Jump to content

flogx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About flogx

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

flogx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγνώμη φίλε lokas8 το σχόλιό μου πήγαινε ως απάντηση στις ερωτήσεις του μέλους chalk που ρωτούσε για τα JKE και NKE. Έχω την εντύπωση όμως πως και τα NKE είναι Κίνας.
  2. Έχω εγκαταστήσει τρία panasonic 9άρια NKE εδώ και είκοσι ημέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους στη θέρμανση. Τα λειτουργώ στο AUTO στους 22 - 23 βαθμούς σε προάστιο της Θεσσαλονίκης όπου η θερμοκρασία πέφτει ήδη αρκετά το βράδυ και τα δωμάτια ζεσταίνονται γρήγορα, εύκολα και με καλή αίσθηση. Μάλιστα πριν τον ύπνο τα βάζω στη λειτουργία quite και δεν ακούγεται τίποτα.
  3. Καλώς ήλθες στην παρέα μας :) Το CU-RE18ΝKE μόλις εμφανίστηκε από την επίσημη αντιπροσωπεία,για όσoυς έχουν αμφιβολίες για την παρουσία της φίρμας στην αγορά μας,:D οπότε είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα .Εχει αλλαξει λίγο από εμφάνιση να μοιαζει με άλλα πρόσφατα μηχανήματα με κατάληξη NKE και στα χαρακτηριστικά αναφέρεται ελαφρά μειωση λειτουργίας σε χαμηλες στροφές από ρυθμίσεις.Ομως ο θόρυβος και όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια,όπως και η κατανάλωση. COP 3,77-ΕER 3,40 -Οπότε είναι ενα ακόμα facelift του αρχικού JKE. Δεν μετρά όπως το προσφατο JKE-1 την εξωτερική θερμοκρασία.Το αν θα πρέπει να παρεις το Hitachi θα το κρίνεις εσύ με τι σου αρέσει, και τι ταιριάζει στον χώρο σου καλύτερα.:) φίλε σταρένιο μετά από πολύ μελέτη στο φόρουμ :thanks:κατέληξα τελικά στο Panasonic CS/CU-RE18NKE. Σήμερα όμως είδα από κοντά το http://www.skroutz.gr/s/268909/Toshiba-Super-Daiseikai-RAS-18PAVP-E-RAS-18PKVP-E.html. Να την κάνω την υπέρβαση ή όχι; Θα μου δώσει καλύτερη θέρμανση; Γιατί αυτό κυρίως με ενδιαφέρει. Αύριο πρέπει να αποφασίσω λόγω προσφοράς. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ. στην αγορά της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει mitsubishi ούτε για δείγμα.
  4. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σχετικά με το panasonic με κατάληξη NKE. Όσον αφορά το http://www.skroutz.gr/s/26...RAC-60YH7.html το ανέφερα περισσότερο γιατί φοβάμαι :cry:μήπως δεν καλύψει τον χώρο μου το panasonic. Με τις απαντήσεις που έδωσες αμέσως μετά στον anitus προβληματίστηκα λίγο μήπως πρέπει να πάω προς το http://www.skroutz.gr/s/27...SZ-GE60VA.html για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου όπως λες . 50 τμ. με σκάλα ανοιχτή προς επάνω και κάτω δεν είναι λίγα. Σημειωτέον ότι ο ψυκτικός μου μου είπε ότι όλα καλά είναι... Στον επάνω όροφο πάντως θα μπουν τρία μικρά panasonic ένα σε κάθε δωμάτιο. Επομένως δεν έχω ανάγκες θέρμανσης και επάνω. Ευχαριστώ και πάλι.:)
  5. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε σε αυτό το forum και ιδίως στον Σταρένιο. Διαβάζοντας επί μέρες το Φόρουμ πέρασα από την νύχτα στη μέρα (ή μάλλον σε λιγότερη νύχτα) σε σχέση με τα κλιματιστικά. Σε μεσαίο όροφο μεζονέτας περίπου 50 τ.μ. καλά μονωμένη κατασκευή και με απλό τζάκι που θα λειτουργεί τον χειμώνα, θα τοποθετήσω κλιματιστικό με σκοπό την θέρμανση. Έχω διαβάσει τις σχετικές αναφορές για "50 τετραγωνικά" και έχω καταλήξει στο http://www.skroutz.gr/s/79778/Panasonic-CS-CU-RE18JKE.html. Έρχεται μου είπαν όμως πλέον με την κατάληξη NKE αντί για JKE. Γνωρίζετε αν έχει αλλαγές στα χαρακτηριστικά; Μετράει την εξωτερική θερμοκρασία για την επίτευξη εσωτερικής; ποιό είναι το cop του μηχανήματος; Αν το μηχάνημα έχει διαφορές και δεν είναι τόσο καλό στην νέα του εκδοχή θα ήταν καλύτερα να πάω στο Hitachi RAS/RAC-60YH7; Το απέκλεισα αρχικά λόγω του χαμηλού cop παρότι μου αρέσει ως μηχάνημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...