Jump to content

aiwnios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aiwnios

  1. ρε παιδια για πειτε μου λιγο γιατι ειμαι στο ψαξιμο για bluetooth handsfree με ραδιοφωνο βλεπω τιμες και μου πεφτουν τα μαλλια. ειχα το mw600 αγορασμενο κανα χρονο τωρα κ εψαχνα να το αγορασω ξανα. περα απο το οτι εχει καταργηθει ως μοντελο,οι αντικαταστατες του ειναι πανακριβοι. ψαχνω να εχει δικο του ενσωματωμενο ανεξαρτητο απο το κινητο ραδιοφωνο. το mw το ειχα αγορασει 36ευρω. το sbh50 που βρισκω κοστιζει 50!!! υπαρχει καποια εναλλακτικη να κοιταξω η να ετοιμαστω για την ξενερα του 50αρικου??
  2. aiwnios

    Google Nexus S

    Γειά σας παιδιά, είμαι παλαιός χρήστης android συσκευών, αλλά μόνα αυτό.Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το κάτι παραπάνω. Έτσι λοιπόν επιστράτευσα το παροπλισμένο μου nexus (i9023) για να γίνει το πειραματόζωο μου προκειμένου να εντρυφήσω στον μαγικό κόσμο του root και των cvustom rom. Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα(προφανώς επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο) και rootαρισα το τηλέφωνο. Διάβασα κάμποσους οδηγούς αλλά δεν ήταν όλοι χρήσιμοι μιας και προυποθέτουν γνώση μιας στοιχειώδους γλώσσας επικοινωνίας. Έτσι έκατσα και έμαθα τι είναι το flashαρω μια cyanogen rom. Το θέμα μου είναι ότι εξακολουθώ να μην μπορώ να το κάνω!!! Και κάπου εδώ παίρνω το θάρρος και ζητάω βοήθεια. Το κινητό μου είναι λίγο παλιό και φοράει 2.3.4 Έχει γίνει root με επιτυχία. Στο bootαρισμα μου βγάζει το σχετικό ξεκλείδωτο λουκετάκι. Αυτό που προσπαθώ είναι να του περάσω είτε την τελευταία έκδοση(για το nexus ήταν η 4.1.2 αν δεν απατώμαι??) είτε κάποια custom rom(έχω διαβάσει ότι η πλέον πολυφορεμένη είναι της cyanogen για αυτό λεω να την προτιμήσω, αν και θα ήθελα στο μέλλον να δοκιμάσω και την Miui) Έχω διαβάσει οδηγούς και έχω δεί σχετικά βίντεο. Το θέμα μου είναι ότι είμαι ηλεκτρονικά αναλφάβητος προφανώς όχι όσο ο πατέρας μου , αλλά ανεπαρκώς όσον αφορά τις γνώσεις που χρειάζονται. Κι έτσι κολλάω στα απλά που εμένα μου φαίνονται βουνό. Ας ξεκινήσω λοιπόν απο τα βασικά να τα ξεκαθαρίζω ένα ένα. Έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου το σχετικό αρχείο android sdk (για windows xp που φοράω). Οι οδηγοί λένε ότι είναι πολύ απλό απο το φάκελο tools τρέχεις το αρχείο android.bat και μετά... Εγώ έχω κολλήσει εδώ! Αυτό το άτιμο το android.bat με διπλό κλικ κάνει μια και ανοίγει το παράθυρο της γραμμής εντολών του msdos και χωρίς να τρέξει τίποτα το ξανακλείνει μόνο του αστραπιαία. Και ερωτώ επειδή έχω ακούσει ότι για τα δεινά των windows ευθύνονται οι drivers. Τι είναι αυτοί οι drivers? Τελικά μου λείπουν όντως και δεν συνεχίζεται η διαδικασία ή κάτι άλλο φταίει? Αν είναι που μπορώ να τους βρώ και να τους εγκαταστήσω? Βοηθάτε ρε παιδιά ένα γεράκο(33ετών) που θέλει να ασχοληθεί με τέτοιου είδους μαγικά! Έκανα πρόοδο!Κάπου μου πέταξε ότι δεν έχω java, οπότε και εγκαταστάθηκε. Η συνέχεια ήταν οκ,και κατέβασα κανονικά τα platform tools.Βρήκα και το σχετικό αρχείο απο την Samsung και το μόνο που μένει τώρα είναι να καταλάβω τι λέει το παλικάρι στο βίντεο γιατί εμένα οι εντολές δεν μου δουλέυουνε!Ουτε το lsusb για να δω αν ο υπολογιστής μου βλέπει το κινητό,ούτε η εντολή υπερχρήστη sudo -i Απο το 3:44 και μετά :cry:
  3. aiwnios

    Google Nexus S

    Μαλιστα.Τώρα είναι αργά..Δε πειράζει. Έτσι για την ιστορία, υπήρχε άραγε τρόπος να το καταλάβω ότι ήταν "πειραγμένο" πριν το αγοράσω? Οχι τίποτα άλλο, να μη με πιάσουν ξανά κώτσο όταν κάποτε αγοράσω άλλο κινητό. Edit Μήπως υπάρχει τρόπος να το ξανακάνω "μαμά" το κινητό?Εχω ακούσει ότι τα android μπορείς να τα πειράξεις και μετά να τα επαναφέρεις στην αρχική τους κατάσταση(το πως γίνεται δεν έχω ιδέα βέβαια!!!)
  4. aiwnios

    Google Nexus S

    Μεταχειρισμενο το πηρα το καλοκαιρι που μας περασε
  5. aiwnios

    Google Nexus S

    http://img208.imageshack.us/img208/5687/imag0004bb.jpg To παραπάνω μήνυμα μου εμφανίζει το κινητό μου όταν προσπαθεί να κάνει αυτόματη αναβάθμιση σε 4.0.4 Ξέρει κάποιος να βοηθήσει?Παίζει να κάνω κάτι λάθος? Σημειωτέον είμαι εντελώς άσχετος με τα κινητά, απλός χρήστης... Συγνώμη για το προηγούμενο off topic του θέματος μου.Ελπίζω να το μετακίνησα στη σωστή ενότητα.Δυο σχόλια απο χρήστες που πιθανόν να βοηθήσουν Μια εφαρμογή ραδιοφώνου μέσω ίντερνετ που έχω περασμένη να την σβήσω?Επηρρεάζει?Το τηλ μου δεν είναι root Help ρε guys:cry:
×
×
  • Create New...