Jump to content

kwsgk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kwsgk

  1. Καλησπέρα, Μια ερώτηση. Εαν έχει κάποιος το Toshiba Super Daiseikai RAS-10PAVP θαθελα να μου πει εάν έχει και αυτός πρόβλημα με θόρυβο συστολών διαστολών κατά τη θέρμανση ή το έχω μόνο εγώ...Το μηχάνημα όντως ειναι μίας βδομάδας αλλά φίλε starenie δεν νομίζω να μπορεί να σταματήσει από μόνο του στην πορεία. Είναι πιστεύω λάθος υλικά , πολλά απαρτιζόμενα μέρη και σύνδεση. Εαν υπάρχει κάποιος που έχει ή έχει δουλέψει Toshiba Super Daiseikai RAS-10PAVP ας μου πει. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Γράφω για δεύτερη φορά για να σας πω τις εντυπώσεις μου. Τελικα κατέληξα και αγόρασα το Toshiba Super Daiseikai RAS-10PAVP-E. Ωραίο , σχετικά ήσυχο στο sleep mode, 5 ταχύτητες ανεμιστήρα (πράγμα που πριν δεν το έβρισκα πουθενά σαν χαρακτηριστικό + turbo fan ) καλό καθαρισμό αέρα, γενικά ικανοποιημένος.Που μας τα χαλάει. Στην θέρμανση γιατί ψύξη δεν το δοκίμασα , ακουγωντε έντονα θόρυβοι από συστολές διαστολές (ένα έντονο τσακ ) το οποίο ώρες ώρες είναι αρκετά εκνευριστικό . Άλλα 2 κλιματιστικά που έχω Toyotomo made in japan δεν το έκαναν ποτέ. Θα θελα τη γνώμη σας. Δεν το περίμενα από κλιματιστικό των 1000 ευρω. Εαν το έχει και κάποιος άλλος θ άθελα να μου πει έχει το ίδιο θέμα με τούς τριγμούς?
  3. Καλησπέρα.Γράφω για πρώτη φορά.Έχω διαβάσει αρκετά απο τα μηνύματα και τα σχόλια σας και θέλω παρακαλώ τη βοήθεια σας.Ψάχνω για κλιματιστικό 9 000 btu για μικρό υπνοδωμάτιο και κατέληξα σε δύο. To πρώτο Daikin FTXS25K (830 το βρίσκω ) και το δεύτερο Toshiba Super Daiseikai RAS-10PAVP-E (1040 ευρω ) .Τί με απασχολεί? Θεωρητικά καταλήγω ότι το Toshiba Super Daiseikai RAS-10PAVP-E είναι καλύτερο.Καλύτερο Cop με μεγάλη διαφορά ,made in japan.Είναι όμως??Το Cop πχ οντως ειναι πιο οικονομικό ή μιλαμε για ονομαστικες τιμές χωρις διαφορά στην καθημερινότητα.. ξέρει κανείς ?? δεν έχω ακούσει σχεδόν τπτ για Toshiba. Ολοι λενε για τα Daikin. Και το δευτερο που με προβληματίζει είναι ο θόρυβος.Το Daikin λέει σε super low εως 19db ενώ το Toshiba εχει μόνο Low speed στα 27db(καποια site λένε για sleep mode ?? αλλα οταν ρωτησα την αντιπροσωπια μου είπαν 27 και οτι δεν εχει sleep ή quit mode ).Η διαφορά φαινεται μεγάλη .Ειναι πραγματικά νούμερα η marketing?? θέλω να μην ακούγετε οσο το δυνατον καθως είναι για υπνοδωμάτιο και θα λειτουργεί ολη νύχτα.Θεωρώ το θόρυβο πού σημαντικό γιαυτο και το σκεφτομαι τόσο.Ισως το πιο σημαντικό για μενα.Παρακαλώ τη βοήθεια σας .Τι προτεινετε?
×
×
  • Create New...