Jump to content

Gianeiro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gianeiro

  1. Ευχαριστω και παλι.Απο τις δυο επιλογες που μου εβγαλε,να διατηρησει ή οχι τα προσωπικα μου δεδομενα επελεξα την δευτερη,ελπιζω να εκανα σωστα!
  2. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Συγνωμη για το πρηξιμο αλλα εχω αλλη μια ερωτηση.Ξεκινησα να κανω αυτα που μου ειπες αλλα υπαρχει η τελευταια εκδοση την οποια δεν την ειχα περασει,οποτε λογικα θα μου περασει αυτη,σωστα?Αν εχω καταλαβει καλα ομως δεν θα μπορω να κανω root μετα.
  3. Το seus δεν το χρησιμοποιησα,οποτε....ΔΕΝ.Σοβαρα κοληματα δεν τρωει αλλα δεν μου φαινεται και τοσο γρηγορο οσο διαβαζω οτι ειναι. Αν χρησιμοποιησω το seus θα ειναι ενταξει? Πριν κανω την αναβαθμιση ξανα, να σβησω τις εφαρμογες απο το κιν ή να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
  4. Ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο:p Αν clean install ειναι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν την περασω υπαρχει μια περιπτωση να το ειχα κανει.Υπαρχει δυνατοτητα να το τσεκαρω τωρα?
  5. Δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω.Την ειχα περασει πριν πολυ καιρο χωρις να εχω ιδεα τι ειναι το clean install(ακομα δεν ξερω πως γινεται:p) και με βαλανε σε σκεψεις post που διαβασα σε αυτο το thread.Παντως την ειχα κανει την επομενη μερα που πηρα το κινητο οποτε δεν νομιζω να ειχα εφαρμογες.
  6. Καλησπερα,εχω περασει στο κινητο την ics αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειχα κανει clean install.Πως μπορω να το τσεκαρω ή να την ξαναπερασω?Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα αναφερω καλου κακου οτι εχω κανει root στο κινητο.Ευχαριστω!
  7. Καλησπερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα nfc tags.Οταν φερνω τα tags πισω απο το κινητο μου εμφανιζει στην οθονη ''συλλεχθηκε νεα ετικετα'' αλλα δεν εχω καποια δυνατοτητα να ρυθμισω τις ενεργειες που θα κανει.
  8. Ευχαριστω για την βοηθεια! Θα το επιχειρησω,ευκολο φαινεται.
  9. Ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω να κανω ροοτ και εχω μπερδευτει λιγο.Η εκδοση android που εχω ειναι η 4.0.4 και λεει στο κινητο αριθμος εκδοσης 6.1.1.Β.1.10. Συγνωμη αν εχει ερωτηθει ξανα αλλα ηθελα να ειμαι 100% σιγουρος πριν προχωρησω,τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω.
  10. Η μπαρα μεσα στην μπαταρια πρεπει να κινειται κατα την φορτιση?Δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχει φορτισει πληρως για να το ανοιξω.Ειναι οι πρωτες φορτισεις και το κλεινω κατα την φορτιση.Ευχαριστω για την βοηθεια.
  11. Καλημερα, αγορασα πριν λιγες μερες το κινητο αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Το φορτισα χθες και ενω το λαμπακι εγινε πρασινο(οποτε αν δεν κανω λαθος σημαινει οτι φορτισε πληρως) οταν το ανοιξα μου εδειχνε οτι ειναι στο 91%.Επισης η εικονα της μπαρα της μπαταριας μενει ακινητη κατα την φορτιση,σε ολα συμβαινει αυτο(?) και ενωμετα απο μιση ωρα εδειχνε οτι δεν εχει φορτισει σχεδον καθολου εβγαλα και ξαναεβαλα τον φορτιστη και πηγε περιπου στη μεση,εχει καποιο προβλημα?
×
×
  • Create New...