Jump to content

alevros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alevros

  1. Παιδιά ξέρετε όταν γίνεται η διαδικασία μετατροπής από συμβόλαιο σε f2g θα πρέπει να γίνει ξανά η διαδικασία ονομαστικοποίησησης για να ενεργοποιηθεί το πακέτο?
  2. Παιδιά έχω Wind to all 35 το οποίο ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. Εχω το δικαίωμα να μετατρέψω την σύνδεση σε f2g? Εχω πάρει έκπτωση παγίου λόγω της φορητότητας και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα..Εχω κάνει αίτηση υπαναχώρησης (που έχω το δικαίωμα βάσει του συμβολαίου μέσα σε 14 μέρες από την ενεργοποίηση) σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο εμπόδιο.. Εχω ελπίδες να κερδίσω κάτι ή τσάμπα ο κόπος? Θα πρέπει να κάνω και αίτηση διακοπής συμβολαίου? Κάπου διάβασα ότι μεσοολαβεί ένας μήνας για να γίνει η μετατροπή από συμβόλαιο σε f2g. Ισχύει αυτό για την περίπτωσή μου?
  3. Παιδιά έχω Wind to all 35 το οποίο ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. Εχω το δικαίωμα να μετατρέψω την σύνδεση σε f2g? Εχω πάρει έκπτωση παγίου λόγω της φορητότητας και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα..Σκεφτόμουν να κάνω αίτηση υπαναχώρησης (που έχω το δικαίωμα βάσει του συμβολαίου) σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο εμπόδιο.. Εχω ελπίδες να κερδίσω κάτι ή τσάμπα ο κόπος?
  4. Παιδιά γεια σας είμαι στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 και το συμβόλαιο μου έληξε πριν λίγες μέρες και γι'αυτό είμαι σε διαδικασία για την ανανέωση του. Ο μέσος όρος των λογαριασμών είναι γύρω στα 45 ευρώ και η επιδότηση που μου έδωσαν είναι 2 ευρώ συν άλλα 3.3 μετά από δικό μου αίτημα δηλαδή συνολικά 5,3 ευρώ τον μήνα. Πιστεύτε ότι είναι καλά για την περίπτωση μου ή θα μπορούσα να πετύχω κάτι καλύτερο αν κάνω φορητότητα?
×
×
  • Create New...