Jump to content

ponokos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ponokos

  1. ponokos

    Huawei Mate 20 Pro

    Πήρα και εγώ το κινητό αλλά δεν τη γλίτωσα. Πράσινη οθόνη και μέρα με την μέρα και χειρότερα... Το πάω λοιπόν πίσω στο μεγάλο κατάστημα που το αγόρασα και ο υπάλληλος μου έκανε τον κινέζο (φάνηκε ότι ήμουν ένας από τους πολλούς...). Επειδή λοιπόν πέρασαν οι ημέρες αντικατάστασης μου έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να περιμένω λίγες ημέρες. Όποτε ζήτησα τον διευθυντή. Με απλά λογια λοιπόν του είπα ότι αν δεν μου δώσουν τα χρήματα πίσω θα κάνω αγωγή εναντίον του αλλά και της εταιρείας και θα διεκδικήσω χρήματα 20 φορές της αξίας του κινητού. Μετά από μια 5λεπτη σύσκεψη με τον υπάλληλο μου είπαν ότι αν θέλω μπορώ να πάρω οτιδήποτε άλλο με τα ίδια χρήματα και να μου κάνουν και ένα δώρο είτε να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους είπα ότι θέλω τα χρήματα και όλα έληξαν. (Μην με ρωτήσετε κατάστημα, ένα από το πολύ πολύ γνωστά που προσπαθούν αθέμιτα να πουλήσουν). Είναι κρίμα πάντως γιατί το συγκεκριμένο κινητό είναι κάτι παραπάνω από άριστο. Μην κάθεστε, ακόμα και λιγάκι να φαίνεται στα άκρα το πράσινο πηγαίνετε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Η εταιρεία σε λίγο καιρό θέλει δεν θέλει θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα και να πάρει αποφάσεις. Για τα 1050 είναι αδικαιολόγητοι να κυκλοφορούν συσκευές με προβληματικές οθόνες. Άκου lg οθόνη, θα τρελαθούμε!
  2. το εχω αλλα και παλι δεν μπορω να την μεταφερω τι αλλο να κανω ?
  3. οχι οχι λαθος καταλαβες η μαλλον η δικη μου διατυπωση δεν ειναι σωστη,την εφαρμογη μου την εστειλε ο φιλος μου στον υπολογιστη μου και λιγει σε .ipa απο αρχειο torent την κατεβασε απλα εγω δεν μπορω να την μεταφερω απο τον υπολογιστη στο ipad εκει χριεαζομαι βοηθεια παρακαλω.
  4. Γεια σας αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με το ipad 3 4g και wifi το πηρα μεταχειρισμενο σε καταπληκτικη κατασταση ειδα μεσα πως ειχε το cydia και φανταστικα πως θα ειναι jailbreak, εκδοση 5.1.1 δεν ξερω και απο που να το δω αυτο αν γνωριζετε πειτε μου ? παντως νομιζω πως ειναι απο τα πολλα που κανουν οι jailbreak συσκευες,παραδειγμα απο το cydia κατεβαζω μια χαρα,αυτο δεν ειναι ενα στοιχειο ? εγω ομως δεν ζυταω κατι το πολυ παραξενο εγω ζυταω κατι πολυ απλο,εχτες ενας φιλος μου μου βρηκε μια εφαρμογη για το ipad μου στο ιντερνετ μου την εστειλε αλλα με κανεναν τροπο δεν μπορεσα να την βαλω μου την αναγνωριζε κανονικα στο itunes ως εφαρμογη του επηδει ειχε και καταληξη .ipa αλλα δεν μπορεσα ποτε να την βαλω δεν ξερω τι μπορει να φταιει την εστειλα πρωτα σε μια εφαρμογη του ipad (file manager) αλλα μετα απο αυτη την εφαρμογη δεν γινοταν να ανοιχτει, επι 6 ωρες προσπαθουσα,τι μπορει να φταιει ? μηπως η jailbreak δεν δεχετε? μηπως θα πρεπει να κανω κατι αλλο? σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι εχω απελπιστει τουλαχιστον πειτε μυο δεν γινετε για να μην σκαω αλλο,σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
×
×
  • Create New...