Jump to content

TmNemesis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TmNemesis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

TmNemesis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Πήρα στον πατέρα μου το συγκεκριμένο κινητό πριν από 2 μήνες (περίπου). Από την αρχή μας έκανε τα παρακάτω: - Όταν γράφεις κάποιο βίντεο δεν ακούγεται, σχεδόν καθόλου, αυτά που λες (οι ομιλίες). Για να ακουστεί λίγο θα πρέπει το τηλέφωνο να είναι κοντά στο στόμα σαν να μιλάς σε τηλεφωνική κλήση. - 8 στις 10 φορές όταν με καλέσουν δεν με ακούνε. Προφανώς υπάρχει θέμα στο μικρόφωνο. Είχε κανένας κάτι παρόμοιο? Θα το στείλω για service, έχουμε εμπειρία από την αντιπροσωπία? Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα. Θέλω την βοήθειά σας. Σκέφτομαι να κάνω παραγγελία από το chinavasion. Εκεί είδα ότι το πακέτο σου το στέλνουν με airmail (?) και χρέωση 11€,δεν είδα πουθενά free shipping ώστε να έρθει με το ταχυδρομείο. Με αυτό το Αirmail έχει τελωνείο,θα έχω πρόβλημα όπως με Courier? Ευχαριστώ. ΥΓ1:Το μαγαζί είναι αξιόπιστο? ΥΓ2: Παράκληση προς τους διαχειριστές να μην σβήσουν ξανά το μνμ,αλλά να το μετακινήσουν στο σωστό ποστ,αν πάλι δεν το έγραψα στο σωστό σημείο. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  3. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Με Airmail έχει τελωνείο ή όχι? Γνωρίζει κανένας? Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα σε όλους. Άσχετος με smartphone & andoid. Έχω 2 απορίες - προβλήματα και θα ήθελα την βοήθεια σας. 1ον: Πως μπορώ να εμφανίζω στο τέλος κάθε κλήσης τον χρόνο ομιλίας? 2ον: Και σημαντικότερο. Κάνω εκτροπή το νούμερο του γραφείου,πως μπορώ να καταλάβω αν η κλήση είναι από την εκτροπή ή όχι? Ένα ΝΟΚΙΑ που είχα πριν εμφάνιζε ένα βελάκι δίπλα στον αριθμό και έτσι ήξερα ότι ήταν από την εκτροπή,αν δεν υπήρχε το βελάκι ήταν κλήση στο κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...