Jump to content

SwAToNeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SwAToNeR

  1. Αν κατάλαβα καλά Πέρασες D.Face_onirama_27_08 agni.k_v4.zip και μετά D.F.N5 STYLE Onirama Lite 06-01-16.zip ?
  2. Μια γρήγορ βοήθεια. Προσπάθησα να περάσω του aki την rom. Έχω TWRP και έκανα wipe κλπ. Κάνω install από zip όπως σε όλες τις rom. Reboot ... αλλά τίποτα. Κάνει shut down μόνο του. Άνοιξα τα zip αρχεία και πρόσεξα ότι δεν υπάρχουν boot.img ούτε file_contexts Καμιά ιδέα;
  3. Προσωπικά δεν συμπαθω τα lenovo. Πήρα για τον κουνιάδο μου το a820 και το δούλεψε 4 μηνες. Τους αλλους 5 τρέχω με Κίνα γιατί έχει πρόβλημα το κινητό και δεν δουλεύει. Μου κόστισε ήδη και χρονο και αρκετό χρήμα και δουλεια δεν κάνω.
  4. Σε αυτά τα λεφτά και αφού το θες από Ελλάδα πάρε Samsung tab 4. Αν ήθελες Κινέζο παρτο από Κίνα καλύτερα.
  5. Ισως το παράκανα στις ώρες κ να έχεις δίκιο. Αλλά μου κρατάει 2 μέρες χαλαρά κ με αρκετή χρήση ως smartphone που το gnex κράταγε 1 μέρα κ με λιγότερη χρήση.
  6. Πρωιν κάτοχος gnex και νυν κάτοχος note. Το note κρατάει διπλάσια μπαταρία κ με περισσότερη χρήση. Το οτι σου κράτησε μόνο 6 ώρες να το κοιτάξεις. 1η μέρα που το πήρα ειχε 11+ ώρες χρήσης για να τελειώσει η μπαταρία.
  7. Εγώ παίδες το πήρα σήμερα το κινητόκαι απλά δεν έχει ελληνικό manual αλλά γερμανικό. Menu ελληνικό και όλα τα υπόλοιπα μια χαρά. Εγγύηση 2 χρόνια απο Nokia Club... Το κινητό είναι φοβερό :D
×
×
  • Create New...