Jump to content

Gvirginia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gvirginia

  1. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές, πάντα με υγεία!
  2. Εμένα δούλευε μια χαρά η συσκευή (με OTA χωρίς reset) μέχρι που είπα να κάνω ένα factory reset για να "διορθώσω" το αυτόματο άνοιγμα του NFC. Πάω να κατεβάσω την εφαρμογή για backup της Huawei και μου πετάει error -505. Κατεβάζω άλλη εφαρμογή και προχωράω στο factory reset. Όλα κυλάνε ομαλά μέχρι που ανοίγω τη συσκευή να τη ρυθμίσω. Βάζω γλώσσα/περιοχή κτλ, βλέπω την άσπρη οθόνη του Emui και περιμένω να πατήσω "Get Started". Όμως αντί γι'αυτό μου βγάζει πάλι την οθόνη επιλογής γλώσσας. Έκανα κύκλο συνέχεια χωρίς να μπορώ να περάσω την οθόνη του Getting Started. Το πρόβλημα λύθηκε όταν πέρασα το λογαριασμό Google (δεν​ τον πέρναγα επειδή έχω τους κωδικούς στο LastPass) Το γράφω για την περίπτωση που κάνει κάποιος την ίδια μ.....α με εμένα. Γενικά εμένα μ'αρέσει η 7.0 και το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι με τη διαχείριση μνήμης και εξηγώ. Μέσω του κουμπιού εφαρμογών μπορείς να κλειδώσεις κάποιες ανοιχτές εφαρμογές ώστε όταν "καθαρίζεις" τη RAM (το κουμπί με τον κάδο), αυτές να μένουν ανοιχτές. Ε, με την 7.0 για κάποιο λόγο μπορεί να μου κλείσει - καθαρίσει κλειδωμένη εφαρμογή. Δεν είναι πάντα η ίδια και συνήθως συμβαίνει όταν έχω πολλές ανοιχτές. Πχ: Έχω κλειδωμένα το Pac-Man, το Tetris και την πασιέντζα. Άμα ανοίξω 2-3 εφαρμογές (μυνήματα, dialer, browser) και κάνω εκκαθάριση, τότε οι κλειδωμένες παραμένουν. Αν ανοίξω άλλες πχ 3 ώστε σύνολο να έχω 8+ ανοιχτές, τότε παίρνει η μπάλα και μια εκ των κλειδωμένων. Είναι ψιλό τυχαίο, δηλαδή πρέπει να το κάνω αρκετές φορές για να συμβεί. Δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις developer. ΥΓ: Ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουμε ως περιοχή την Ελλάδα και ως γλώσσα εμφάνισης τα Αγγλικά? Ούτε στην 6 μπορούσα, ενώ πχ γίνεται για Κύπρο/Αγγλικά. Αναγκαστικά έχω United Kingdom, για να εμφανίζονται κανονικά οι ημερομηνίες.
  3. Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω γιατί με απογοήτευσε αυτό της Spigen. Περίμενα καλύτερη κάλυψη - υποστήριξη για τα λεφτά του.
  4. Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή απλά εμένα μου φαίνεται ότι γλιστράει περισσότερο από το γυμνό κινητό. Πριν την αγοράσω νόμιζα ότι ήταν από λάστιχο γι' αυτό αναφέρω το υλικό που είναι φτιαγμένη (δεν αναφερόταν στο ελληνικό κατάστημα). Το τρίξιμο - βασικά είναι λες και δεν εφάπτεται πλήρως η θήκη, έχει δηλαδή απειροελάχιστο κενό στην πλάτη - μπορεί να μην ενοχλεί κάποιους αλλά προσωπικά δε μ' αρέσει. Άσε που γράφει "Clear" και τελικά είναι θολή σαν γυαλότουβλο. Θα δοκιμάσω και άλλες (χωρίς προστασία για τα κουμπιά) μπας και βρω μία να με καλύπτει περισσότερο αλλιώς θα μείνω με αυτήν. Ευχαριστώ για το link αλλά αυτό που ψάχνω περισσότερο είναι να βρω τζάμι που καλύπτει όλη την οθόνη και δεν αφήνει κενά. Όπως είπα της Spigen είναι λεπτό, έχει καλή ορατότητα, λιγότερες δαχτυλιές από την εργοστασιακή μεμβράνη κτλ αλλά αφήνει κενό (καλύπτει πχ το 94% ενώ θέλω 99-100%) και μπαίνει σκόνη, είναι αντιαισθητικό.
  5. Καλησπέρα και από εμένα. Έχω τη συσκευή σχεδόν μία εβδομάδα και το μόνο "πρόβλημα" που έχω βρει είναι η αδυναμία να χρησιμοποιηθεί διαφορετική γλώσσα από τη χώρα (πχ Αγγλικά - Ελλάδα). Κατά τ' άλλα πολύ καλή πρόταση. Επειδή δεν είμαι κοντά σε υπολογιστή και η αναζήτηση στο θέμα μέσω του κινητού μου έβγαζε ότι να ναι, μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με τζαμάκια? Αγόρασα το GLAS της Spigen αλλά αφήνει κενά γύρω - γύρω. Είχα διαβάσει για της 3MK αλλά δε ξέρω αν εφαρμόζει καλά. Δέκτες και προτάσεις από εξωτερικό. ΥΓ: Για όποιον ενδιαφέρεται.. Πήρα την διαφανή θήκη της Huawei αλλά εκτός του ότι γλιστράει πάρα πολύ, δεν εφαρμόζει καλά πάνω δεξιά και τρίζει (είναι σκληρό πλαστικό)
  6. Καλή επιτυχία σε όλους! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!
  7. Καλή τύχη και ευχαριστούμε για τους υπέροχους διαγωνισμούς!
  8. Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές!
×
×
  • Create New...