Jump to content

anlog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anlog

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

anlog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όχι, δεν είναι αυτή η ταινία :( Δεν πιστεύω να είναι και τόσο γνωστός ο πρωταγωνιστής όπως ο εντι μερφι. Ο ηθοποιός ήταν καστανόξανθος και μικρός σε ηλικία, αφού και ο πρίγκιπας θα ήταν το πολύ 18-19 αν θυμάμαι καλά. Η ταινία ξεκινούσε νομίζω με το φτωχό παιδί που ήταν με την κολλητή του και έκαναν σκειτμπορντ...κάτι τέτοιο! το βρήκαααααα... ήταν το The prince and the Surfer! Χρόνια το έψαχνα! Μου φέρατε γούρι μάλλον! Σας ευχαριστώ πάντως που κάνατε τον κόπο να ψάξετε :) :) :)
  2. Έψαξα τις ταινίες στο IMDB που είχαν αυτόν τον τίτλο αλλά δυστυχώς δεν βρήκα την ταινία που ψάχνω. Βρήκα μόνο κάποιες πολύ παλιές ασπρόμαυρες, κάποια κινούμενα σχέδια κ.τ.λ. Θα συνεχίσω το ψάξιμο... Ευχαριστώ πάντως :)
  3. Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο μιας ταινίας, κάποιον ηθοποιό έστω αλλά τίποτα... Την είχα δει πριν πολλά χρόνια, γύρω στα 12-13 χρόνια νομίζω. Δεν ήταν και καμιά φοβερή ταινία αλλα μου έχει κολλήσει, θέλω να τη βρω! Ήταν κάποιος βασιλιάς (ίσως πρίγκιπας γιατί ήταν πολύ νέος) που ήθελε να ζήσει για λίγο ελεύθερος και χωρίς τις υποχρεώσεις που είχε (ήθελαν να τον παντρέψουν και με μια της "υψηλής κοινωνίας" που δεν την ήθελε) και έτσι όταν γνώρισε κάποιον που ήταν ολόιδιος μ' αυτόν άλλαξαν θέσεις. Αν θυμάμαι καλά, ο βασιλιάς ερωτεύεται την κολλητή φίλη του άλλου και ο άλλος που έχει πάρει τη θέση του βασιλιά ερωτεύεται την κοπέλα που προοριζόταν για το βασιλιά! Δεν ξέρω αν βοήθησα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο απο την ταινία!
×
×
  • Create New...