Jump to content

malesi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About malesi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

malesi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά!Χθες πηρα στα χέρια μου το Note II και μετά από ολοήμερο ψαξιμο(δεν το αφησα από τα χέρια μου :p ) ειδα όταν πηγα στην ενημέρωση λογισμικού να μου πετάει ένα μνμ που λεει ότι η συσκευή μου έχει τροποποιηθεί και οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες..τι σημαίνει αυτό? :worry: +πως μπορώ να βρω την χώρα προέλευσης της συσκευής μου?
  2. ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια αλλα σε android νομιζω υπαρχουν προεγκατεστημενα τα ελληνικα. product code δεν μπορω να αλλαξω εγω μονος μου? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. γεια σας παιδια.. ειμαι καινουριος στον κοσμο των ιντερνετομαγαζων κ σκεφτομαι να αποκτησω το πρωτο android κινητο..αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα που εχει αγχωθηκα!οτι λενε πως το κινητο ειναι απο γερμανια και συνηθως ειναι απο αλλου,οτι εχεις θεμα με την εγγυηση,οτι πρεπει να κανεις φακιρικα αν θες να κανεις αναβαθμιση..οτι μπορει να ειναι χρησιμοποιημενο το κινητο.. οποιος μπορει να με βαλει λιγο στο κλιμα ας το κανει..θα εινσι πολυτιμη η βοηθεια του! ευχαριστω
×
×
  • Create New...