Jump to content

petros92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petros92

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

petros92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά θέλω βοήθεια μέσω skype για το flash. Δεν τα καταφέρνω!! Όταν κάνει το flash και κάνω restart το κινητό η έκδοση είναι η ίδια..... Θα σου πρότεινα το SONY Xperia P .
  2. Ευχαριστώ πάρα πολυ φίλε Nikos_Mpl αν έχω όποιαδήποτε απορία θα σου στήλω προσωπικό.( αν θες δεν απαντάς:lol: )
  3. Καλησπέρες, παρακολουθώ λίγο καιρό το φόρουμ και είναι από τις λίγες φορές που γράφω. Το ξέρω αυτό που θα ρωτήσω υπόθηκε (πάρα)πολλές φορές και εδώ αλλά υπάρχει και στο google αλλά δεν βρήκα καμία ξεκάθαρη απάντηση. Είμαι λίγο αρχάριος και γι'αυτό τα θέλω λιανά! Είμαι κάτοχος arc s εδώ και 5-6 μήνες, το έχω κάνει αναβάθμιση σε 4.0.4 μέσω sony pc companion . Θέλω να το κάνω ροοτ ώστε να σβήσω τις περιττές εφαρμογές και να κάνω το κινητό πιο γρήγορο και γενικά να έχει καλύτερη απόδοση. Έχω βρεί τρόπους σε διάφορα site αλλά είτε τα λινκ που δίνουν για να κατεβάσω τα εργαλεία που χρειάζομαι δεν υπάρχουν ποια είτε ο αριθμός έκδοσης του κινητού είναι διαφορετικός και έχω μπερδευτεί! Έκδοση android: 4.0.4 Αριθμός έκδοσης: 4.1.B.0.587 Έκδοση Kernel: 2.6.32.9-perf Κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να ροοταρο το κινητό μου. Ευχαριστώ εκ των προταίρων και συγνώμη για το κουραστικό και επαναλαμβανόμενω ποστ.
  4. Καλησπέρες, παρακολουθώ λίγο καιρό το φόρουμ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το ξέρω αυτό που θα ρωτήσω υπόθηκε (πάρα)πολλές φορές και εδώ αλλά υπάρχει και στο google. Είμαι λίγο αρχάριος και γι'αυτό τα θέλω λιανά! Είμαι κάτοχος arc s εδώ και 5-6 μήνες. Θέλω να το κάνω ροοτ ώστε να σβήσω τις περιττές εφαρμογές και να κάνω το κινητό πιο γρήγορο και γενικά να έχει καλύτερη απόδοση. Έκδοση android: 4.0.4 Αριθμός έκδοσης: 4.1.B.0.587 Έκδοση Kernel: 2.6.32.9-perf Κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να ροοταρο το κινητό μου. Ευχαριστώ εκ των προταίρων και συγνώμη για το κουραστικό και επαναλαμβανόμενω ποστ.
  5. Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Arc S εδώ και 1 μήνα περίπου. Διάβασα πολλά ποστ για να δω πως γίνεται να αναβαθμίσω το λογισμικό του κινητού μου αλλά μπερδεύτηκα εντελώς. Για να κάνω αναβάθμιση χρειάζεται να κάνω root; Και αν ναι πως;; Αν όχι απλός συνδέω το κινητό με το Sony Pc Companion 2.1 ;; Παρακαλώ διαφωτίστε. Έκανα αναβάθμιση το λογισμικό μέσω του Sony PC Companion 2.1 και είναι όλο σούπερ το κινητό πετάει..Αν υπάρχει κάτι άλλο για αναβάθμιση ή να προτείνετε πέστε το.
×
×
  • Create New...