Jump to content

efi07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efi07

  1. Καλησπερα..!!εδω και 2 μηνες εχω το κινητο...μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα...απο προχτες οταν κανω μια κληση ανοιγει το μεγαφωνο απο μονο του και ενω ειναι απενεργοποιημένη η περιστροφή οθονη..η οθονη γυρναει...εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα παλι τα ιδια...σημερα ανοιγοκλεισε κανα δυο φορες...γνωριζει καποιος τι πρέπει να κανω??ευχαριστωωωωω
  2. Σκέφτομαι μήπως μπορω να το καταλαβω από το imei μέσω της σελίδας αυτής. http://www.imei.info/ .Αν είναι ας πούμε 1 gb ειναι κλώνος.
  3. Δεν ξερω αν έχει διαφορά...για καινούργιο...ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να συμβεί...!
  4. καλησπέρα κ από μένα.....θέλω να ρωτήσω πως μπορω να καταλάβω αν το κινητό ειναι αυθεντικό κ όχι κλώνος πχ....
  5. οκ παιδιά ευχαριστώωω!!!
  6. hey παιδια καλησπέρα!!βρήκα LG g3 32gb αγορασμένο 15/1 παρτίδα 406 σε καλή τιμή και σφραγισμένα τα αξεσουάρ...μπορεί να μου πει κάποιος τι να κοιτάξω κατά τον έλεγχο για να σιγουρευτώ ότι το κινητό είναι εντάξει??και αυτή η παρτίδα έχει δημιουργήσει πρόβλημα???ευχαριστώωω!!
  7. Εδώ και λίγες ώρες έτσι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η κάμερα....ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω.....πάτησα εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.....Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
  8. καλησπέρααα....θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κανείς....πριν πολύ καιρό είχα πέσει σε ένα site το οποίο είχε κάμερες για κινητά κ για xperia arc s ...συνδέεται στην υποδοχή που μπαίνει ο φορτιστής...για βιντεοκλήση η skype...ξέρει κανένας που θα βρω?? ευχαριστώ?
×
×
  • Create New...