Jump to content

panos031

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panos031

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

panos031's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα ! το εχω ενα χρονο το τηλ. Μαζι με την αποδειξη αγορας. Γνωριζεις ποσο εχει εγγυηση ? αν δεν εχει το κοστος που υπολογιζεις περιπου ?
  2. αν του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα γινει τιποτα ? τωρα που σου μιλαω το ειχα συνδεδεμενο στον λαπτοπ και μολις το εβγαλα απο την φορτιση και η ενδειξη της μπαταριας παρεμεινε εκει! εχω απελπιστει .
  3. Καλησπερα σας και απο μενα και Χρονια πολλα!!!! ειμαι καινουργιος στο σαιτ οποτε δεν ξερω που μπορω να βαλω τον προβληματισμο μου . Αν τυχον εχω κανει λαθος θα παρακαλεσω τους διαχειρηστες της σελιδας να μεταφερουν το θεμα μου στο καταλληλο σημειο! Λοιπον.. Το προβλημα με το κινητο μου ειναι το εξης. Πριν 3-4 μερες που το εβαλα για φορτιση παρουσιαστηκε κατι και με προβληματησε. Εμενε η ενδειξη οτι εχει φορτιση πληρως και δεν εφευγε με τιποτα.Τι εκλεισα το κινητο τι επανεκινησεις του εκανα τιποτα>.Μου βγαζει ενεδειξη και τωρα στα καλα καθουμενα οτι (ενω δεν ειναι συνδεδεμενο για φορτιση) οτι η ταση του ρευματος ειναι μεγαλη και διακοπτεται η διαδικασια φορτισης!!!! Η εκδοση λογισμικου που εχω στο κινητο μου εινα η 4.0.3 . Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω την 4.1.2 εκδοση που ειδα οτι υπαρχει ( αν ειναι διαθεσιμη βεβαια για το κινητο μου) Σας ευχαριστω εκ των προταιρων ( Απο μια ματια γρηγορη που εριξα στο σαιτ ειδα οτι μπορω να βοηθηθω)( galaxy s2 gt I9100 με την 4.0.3 περασμενη)
  4. Καλησπερα σας και απο μενα! ειμαι καινουργιος στο σαιτ οποτε δεν ξερω που μπορω να βαλω τον προβληματισμο μου . Αν τυχον εχω κανει λαθος θα παρακαλεσω τους διαχειρηστες της σελιδας να μεταφερουν το θεμα μου στο καταλληλο σημειο! Λοιπον.. Το προβλημα με το κινητο μου ειναι το εξης. Πριν 3-4 μερες που το εβαλα για φορτιση παρουσιαστηκε κατι και με προβληματησε. Εμενε η ενδειξη οτι εχει φορτιση πληρως και δεν εφευγε με τιποτα.Τι εκλεισα το κινητο τι επανεκινησεις του εκανα τιποτα>.Μου βγαζει ενεδειξη και τωρα στα καλα καθουμενα οτι (ενω δεν ειναι συνδεδεμενο για φορτιση) οτι η ταση του ρευματος ειναι μεγαλη και διακοπτεται η διαδικασια φορτισης!!!! Η εκδοση λογισμικου που εχω στο κινητο μου εινα η 4.0.3 . Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω την 4.1.2 εκδοση που ειδα οτι υπαρχει ( αν ειναι διαθεσιμη βεβαια για το κινητο μου) Σας ευχαριστω εκ των προταιρων ( Απο μια ματια γρηγορη που εριξα στο σαιτ ειδα οτι μπορω να βοηθηθω)
×
×
  • Create New...