Jump to content

eirini78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eirini78

  1. ναι αυτο θα κανω. ευχαριστω πολύ :)
  2. Κι εγώ 2 κάρτες ζήτησα και αρνήθηκαν να μου δώσουν 2! μου ειπαν πως μπορώ να παρω micro και αυτάματα θα μου καταργήσει την μεγάλη. γι αυτό έφυγα και έψαξα να την κόψω. διαφορετικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! τώρα αν αυτό το κάνουν άλλα καταστήματα σε άλλες πολεις ίσως. Εδώ με υποχέρεωσαν να καταργήσω την μεγάλη ( να την απενεργοποιήσουν δηλαδη) και να μου ενεργοποιησουν μικρή!
  3. Καλησπέρα συμπατριώτη :) Τελικά τα κατάφερα...δεν την εκοψα μόνη μου φυσικά. Τελείως τυχαία μπήκα σε ένα μαγαζάκι τρύπα στην αρχη της καποδιστριου και ο τύπος -πολύ χαλαρά έκοψε την κάρτα μου και λύθηκε το πρόβλημα! το δύσκολο ήταν να περαστεί ο κατάλογός μου μιας και το προηγούμενο ήταν σονυ και δεν συγχρονιζόταν με το λουμια! έτσι σκέφτηκα ένα Ν95 που το είχα κάπου χωμένο και μπόρεσα να μεταφέρω τον κατάλογο! Εξακολουθώ να θεωρώ αδιανόητο στον Γερμανό (τουλάχιστον της πόλης μας) να μην μπορουν να σου μεταφέρουν κατάλογο ή να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις άλλη κάρτα! και δεν είναι τα 5 ευρώ αλλα ήθελα η κάρτα μου να μπορεί να μπει και σε παλιότερο κινητό αν χρειαστεί! Και ούτε καν τη λύση του αντάπτορα δεν μου πρότειναν! τέλος καλό όλα καλά και από χτες έχω καινούριο τηλεφωνάκι! Ευχαριστώ όλους σας :)
  4. ευχαριστω πολυ. θα το ψάξω. πρωτη φορά έχω τέτοια μαΝούρα
  5. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. το lumia δεν συγχρονίζει με το Sony οταν ανοίγω το bluetooth! υπάρχει κάποιος τρόπος?
  6. Παιδιά καλησπέρα. Επειδή είμαι λίγο καινούρια στην παρέα και μερικώς άσχετη ήθελα τη βοήθειά σας! Σήμερα πήρα ένα 800 στα χέρια μου και πήγα στον Γερμανό της γειτονιάς μου να μου αλλάξει την κάρτα και να περάσει τις επαφές μου απο ΧPeria σε lumia 800. Ο υπάλληλος μου είπε πως μπορεί να μου δώσει μόνο καινούρια κάρτα αλλά αυτόματα η παλιά μου απενεργοποιείται και πως δεν μπορεί να περάσει τις επαφές μου γιατι δεν έχει τέτοια δυνατότητα για windows τηλέφωνα ο Γερμανος! Γενικά ξέρετε αν άλλα καταστήματα wind, vodafone έχουν κόφτες? ή που αλλού μπορώ να το κάνω? Είμαι επαρχία, συγκεκριμένα Λαμία! Θεωρώ αδιανόητο να μην έχουν ένα μηχανηματάκι που κοστίζει 10 ευρω, να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις νέα κάρτα και να σου καταργουν και την παλια που μπορει να θέλεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις ίσως σε άλλο τηλέφωνο και να σου λένε να περάσεις χειροκίνητα τα ονοματα! Γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τις επαφές μου από το sony sto lumia? Αν είμαι σε λάθος σελίδα ζητώ συγνώμη και παραπέμψτε με εκεί που χρειάζεται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. το αγορασες και το ειχες μαζι σου. η το αγορασες ηλεκτρονικα και σου το εστειλαν? αυτο που γραφω ειναι πως το ταχυδρομειο γυρισε πισω το πακετο που ειχε μεσα το τηλεφωνο γιατι εντοπισε μπαταρια λιθιου στη συσκευασια. ξερω πως απο 1/1/13 δεν θα αποστελλονται πακετα που θα περιεχουν μεσα μπαταριες λιθιου. αλλα δεν καταλαβα γιατι το κανουν ηδη. η παραπανω οδηγια ισχυει οχι μονο για κινητα αλλα και για λαπτοπ, φωτογραφικες μηχανες η οτι αλλο εχει πανω λιθιο. αραγε να ισχυει ηδη σε ολες τις χωρες η μονο οι φινλανδοι πρωτοπορησαν παλι και το ξεκινησαν νωριτερα?
  8. Καλησπέρα. Το πρόβλημά μου έχει ως εξής και όποιος μπορεί ασ βοηθήσει! Ένας φίλος επιχείρησε να μου στείλει από Φινλανδία ένα κινητό τηλέφωνο. 5 μέρες μετά του ήρθε ειδοποιητήριο να πάει στο ταχυδρομείο να πάρει το τηλέφωνο πίσω γιατί λέει βρήκαν στο Scanning μπαταρία λιθίου μέσα στο δέμα και άρα δεν μπορούν να το στείλουν. Ο έλεγχος πιθανότατα έγινε στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε courier και του είπαν πως μπορούν να το στείλουν καταβάλλοντας 200 ευρώ! Επειδή το ποσό μου φαίνεται εξωφρενικό είπα να το αφήσει αν και είμαι σίγουρη πως αν το θέμα βρίσκεται στον έλεγχο του αεροδρομίου ούτε h courier θα τα καταφέρει. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς μπορεί αλλιώς να γίνει? Κάποιος μου είπε να τυλιχθεί το τηλέφωνο σε αλουμινόχαρτο γιατι έτσι δεν εντοπίζεται και έβαλα τα γέλια. Έχει κάποια λογική αυτο? Και αν αυτό ισχύει από πότε ισχύει γιατι μου είπε πριν 6 μήνες εστειλε αλλού τηλέφωνο και έφτασε μια χαρά. και αυτό αφορά μόνο την Φινλανδια η όλες τις χωρες της ευρωπαικής ένωσης αν βγήκε κάτι τελαυταία με τις μπαταρίες λιθίου? Anyway αν έχει κάποιος καμια ιδέα ας βοηθήσει γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ. Σας ευχαρισώ εκ των προτέρων
  9. Σας ευχαριστώ πολύ. με κατατοπίσατε σημαντικά. Αντε και ο θεος βοηθος :)
  10. να το παραγγείλω δηλαδη?... ευχαριστω πολυ :)
  11. Mόλις επικοινώνησα μου είπαν πως το τηλέφωνο είναι της Ε.Ε είναι σφραγισμένο, έχει ΙΜΕΙ και έχει εγγύηση από την Αrvato (επίσημη αντιπροσωπεία της Νοκια στην ελλάδα). Αν σε αναβάθμιση μου χαθούν τα ελληνικά αναλαμβάνουν με δικά τους έξοδα να μου το φτιάξουν. Την Arvato την ξέρουμε? Είναι οκ?
  12. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Υπάρχουν τελικά πολλά που δεν ξέρω. :( Συγκεκριμένα είδα το τηλέφωνο στο http://www.birdphone.gr/gr/prdid/a768e8579dab49d29bf9be688df78611/productinfo.aspx κι επειδή θα έρθει αντικαταβολή δεν ξερω πόσα και τι να προτορωτήσω για να διασφαλίσω πως θα είναι οκ. Αν ξέρει κανείς την εταιρία ή έχει ξαναπαραγγείλει ας μου πει. Mόλις επικοινώνησα μου είπαν πως το τηλέφωνο είναι της Ε.Ε είναι σφραγισμένο, έχει ΙΜΕΙ και έχει εγγύηση από την Αrvato (επίσημη αντιπροσωπεία της Νοκια στην ελλάδα). Αν σε αναβάθμιση μου χαθούν τα ελληνικά αναλαμβάνουν με δικά τους έξοδα να μου το φτιάξουν. αυτά. Γιατί Arvato kai oxi nokia care? Eίναι εντάξει αυτο?
  13. Ευχαριστω πολύ! Ελπίζω να πάει καλά και να μην έχω προβλήματα. Μήπως ξέρετε καποιο από τα παρακάτω καταστήματα οτι είναι αξιόπιστο? http://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html Συγκεκριμένα εγω βρήκα το λευκό που θέλω στο birdphone.gr.
  14. Παιδιά είμαι καινούρια στην παρέα. Βρήκα το 800 σε τιμη 214 ευρώ από ηλεκτρονικό κατάστημα. γιατί έξω έχει 500 κι εκεί 200? ξέρει κανείς να μου εξηγήσει τη διαφορά? επιπλεον οι συναλλαγή ειναι ασφαλης? θα μου το στείλουν αντικαταβολή. προβληματιζομαι απλα γιατι υπαρχει τεραστια αποκλιση τιμης. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  15. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου. Από το ψάξιμο που έκανα βλέπω πως κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα το δίνουν σε τιμή μικρότερη από τη μισή τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά. Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό και αν είναι ασφαλής η η αγορά που θέλω να κάνω? Ενα συγκεκριμένο κατάστημα έχει έδρα χωρίς επωνυμία και συγκεκριμένη διεύθυνση και τηλέφωνα και μπορεί να μου στειλει το προιόν αντικαταβολή. Δίνει το τηλέφωνο 220 με τα λοιπα εξοδα, ενώ στην αγορά σε μεγάλη αλυσίδα πωλείται 490. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...