Jump to content

frapes87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About frapes87

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

frapes87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. frapes87

    LG G2 mini (D620)

    Καλησπέρες και εγώ σήμερα κανονικά έκανα το update αλλά δεν μου έχει βγάλει το καινούργιο notification bar μου έχει το ίδιο με πρίν με άλλα σχεδιάκια βέβαια. ολοι να φανταστώ το ίδιο?
  2. Παιδιά επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να επιλέξω αυτό το κινητό και να το αγοράσω και να ρίξω άκυρο στο moto g, 3 ερωτήματα έχω: 1)Τελικά με το update πέφτει πολύ το κινητό? 2)ο ήχος στίς κλήσεις είναι καλός? 3)Ισχύει το πρόβλημα με τα sms??? Plz απαντήστε μου γιατι θέλω πολύ να το αγοράσω Ευχαριστώ
  3. Τα πειράματα που λές θα τα ξεκινήσω όταν θα είμαι 100% σίγουρος ότι ξέρω ποιο κινητό θέλω.Επίσης άμα δώσω 150 για το lg και μου κρατήσει 2 χρόνια θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος!!!!! Επίσης άμα ήμουν hardcore χρήστης θα είχα ήδη βαλει άλλες roms στο sole. Σκέφτομαι το lg λόγω της τιμής του αλλά κάτι διάβαζα ότι μετά το update αλλάζουν τα πράγματα και ειδικά το bug με τα μηνύματα. Μήπως ξερει κανείς γι αυτό????
  4. Κοίτα να δείς εγώ το sole δέν το υπερφόρτωσα ποτέ. Σταδιακά άρχισε σιγά σιγά το lag και τώρα έχει φτάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό! Να χτυπάει το τηλέφωνο και να μήν ανταποκρίνεται καλά το touch ή να χάνεται η δόνηση επανεκίνηση χωρίς λόγο, για την κάμερα όσο καλή και να είναι για να βγάλει φωτογραφία του παίρνει 3-4 δευτερόλεπτα και τα σχετικά. Το κινητό αυτό δέν πρόλαβα να το ζορίσω και κατάντησε έτσι και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου. Δέν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρω να δώσω παραπάνω λεφτά και πόσο μάλλον ένα μηνιάτικο. Δηλαδή και το moto και το LG έτσι θα μου βγούν πιστεύεις???
  5. Κι εγώ κάπως έτσι το κόβω. Είναι πιο "φρέσκο" λιγο πιο "αλανιάρικο" και με το προηγούμενο μου έφτασαν τα 8g χωρίς καρτούλα αλλά σου λέω ακόμα δέν είμαι 100% σίγουρος λόγω του service και της κάμερας αλλά και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις είδα και τις φοτο που είχες ανεβάσει haki στο forum για το συγκεκριμένο κινητό. Μια χαρά αλλά απο focus τί λέει? Θέλει να έχεις πολύ σταθερό χέρι?
  6. Ετσι όπως το θέτεις είσαι σωστός. Αλλά 200 στο σύνολο δέν προβλέπεται τα 50€ διαφορά δέν είναι πολλά αλλά ταυτόχρονα δέν είναι και λίγα
  7. Το ήξερα!!!! αλήτη Haki!!!(αστειεύομαι) Τώρα μου βάζεις ιδέες πάντα υπάρχει ένας τύπος που λέει βάλε αλλα τόσα και πάρε αυτό που είναι καλύτερο!!!! Ετσι την πάτησα και με το sole και το μετάνιωσα μετά απο έναν χρόνο που έδωσα 200 για αυτό το κινητό!
  8. Καταλαβαίνω πώς το λές αλλά το moto το είχες μία εβδομάδα μόνο. Για να σου εξηγήσω εγώ τώρα που έχω το xperia sole όταν είχε πρωτοβγεί όλοι έλεγαν πόσο vfm ήταν. Εδωσα 200€ αλλά δέν πιστεύω ότι τα έβγαλε αυτά τα λεφτά. Επειδή φοβάμαι μήν γίνει το ίδιο και με το lg είμαι διστακτικός αλλά απο την άλλη έχω ακούσει και τα καλύτερα για το service της lg γι αυτό το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.
  9. Έχω τρελλαθεί να βρώ ποιό απο τα δύο μου ταιριάζει καλύτερα βοηθήστε με!!!!!:blink::blink::blink: Σε σύγκριση πάντα των συγκεκριμένων η χρήση που προβλέπεται: internet:8/10 κάμερα:9/10 εφαρμογές:7/10 Αυτά και σε αυτόν τον βαθμό με ενδιαφέρουν Επαναλαμβάνω μόνο για τα συγκεκριμένα κινητά
×
×
  • Create New...