Jump to content

haidi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About haidi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

haidi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλορίζικο και καλοδούλευτο!! Καλά γιατί μεταξύ των δύο υποκαταστημάτων mediamarkt υπήρχε διαφοροποίηση στην τιμή? Σε τι χρώμα το πήρες? Μήπως το είχαν σε προσφορά στου Ρέντη τη μέρα που το πήρες ή σου κάναν κάποια έκπτωση? Είχε και ακουστικά η συσκευασία σου, έτσι δεν είναι? Σε πολύ καλή τιμή το πήρες!
  2. Καλορίζικο και καλοδούλευτο!! Καλά γιατί μεταξύ των δύο υποκαταστημάτων mediamarkt υπήρχε διαφοροποίηση στην τιμή? Σε τι χρώμα το πήρες? Μήπως το είχαν σε προσφορά στου Ρέντη τη μέρα που το πήρες ή σου κάναν κάποια έκπτωση? Είχε και ακουστικά η συσκευασία σου, έτσι δεν είναι? Σε πολύ καλή τιμή το πήρες!
  3. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να προχωρήσω και εγώ στην παραγγελία του, μάλλον από το Πλαίσιο. Τελικά στη συσκευασία του Πλαισίου έχει handsfree ακουστικά? Ποιο χρώμα μου προτείνετε να πάρω? Κάθε γνώμη από τους ήδη κατόχους του, ευπρόσδεκτη!!:happy:
  4. Από το πλαίσιο χθες μου είπαν ότι υπάρχει το κινητό και στην επίσημη σελίδα της samsung ελλάδας. Αλλά εμένα γιατί δεν μου το βγάζει το κινητό?? έχω μπει και από Mozilla , internet explorer, google chrome, αλλά τίποτα.
  5. Έχω μια απορία. Γιατί στο site της αντιπροσωπείας έχουν το εγχειρίδιο χρήσης του κινητού, αλλά δεν έχουν ακόμα βάλει σελίδα με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του? Πότε πια περιμένει να το ανακοινώσει επίσημα η αντιπροσωπεία? όταν τους είχα ρωτήσει πότε περιμένουμε την κυκλοφορία του στη Ελλάδα, μου απάντησαν μόλις αναρτηθεί στο επίσημο site της αντιπροσωπείας. :rolleyes:
  6. Από την ελληνική αντιπροσωπεία έχουμε κανά νεώτερο για την επίσημη ανακοίνωση του? Γιατί αφού το φέρε το Πλαίσιο, που είναι από τους επίσημους διανομείς samsung αυτό σημαίνει ότι μάλλον συντομεύει και η επίσημη πια εισαγωγή του!! Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
  7. Είστε σίγουροι ότι ήρθε στο Πλαίσιο, γιατί στο scroutz γράφει για το λευκό σε απόθεμα αλλά όταν μπαίνω στο site του plaisiou, λέει: αναμένεται σύντομα: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-Duos-With-maps-Ginius-GALAXY-S-DUOS.htm Τι ισχύει τελικά?
  8. Έχουμε κανένα νεώτερο πιο συγκεκριμένα για την έλευση του στην Ελλάδα? Γιατί από τη samsung λένε μόνο κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβρη. Τι με συμβουλεύετε: να περιμένω την επίσημη εισαγωγή του στην Ελλάδα ή να το αγοράσω από κάποιο κατάστημα από αυτά του scroutz, που σίγουρα θα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης?:rolleyes:
×
×
  • Create New...