Jump to content

zoi1980

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zoi1980

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

zoi1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλή επιτυχία σε όλους !!!! ευχαριστούμε!!!!
  2. zoi1980

    iPhone 6

    Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για σελφι που να έχει βελτίωση προσώπου ; iPhone 6 χωρίς jb :O
  3. Δεν έχω ροοτ και ναι το helium το ξέρω αυτό χρησιμοποιούσα αλλά τώρα χωρίς pc δεν μπορώ . τα SAVE τον παιχνιδιών τι αρχείο είναι ?για να ξερω ποια εφαρμογή να ψαξω
  4. οκ θα το δω.ευχαριστώ
  5. καλησπέρα παιδιά Χριστός Ανέστη! Θέλω την βοήθεια σας. θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν θέλω να χάσω το save ενός παιχνιδιού ( plants vs zombie 2) . πως μπορώ να κρατήσω το save ? Δεν έχω και pc έχει χαλάσει . υπάρχει τρόπος?
  6. καλημέρα σε ολους. είμαι από την Δευτέρα κάτοχος ενός LG g3 τα προβλήματα που εχω είναι δυο: 1) δεν κάνει συγχρονισμό με το pc suite αναγνωρίζει την συσκευή αλλά όταν πατάω συγχρονισμό μου βγάζει αυτό το μήνυμα πού βλέπετε στη φωτο.αυτό που μου λέει να κάνω δεν το βρίσκω στη συσκευή. πρόβλημα 2) θέλω να κάνω back up από το helium ανοίγω την εφαρμογή από την συσκευή και από το pc ξεκινάει να συνδέεται αλλά μένει εκεί χωρίς να μου βγάζει κάποιο μήνυμα η error απλά μένει εκεί στο να προσπαθεί να συνδεθεί στο helium του pc τι μπορεί να φταίει? εχω φρικάρει 2 μέρες με αυτά !!!!!! καμία βοήθεια?
  7. καλημερα παιδια εκανα χτες back up καποιες εφαρμογες με το helium και προσπαθω σημερα να τις κανω restore και μου βγαζει συνεχει error.φτανουν στο 72% και μετα error και δεν μου λεει τι φταιει απλα βγαζει error. τι να κανω?
  8. οκ δουλευει τελεια!! ευχαριστω για την βοηθεια παιδια :):D
×
×
  • Create New...