Jump to content

kouladi11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kouladi11

  1. καλημερα παιδια,εγω παντως πρεπει να πηρα ελεττωματικο sole γιατι για να απενεργοποιηθει και να κλεισει η συσκευη πρεπει να το απενεργοποιησω 2 φορες,την πρωτη φορα που το παταω ξανακανει restart,και την δευτερη τοτε θα κλεισει.κριμα με βλεπω για το.....plaisio sercice,εκτος αν ξερει κανεις κατι επ'αυτου.:blink::X:cry:
  2. το μεσημερι που φορτισα το κινητο με 100%(περιπου) στο menu του κινητου μπορουσα να περιηγηθω χωρις να ακουμπαω την οθονη, μου ειχε βγει ενα μλε κυκλακι,τωρα που εχω περιπου 70% το floating touch απλα δεν κανει τιποτα.ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο.μηπως δεν κανω κατι σωστα επειδη ειμαι καινουργιος με το κινητο?
  3. καλησπερα, ρε παιδια πως ενεργοποιειται το floating touch?
  4. παιδια καλησπερα,ειμαι καινουργιος με το sole και αντιμετωπιζω προβλημα,οποιος μπορει ας βοηθησει. πηγα να κανω update το android 4.0 συμφωνα με οσα περιγραφουν τα προηγουμενα posts,ξεκινησα με το pc companion και αφου συνδεθηκε με τον server για να γινει η ενημερωση λογισμικου,πατησα 5 δευτερα το κουμπι του και το ξανασυνδεσα το usb με το κινητο και ολα σταματησαν εκει.οσες φορεσ κι αν εχω προσπαθησει ξανα ,απλα αποτυχανω.δεν ξερω τι δεν κανω σωστα,οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω
×
×
  • Create New...