Jump to content

sakpo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakpo

  1. Και για την σειρά FD, οι έμποροι που ρώτησα μου δώσανε την ίδια απάντηση. Δηλαδή ότι σταμάτησε να κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο αντικαταστάθηκε από τo FH.
  2. Όταν λες για άλλες αγορές, τι εννοείς? Εμένα πάντως το SF μου το παρουσίασαν σαν αντικαταστάση του GE και μάλιστα μου ανέφεραν ότι το GE δεν κυκλοφορεί πλέον...
  3. Ενδιαφερόμουν για δύο κλιματιστικά, τα Mitsubishi MSZ EF50 και το Mitsubishi MSZ GE25. Στα μέσα του Δεκέμβρη που προσπάθησα να τα παραγγείλω, πήρα απάντηση από τρεις εμπόρους ότι έχουν εξαφανιστεί και περιμένουν νέες παραλαβές το 2013. Έτσι λοιπόν ξαναπροσπάθησα στα τέλη του Γενάρη, αλλά πάλι άκαρπες οι προσπάθειες!:wacko: Το GE με ενημέρωσαν πως πλέον δεν υπάρχει και την θέση του πήρε το SF, ενώ για το EF δεν γνωρίζουν αντικαταστάτη. 1) Γννωρίζει κανείς τις διαφορές μεταξύ GE και SF και ποιο θεωρείται καλύτερο? 2) Γνωρίζει κανείς σχετικά με την αντικατάση του μονέλου EF?
  4. Σε μία κρεβατοκάμαρα, 15τ.μ. μεταξύ των παρακάτω τι θα διαλέγατε. - mitsubishi msz fd25 - mitsubishi msz ge25 Δεν λαμβάνω υπόψη το οικονομικό, αλλά προσπαθώ να τα συγκρίνω για την χρησιμότητα, την απόδοση και την λειτουργικότητα τους και δεν γνωρίζω αν όλα αυτά που έχει το fd αξίζουν για κλιματιστικό κρεβατοκάμαρας ή όχι... Κάποιοι που έχουν τα συγκεκριμένα ή γνωρίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα, αν μπορούν ας δώσουν πληροφορίες. Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου και την απάντησή σου. Όταν λες ότι τα DAIKIN έχουν βασικές ευκολίες για τον ανταγωνισμό, τι ακριβώς εννοείς??
  6. Καλησπέρα σε όλους. Ξεκίνησα και εγώ στην αναζήτηση κλιματιστικών βασικά για ψύξη και ως εναλλακτική-βοηθητική πηγή θερμότητας και “έπεσα” πάνω στο συγκεκριμένο φόρουμ. Προσπάθησα να διαβάσω τα περισσότερα μηνύματα και με χαρά μου διαπίστωσα ότι υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι με ανιδιοτελή τρόπο προσπαθούν να βοηθήσουν εμάς, που δεν κατέχουμε και πολλά από κλιματισμό. Μπράβο σας λοιπόν για την προσπάθεια και την βοήθεια. Στο δια ταύτα λοιπόν. Ενδιαφέρομαι για δύο κλιματιστικά, για διαμέρισμα κατασκευής 2004, σχετικά καλά μονωμένο. Οι χώροι που με ενδιαφέρουν να “καλυφθούν” είναι του σαλονιού 35 τ.μ. και του υπνοδωματίου 15τ.μ. Για την πρώτη περίπτωση οι τεχνικοί με τους οποίους μίλησα (κάποιοι και με επίσκεψη στον χώρο) με ενημέρωσαν ότι ένα 18αρι θα με καλύψει (εκτός ενός τεχνικού που δήλωσε ότι 22αρι και μάλλον 24αρι καλύτερα και δεν κατάλαβα γιατί τόσο διαφορά με τους άλλους) και ένα 9αρι για το υπνοδωμάτιο (εδώ συμφώνησαν όλοι). Αρχικά σκεφτόμουν για DAIKIN (FTXS 50J και FTXS 25J) λόγω ποιότητας και απόδοσης που προσφέρουν αλλά νομίζω ότι ίσως οι τιμές είναι αρκετά υπερβολικές (τιμές αντιπροσώπων)!! Διαβάζοντας όμως και τα μηνύματα στο φόρουμ και μετά από έρευνα, άρχισα να προσανατολίζομαι για MITSUBISHI. Σαφώς και αυτά ακριβά, αλλά είμαι τις θεωρίας ότι, ότι πληρώσεις αυτό θα πάρεις και καλύτερα δώστα τώρα παρά να τα δίνεις αργότερα… Επομένως : 1. Καλύτερα όντως να προτιμήσω MITSUBISHI από ότι DAIKIN? 2. Όσο αφορά τα MITSUBISHI ποιο θεωρείται καλύτερο (18άρι) για την περίπτωση μου? Mitsubishi SRK-50ZJX-S Mitsubishi MSZ-FD50VA Mitsubishi Kiri****** Zen MSZ/MUZ-EF50VE Όταν λέτε ότι το πρώτο είναι πιο θορυβώδες από τα υπόλοιπα, για πόση διαφορά μιλάμε? Είναι αισθητή αυτή η διαφορά? Γιατί πρόκειται η εξωτερική μονάδα να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι μπροστά από μπαλκονόπορτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!
×
×
  • Create New...