Jump to content

dopermanial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dopermanial

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 29

dopermanial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι... όντως γιατί δεν παίζουν σωστά κάποιες υπηρεσίες σε sites. Thanks:)
  2. βρήκα τις απαντήσεις και σας τις παραθέτω. 1) έβαλα καρφωτά στο Router τους παρακάτω DNS Primary: 8.8.8.8 Secondary: 8.8.4.4 2) Ξήλωσα το go sms pro- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms και έπαιξα με το αρχικό. απλά δεν έχει πολλές δυνατότητες.
  3. καλησπέρα και πάλι. Είχα θέσει προχτές το ερώτημα μου κι εδώ αλλά δεν έχω λάβει ακόμα σχετική απάντηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4364122&posted=1#post4364122 υπάρχει τρόπος να αλλάζω ανάμεσα στις sim για να στείλω sms? γιατί ακόμα και με απενεργοποιημένη την 1. το μην δεν φεύγει με τίποτα!
  4. Καλησπέρα και από εμένα. πριν 5 ημέρες αγόρασα κι εγώ ένα Sony Xperia Tipo dual sim. Δεν άναψε ποτέ και διαβάζοντας τα μηνύματα στο forum (ηρέμησα για αρχή) και το έστειλα πίσω. Με ενημέρωσαν ότι δεν εκκινούσε η μπαταριά και το ξεκίνησαν αυτοί. Πράγματι σήμερα που το παρέλαβα (μεσολάβησε Σ/Κ) άνοιξε και όλα ΟΚ. Απλά έχω να θέσω 2 ερωτήματα για όσους γνωρίζουν.:O 1) Σερφάρω μέσω του Wi-Fi χωρίς πρόβλημα στο play store και επιλέγω την εφαρμογή που θέλω να κατεβάσω. Το Download δεν ξεκινάει!:confused: Το γυρίζω σε data transfer μέσω της vodafone και ξεκινάει το download:wacko: 2) δεν μπορώ να επιλέξω αποστολή SMS μέσω της δεύτερης sim!!!! έχω φάει πόση ώρα σε ψάξιμο και δεν βρίσκω τίποτα, ούτε στο κιν, ούτε στο Internet! Έχετε καμία ιδέα;;; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)
×
×
  • Create New...