Jump to content

stygian89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stygian89

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

stygian89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα συμφωνήσω. Πιστεύω πως ίσως η κανονική διάρκεια της μπαταρίας είναι όντως 2 - 2:30 ώρες, απλά η ένδειξη σε μια τυχαία χρονική στιγμή είναι λάθος. Μπορεί δηλαδή στην αρχή της αποφόρτισης η ένδειξη να μειώνεται με χαμηλότερο από το πραγματικό ρυθμό που μειώνεται το περιεχόμενο της μπαταρίας και αυτό στη συνέχεια να οδηγεί σε μια απότομη πτώση της. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν τη στιγμή που η ένδειξη είναι στο 5% (και η συσκευή κλείνει αυτόματα) όντως υπάρχει κι'άλλη διαθέσιμη αποθηκευμένη ενέργεια. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η κανονική διάρκεια της μπαταρίας θα είναι μεγαλύτερη. Με πολύ χαλαρή χρήση έφτασα στις 4 ώρες. Πάντως απότομη αλλαγή της ένδειξης γίνεται και κατά την φόρτιση. (φωτο)
  2. Παιδιά μίλησα με τεχνικό του public (από εκεί το αγόρασα) για το θέμα της μπαταρίας και μου είπε να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει βέβαια ότι θα διαγραφούν όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα. Σε περίπτωση που δεν δουλέψει μου είπε να το πάω από το κατάστημα και θα το στείλουν στην αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη) για αναβάθμιση. Αυτό μπορεί να πάρει από 3-4 μέρες μέχρι να το φέρουν πίσω έως και 2 εβδομάδες. Για τις εφαρμογές που κάνουν βαθμονόμηση στη μπαταρία δεν μου είπε κάτι παραπάνω απ'όσα έχουμε διαβάσει στο internet. Έχει κάνει κάποιος επαναφορά σε εργοστ. ρυθ. και είδε διαφορά;
  3. Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι. Αγόρασα και εγώ το tablet (πρωτάρης) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θα αναφέρω κάποιες από τις εντυπώσεις μου μετά από 2 εβδομάδες χρήσης. Browsing: Το μέγεθος της οθόνης είναι ιδανικό για να φαίνεται αρκετό περιεχόμενο αλλά και να είναι άνετο στη χρήση. Το zoom και η μετακίνηση στις σελίδες ανταποκρίνονται καλά. Gaming: Δεν το δοκίμασα πολύ σε παιχνίδια, αλλά τα 3-4 που κατέβασα δουλεύουν μια χαρά. Το πιο ''βαρύ'' παιχνίδι που δοκίμασα ήταν το Raging Thunder 2, που από άποψη γραφικών δεν είχε πρόβλημα ούτε lag, αλλά το accelerometer δεν είχε καλή απόκριση. Ταινίες: Η ανάλυση οθόνης δεδομένα είναι μέτρια και έχει μικρές γωνίες θέασης. Για προβολή ταινίας η φωτεινότητα πρέπει να είναι στο μέγιστο και το tablet πρέπει να είναι σταθερό. Σε διαφορετική περίπτωση η εικόνα φαίνεται πολύ σκούρα. Μπαταρία: Νομίζω πως το σημαντικότερο αρνητικό είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Πάνω και κάτω από τις 2 ώρες γενικά, με την ένδειξη να μην είναι πάντα αληθής. Πολλές φορές μου πέφτει απευθείας από το 50% στο 20% (φωτο) και απ'ότι διάβασα συμβαίνει και σε άλλους. Αυτό αποτελεί γενικό πρόβλημα αρκετών συσκευών με μπαταρίες λιθίου και δεν είναι αποκλειστικό για το connect me. Επίσης, με το φορτιστή τοίχου φαίνεται να γεμίζει γρηγορότερα σε σχέση με τη φόρτιση από υπολογιστή. Το γυάλινο πλαίσιο κρύβει 1-2 χιλιοστά οθόνης στην πάνω πλευρά, αλλά για μένα δεν είναι κάτι το σημαντικό. Δεν έχω καταφέρει να περάσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εφαρμογές στην micro-sd. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό το σκοπό αλλά πρέπει να μπλέξεις με τα αρχεία συστήματος (root). Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο αντάπτορα για φλασάκι (δεν είχε στη συσκευασία) αν μπορεί ας γράψει κάτι. Για τις δικές μου απαιτήσεις-ανάγκες είναι φοβερό και γενικά θεωρώ πως είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα μικρό πραγματικά φορητό υπολογιστή σε λογική τιμή.
×
×
  • Create New...