Jump to content

Antinoos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Antinoos

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1981

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 15 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Antinoos's Achievements

  1. Antinoos

    iOS 18

    Ναι πραγματικα οτι να ναι.. Δεν βγαζεις ακρη, δεν εχει ιδεα κανείς τους.. Εμενα στην Vodafone στο τελος μου ειπαν οτι δεν το υποστηριζουν το RCS. Μιλαμε παρανοια
  2. Antinoos

    iOS 18

    Ρε παιδιά με το RCS τι γίνεται?? Δεν βλέπω να συζητιέται πουθενά. Μόνο εμένα με νοιάζει τόσο? Είναι θέμα των παρόχων τελικά, και αν ναι θα φιλοτιμηθεί κανένας να μας πει αν υπάρχει κάποιο πλάνο? Εγώ με Vodafone που μίλησα, στην αρχή δεν είχανε ιδέα σε πιο πράγμα αναφέρομαι, και αφού τους την είπα μου είπαν είναι θέμα Apple. Με εξυπηρέτηση πελατών apple μου είπανε ότι είναι καθαρά θέμα παρόχων.. Ότι να ναι. Και σε κανένα τεχνολογικό site δεν βλέπω να συζητιέται το τι πρόκειται να γίνει…..
  3. Καλημέρα. Εγκατέστησα μια νεα γραμματοσειρά που βρήκα ψάχνοντας σε ένα site. Δεν μου αρέσει όμως και θέλω να την απεγκαταστήσω. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ με τίποτα να βρω που αποθηκεύονται τα fonts. Έχω φάει το κόσμο και δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ!!
  4. Καλημέρα. Έκανα install μια γραμματοσειρά που βρήκα απο ενα site στο S9 μου. Η απορία μου είναι η εξής. Δεν μου αρέσει και θέλω να την σβήσω. Που αποθηκεύονται τα fonts ρε παιδιά????? Δεν μπορώ με τίποτα να βρω που έχει εγκατασταθεί!!!
  5. Είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω πως το 3 εβδομάδων iPhone 6, παρουσίασε πρόβλημα εχτές και οτι έχω ξενερώσει ταμαλα.. Συγκεκριμένα, Μετά απο ενα ψιλό lug που έβλεπα στο πληκτρολόγιο διάβασα κάπου οτι με επαναφορά ρυθμίσεων το πρόβλημα διορθώνεται. Κι ετσι έκανα.. Μονο που που όταν ξανά άναψε το iPhone άρχισε να κάνει INFINITY LOOP και ενδιάμεσα πέταγε κόκκινη οθόνη.. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΟΥ
×
×
  • Create New...