωτα να το γυρισω σε καρτοκινητη και μετα να παω και στο καταστημα της wind; Η με συμφερει να τα κανω ονλαιν? Ποια ειναι η διαδικασια δλδ? Πχ αν το κανω f2g και κρατησω το νουμερο μου λεει Σε περίπτωση φορητότητας της SIM κάρτας σου, δεν απολαμβάνεις το bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα που ενεργοποιείται από τον πρώτο μήνα ανανέωσης.
  11. Μπα, δεν εβγαλα ακρη Εικοσι προγραμματα προτεινει 100 λεπτα σε ολους 50/100 μηνυματα και 200 mb minimum θελω Φυσικα δε με χαλανε 300 λεπτα πχ και 500 mb και ας δινω 15 γι αυτο εβαλα το μινιμουμ
  12. Ο ´´λακος´´ με την κιου που ειναι? δε γινεται να ειναι ολα αγγελικα πλασμενα
  13. Σωστα Η χρηση μου ειναι τωρα 100λ περιπου σε σταθερα κ αλλους 30 μνμ σε αλλους 300 mb Και φυσικα 200 μνμ και καμια 200 λεπτα σε τηλεφωνα της εταιριας που ειμαι,φιλοι κτλ δλδ που εχουν ιδιο πακετο, αν κ το viber παει συννεφο Υπαρχει δυνατοτητα για 300 λεπτα σε ολους, καμια 100 μνμ σε ολους και 600 mb οπως ειδα σε ενα κομπο? Τα 300 και 600 βασικα ειδα, με τα μηνυματα τι γινεται
  14. Μουτσας γκραθιας 1) combo 2)q 3)απλο f2g ? αυτο με τα 5 ευρω 200 λ και μετα συμπληρωνω οτι θελω? Tα λεω σωστα? ενα απ τα τρια?
  15. Επειδη δινω 40 το μηνα σε συμβολαιο για να μιλαω..100 λεπτα προς ολους, μπορει καποιος εστω σε πμ να μου προτεινει εταιρια καρτοκινητης? μια που να μας δουλευει οςο λιγοτερο γινεται γιατι μετα απο δυο μερες αναγνωςης του φορουμ δεν εβγαλα ακρη με καμια.ευχαριστω προκαταβολικα... Προσανατολιζομαι σε combo της wind με 15 το μηνα
×
×
  • Create New...