Jump to content

dimi_6600

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimi_6600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το λογισμικό της Κοτέ και μετά της Wind. Έτσι παίζει σε εμένα...
  2. Τίποτα ακόμα, υποθέτω μόλις περάσει η ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού θα επικοινωνήσουν έτσι κι αλλιώς. Τη Μ.Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο και έγινε η αίτηση φορητότητας στη Wind.
  3. Πριμένω να επιλυθεί το θέμα, ο λογαριασμός είναι να πληρωθεί στις 19/05, μου είπαν ότι μέχρι τις 15/05 θα έχει λυθεί.
  4. Αναγράφει τη full τιμή, 66 ευρώ + φόρος κινητής, λες και το έχω πάρει με επιδότηση, αντί να είναι το πρώτο μου δωρεάν πάγιο. Σαφώς και είναι λάθος, εγώ άλλα συμφώνησα. Υποθέτω καλόπιστα ότι είναι λάθος του συστήματός τους και περιμένω να διορθωθεί. Υποθέτω θα μου αποσταλεί μηδενικός λογαριασμός, παρομοίως και ο επόμενος και από τον τρίτο θα έρχεται το 33 ευρώ + φόρος κινητής. Αυτοί μου έκαναν την προσφορά, δεν την έκανα εγώ. αν δεν τηρηθεί, όπως είπα, η Voda μου κάνει την ίδια και πάω εκεί, παίρνω και τα καρτοκινητά μου μαζί που τα πήγα σε wind και Q και βλέπουμε. Υποθέτω θα επιλυθεί πάντως, δεν φαντάζομαι να έχουν στείλει σε όλους ολόκληρα πάγια ενώ έχουν 50% έκπτωση. Είδα ότι σε διάφορα πράγματα είχαν προβλήματα τελευταία τα συστήματά τους. Εντάξει, αυτά συμβαίνουν... Απλά δεν χτυπάει ωραία σε νέο πελάτη να του στέλνεις ό,τι νά'ναι λογαριασμό και να αναγκάζεται να ζητάει επίλυση...
  5. Μίλησα μόλις με την Εξυπηρέτηση Πελατών, περιμένουν λένε να τους απαντήσει το Τμήμα Λογαριασμών. Φυσικά θα ενημερώσω. Δεν θα πληρώσω το λογαριασμό έτσι κι αλλιώς διότι είναι λανθασμένος. Τη σύνδεση την έκανα (φορητότητα) τη Μεγάλη Βδομάδα, νομίζω Μεγάλη Τετάρτη. Το συμβόλαιο λέει μηδενική επιδότηση, αλλά δεν αναφέρει έκπτωση 50%, ούτε τα 2 πρώτα πάγια. Μου είπαν ότι ο συνεργάτης τους πέρασε σωστά την αίτηση και ότι κανονικά ισχύουν αυτά που είχα συμφωνήσει αλλά θα ειδοποιηθώ με μήνυμα στο κινητό για την εξέλιξη. Τώρα που θα βρούν χώρο στο μήνυμα να εξηγήσουν... άντε να το δω. Ως νέος πελάτης, είμαι καλόπιστος και περιμένω να λυθεί. Αλλιώς φέυγω καπάκι και πάω Voda που μου έκαναν την ίδια προσφορά και τελειώνει η υπόθεση.
  6. Μπήκα στο Wind L. Και δεν μου είχαν πει τίποτα για πρώτο λογαριασμό ολόκληρο. Επίσης, μου είχαν πει ότι τα 2 πρώτα πάγια θα ήταν δωρεάν αφού έτρεχε μια τέτοια προσφορά. Για να τους ξαναπάρω να δω... :mad:
  7. Ποιός είπε για 13ο μήνα? Το συμβόλαιο είναι για 12 μήνες :blink: Εμένα μου είπαν ότι τον πρώτο μήνα θα έρθει ολόκληρος και θα πιστωθεί στον δεύτερο, οπότε ο δεύτερος θα έρθει 0 εαν δεν έχω κάνει χρεώσιμες κλήσεις. Είπαν επίσης ότι θα έρθει μήνυμα σχετικά αλλά τίποτα.
  8. Ήρθε σήμερα ο πρώτος λογαριασμός του Wind L που έκανα με την προσφορά του 50% εκπτωση στο πάγιο. Ο λογαρισμός ήρθε ολόκληρος, επικοινώνησα με τη wind και είπαν ότι ο πρώτος λογαριασμός έρχεται ολόκληρος διότι δεν προλαβαίνει να περαστεί στο σύστημα η έκπτωση, κλπ. Οπότε μου είπαν ότι θα το ρυθμίσουν και θα στείλουν μήνυμα στο κινητό.
  9. Μήπως στην πρώτη σελίδα του thread να μαζεύαμε όλες τις ρυθμίσεις που έχει ο κάθενας για την Q για όποιον τις χρειάζεται? Περιμένω και εγώ να γίνει η φορητότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και βλέπω ότι θα ήθελα να ήταν όλα μαζί κάπου να βρίσκονται.
  10. Έτσι είναι, μόλις χθες έβαλα 1 ευρώ σε μια F2G.
  11. 1. 100MB 2. Όχι, 100MB δίνει και αυτή. Και οι δύο μέχρι το τέλος του έτους τα δίνουν δωρεάν, υποθέτω θα ανανεωθεί αυτό βέβαια όταν έρθει η στιγμή.
  12. Καλησπέρα, μόλις ήρθα στη Wind με την προσφορά του 50% αντί επιδότησης στο Wind L. Πώς μπορώ να δώ πόσο χρόνο έχω ακόμα από τους δωρεάν? Και από τον "απεριόριστο" σε Wind και σταθερά και αυτόν προς άλλους παρόχους και internet? Υποθέτω με SMS, αλλά πού?
  13. Μια χαρά ξεπερνάω τα 200ΜΒ ενα ΣΚ κατεβάζοντας/ανεβάζοντας email και μπαίνοντας στο facebook και στο ikariam. Αλλά με τα 1500 καλυπτομαι. Με τα 100 φυσικά όχι, κανείς δεν θέλει να τον κρεμάσει το ιντερνετ όταν το χρειάζεται.
  14. Μια χαρά μπορεί να σηκώσει το δίκτυο και ιnternet και κλήσεις. Τόσα δίκτυα σε όλες τις χώρες μια χαρά τα σηκώνουν. Μόνο σε κάτι παρατρακ τύπου σεισμού και Χριστουγέννων μπουκώνουν οι voice servers στα sms, κλπ. Ως κίνηση δεδομένων μια χαρά είναι.
×
×
  • Create New...