Jump to content

KoMp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by KoMp

  1. 8 ώρες πριν, SergioChr said:

    Παρόλο που οι περισσότεροι την κράζουμε,η oneplus παρέδωσε μια άψογη 13 στο 8 pro:τρέχει νερό χωρίς κανένα bug,είναι σταθερή και η μπαταρία βελτιώθηκε αισθητά.

    Ευγε...

    Σε σχέση με όταν έδωσαν την 12 είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα αλλά η μπαταρία σε μένα είναι αρκετά χειρότερη, την αθόρυβη ασύρματη φόρτιση που χάλασαν στην 12 ούτε τώρα την φτιάξανε, το aod έχει τα θέματα του με τις ειδοποιήσεις και η κάμερα από το κακό στο χειρότερο πάει!!!

  2. 2 ώρες πριν, Giwrgos_Gk said:

    Burn in είναι

    Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Το παράδοξο είναι πως μετά από μια μέρα εξαφανίστηκε τώρα είναι οκ! Τι να πω, θα δείξει!

  3. Παρατήρησα ότι στην οθόνη πλέον ίσως από το always on display που γράφει την μέρα Πέμπτη με μεγάλα γράμματα πλέον αχνοφαινεται σε όλες τις εφαρμογές. Παρά πολύ παλιά ήξερα πως έχουν ένα τέτοιο θέμα οι amoled να φανταστώ πως πλέον έτσι θα μείνει;

  4. Στο ξεκλείδωμα οθόνης με μοτίβο υπάρχει τρόπος όταν το βάζεις να μη φαίνεται η κίνηση? Ψάχνω αλλά δε το χω βρει 

  5. Βρήκα λύση για το μπακ στο πληκτρολόγιο. Στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου αποφυγή ακουσιου πατήματος!

    Ρε παιδιά μόνο σε μένα μου φαίνεται περίεργη η δόνηση όταν έρχεται ειδοποίηση στο messenger; Είναι τέρμα αδύναμη δε την καταλαβαίνω καν.

  6. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με την αναβάθμιση. Θα πω μόνο αυτά που με ενοχλούν πολύ. Η δόνηση στις ειδοποιήσεις είναι πολύ αδύναμη ειδικά στην τσέπη δε το νιώθω καθόλου και εννοείτε στις ρυθμίσεις το χω βάλει στο δυνατό. Η αθόρυβη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης είτε τι επιλέγω είτε όχι δε λειτουργεί και κάνει θόρυβο το ανεμιστηρακι. Τα χρώματα την νύχτα της οθόνης που ξεθωριάζουν ακόμα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το διορθώσω κάπως. Ειδοποιήσεις στο Gmail δεν έρχονται. Το διπλό κλικ για να κλείσει η οθόνη πλέον πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία ενώ παλιά όπου και να το κάνα έκλεινε. Οι χειρονομία για το μπακ όταν είναι ανοικτό το πληκτρολόγιο δε πιάνει. Στην αρχική οθόνη στα αριστερά με τα νέα της Google πως βγαίνει;  Εννοείτε ότι έκανα επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Αρκετά γκρίνιαξα νομίζω!

  7. Τό έχει ο μικρός πλέον.Και το ακουστικό του δεν ακούγεται καλά στις κλήσεις. Πολύ χαμηλά. Θά πάω να τό φυσηξουν λίγο μήπως στρώσει.....

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    οδοντοβουρτσα τρίψιμο φύσημα και μετά τριψιμο με μια μπατονετα με λίγο οινόπνευμα!

  8. Την Παρασκευή μου ήρθε η nohon! Την έβαλα μόνος σε 10 λεπτά παρόλο που δε πιάνουν τα χέρια μου! Εντυπωσιακά αποτελέσματα καλύτερη η μπαταρία και από καινούριο όταν ήταν το κινητό!
  9. Τα χρόνια πέρασαν δύσκολο να πάρει καμία ακόμα ιδιαίτερη αναβάθμιση. Το θέμα είναι τι παίρνουμε εμείς μετά που οι τιμές πλέον έχουν πάει στα ύψη!
  10. Εγώ πάντως και μια sim έχω και αυτόματη φωτεινότητα σήμα πολύ καλό και κλειστά bt και gps. Βέβαια το χω 2,5 χρόνια οπότε λογικό το βρίσκω πλέον η μπαταρία να τα χει παίξει.
  11. Ακριβώς τα ίδια χάλια είναι η μπαταρία και σε μένα κι έχω κάνει και hard reset. 42% μπαταρία με 1, 32 ώρες οθόνης και αναμονή 15 ώρες. Αν αλλάξεις μπαταρία και δεις αποτέλεσμα πες μου γιατί κατά τ άλλα το κινητό είναι φοβερό σ όλα τ άλλα
  12. Ηρθα και εγω στην παρεα σας ,λιγο αργα βεβαια :lol: αλλα καλλιο αργα παρα ποτε :rolleyes:

    Μερικες χρηστικες ερωτησεις.

    Υπαρχει κανενα παιδι που εχει το κινητο χωρις προστατευτικο οθονης?Αντεχει "σκετη" η οθονη ή θα γεμισει χαρακιες?

    Θα το ανοιξω εγω για πρωτη φορα και λογικα θα με περιιμενουν πολλες αναβαθμισεις ,τις κανω ολες ?

    Η θηκη που εχει μεσα στο κουτι δεν μοιαζει να προστατευει ιδιαιτερα τις καμερες ,εσεις ειχατε κανενα προβλημα?

    Γενικα οτι συμβουλες εχετε καλοδεχουμενες :up:

    Ερχομαι απο redmi note 3 pro που δεν λεει να πεθανει το ρημαδι :lol: για αυτο εμεινα πισω στις εξελιξεις.

     

    Θεωρητικά αντέχει αν το προσέχεις αν και μένα ενώ το πρόσεχα απ το πουθενά έγινε μια χαρακιά. Πάντως τον τελευταίο χρόνο το χω χωρίς θήκη ούτε προστασία οθόνης και παρόλο που και κάτω έχει πέσει πολλές φορές και πλέον δε με νοιάζει και δε το προσέχω δεν έχει πάθει τίποτα άλλο!

  13. Ολα καλά και δω. Μια ερώτηση. Ξέρει κάποιος πως φεύγει η άσπρη μπάρα που έχει στο κάτω μέρος της Οθόνης;

     

    Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προβολή πλήρους οθόνης- Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης

  14. Καλησπέρα! Έχει πάρει το κινητό ένας φίλος και στο call of duty στα μεσαία γραφικά κολλάει απίστευτα. Μου κάνει εντύπωση γτ παλιότερα κινητά που χουμε δοκιμάσει δε κολλάνε. Τι μπορεί να φταίει?
  15. Όταν είμαι με WiFi στο Gmail μου μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις ενώ με δεδομένα όχι. Τι κάνουμε για να έρχονται και με δεδομένα?
  16. Εμένα γενικά τον τελευταίο καιρό μου εξαφανιζονται εφαρμογές μετά επανέρχονται και εξαφανιζονται άλλες δε ξέρω τι παίζει.
  17. Καλησπέρα παιδιά.

    Εδώ και μέρες όταν μπαίνω στο Fb μου βγάζει ένα μύνημα που λέει ''Λειτουργία για την εφαρμογή Facebook'' και κατεβάζει ενημέρωση. Το κάνει κάθε φορά που μπαίνω.

    Καμιά ιδέα;

     

    Τελικά έχει βρει κανείς κάποια λύση γι αυτό? Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει!!!

×
×
  • Create New...