Jump to content

Eskes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Eskes

  • Ημ. Γέννησης 01/11/1985

Eskes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ανθεκτικοτατη συσκευή! Μου έπεσε από την μηχανή, την πάτησε αυτοκίνητο, φοράω θήκη armor την χοντροκομμένη κινεζική και full tempered glass. Ξεκουμπωσε η οθόνη από την πάνω μεριά που είναι το ακουστικό, στρεβλωσε λίγο το κινητό έσπασε το tempered glass και αυτό ήταν όλο. Κουμπωσα την οθονη η οποία είναι άθικτη ούτε γρατζουνιά! Το περίβλημα παραμένει ελαφρός στραβωμενο αφού το tempered glass πλέον δεν κολλάει στην μισή οθόνη λόγο κλήσης. Είναι πλήρως λειτουργικό το κινητό σαν να μην μου έπεσε! Πέρα από το στρεβλωμα. Τα έβγαλε τα λεφτά του κ αυτό και η θήκη που αν κ το κάνει 2πλασιο κινητό αξίζει!
  2. Eskes

    Meizu MX4

    χθες το βραδυ μετα απο 1 χρονο συμβίωσης με το mx4 παρουσιαστηκε στην οθονη μια κιτρινίλα αριστερα στο υψος του κουμπιου έντασης ηχου κολλητά με αυτο και σε υψος οσο ειναι αυτο και παχος περιπου 2-3 χιλιοστά... εχει εμφανιστει κατι παρομοιο σε κανεναν αλλο? Περα απο το κουμπι on-off που με ζορίζει εδω και 2-3 βδομαδες τωρα και αυτο....αξιζει η αλλαγη οθονης και κουμπιού η παμε γι'αλλα?
  3. Eskes

    Meizu MX4

    ειμαι στην 5.1.4.0Α εχω βαλει το Handcent Next SMS και μια μου έρχονται μηνύματα και μια οχι....για παράδειγμα μου ερχονται ολα τα μηνυματα απο τον παροχο για προσφορες και για ενημέρωση ποιος με καλεσε ενω μιλουσα σε αλλη γραμμη αλλα δεν μου ερχονται μηνυματα απο φιλους και οικογενεια κ γενικοτερα εκτος παροχου.... ουτε στο app της συσκευης ερχονται οταν το γυρισα σαν πρωταρχικό app για την διαχείριση SMS.... ειναι καμια ρυθμιση? ειναι απο το firmware? ειναι απο το app? Γιατι η αληθεια ειναι οτι μου εχει κατι κοκκινα θαυμαστικά διπλα απο τα ονοματα στα παλαιότερα SMS... Επισης εχω ενα θεματακι με το Power button θελει πλεον αρκετη δυναμη για να λειτουργήσει... Αλλαζει ευκολα? Ειναι λογικό το κοστος η καλύτερα να πάρω το MX5:confused:?
  4. Eskes

    Meizu MX4

    δεν μπαινει τοσο απλα η "I" πανω σε μη ευρωπαικο κινητο ψαξε καμια 10-20 σελιδες πισω κ θα βρεις τον τροπο να περασεις την "Ι"
  5. Eskes

    Meizu MX4

    αντικειμενικα θα ηθελα να μου πειτε τι διαφορες εχει στην καθημερινη χρηση η 4.2.2.2Α απο την τελευταια lollipop...? Ειχα την 4.2.8.2 με προβληματα, εβαλα lollipop τον αυγουστο απο την πρωτη stable που ειχε βγει παλι προβληματα κ ευτυχως καποιος ειχε γραψει για την 4.2.2.2 κ ειπα να την δοκιμασω...αυτο ηταν το κινητο φτου φτου απροβληματιστο απο εκει που ημουν ετοιμος να το πουλησω!Ποιοι ειναι οι κυριοι λογοι για να μεταβει καποιος σε lollipop αφου δεν αλλαζει κατι πρακτικα..?
  6. Eskes

    Meizu MX4

    σε γενικες γραμμες μεχρι τωρα δεν εχω παράπονο απο το νεο firmware αλλα κατι πολυ βασικο για ολους πιστευω πως ειναι η μπαταρια και το δικο μου απο τις 4:30 το πρωι που ηταν στο 100% με 10 λεπτα wifi χωρις δεδομενα ανοιχτα και χωρις τηλεφώνημα εχει πεσει στο 57% ενω με την kitkat ημουν τετοια ωρα με παρόμοια χρηση στα 85+%. Θα το κρατησω αλλη μια μερα με την 4.5.4 αλλα δεν βλεπω να μενει και για 3η μερα...επιστροφη στην kitkat μεχρι να κανουν αλλαγες! Εκτος αν υπαρχει καμια πιο παλια και πιο stable απο την 4.2.8.2Α...??? (δεν θα εβαζα την 4.5.4 αλλα οπως ειχα αναφέρει και πιο πισω ειχα παλι προβλημα με τις επαφες...αργούσε πολυ να μου τις εμφανίσει οπως και στην αναγνώριση κλησης ειχα μεγαααααλη καθυστέρηση... ειχε διορθωθεί με reinstall και clean data αλλα χωρις να κανω καποια αλλαγη η να εγκαταστησω καποιο app που να τις επηρεάζει επανεμφανιστηκε το ιδιο προβλημα το οποιο ειναι πολυ κουραστικο!!!)
  7. Eskes

    Meizu MX4

    Και εμενα μου δουλευουν τα app αυτα...οποτε κανε ενα reinstall με clear data!
  8. Eskes

    Meizu MX4

    οταν λες ολες? ποιες δεν μπορεσες να δοκιμασω...
  9. Eskes

    Meizu MX4

    την εβαλα και εγω την 4.5.4Α δεν εχει ελληνικα αλλα κ η 4.2.8.2Α που ειχε δεν ηταν σωστα περασμένη σαν γλωσσα οποτε δεν με απασχολεί και πολυ, βεβαια στο ρολοι εντόπισα κατι κινεζικα δυστυχώς που δεν τα ειχε πριν αλλα κατα τα αλλα δεν βλεπω διαφορες στην λειτουργία προς το παρον ουτε τοσο μεγαλο θεμα με την μπαταρια... βεβαια ολοκληρωμενες εντυπώσεις μετα απο κανα 2 μερες...
  10. Eskes

    Meizu MX4

    ναι με clear data εκανα την αναβάθμιση... υπαρχει λογος να παω σε παλαιότερη εφ'οσον κανενας σας δεν εχει προβλημα με αυτην? αν ξανακανω εγκατασταση την ιδια παλι με clear data παιζει να περαστει καλυτερα σε περιπτωση που κατι εχει γινει λαθος η θα γινει χειροτερη η κατασταση?
  11. Eskes

    Meizu MX4

    τελικα μονο εγω εχω το θεμα με την καθυστέρηση στις επαφες αλλα και στην αναγνώριση κλησης? ειναι τοσο σπαστικό που θελω να το σπασω πραγματικα...
  12. Eskes

    Meizu MX4

    δωστε μου τα φωτα σας γιατι πραγματικα εχω ξενερώσει απιστευτα... ειμαι στην 4.2.8.2Α και αργει παρα πολυ η εμφάνιση επαφων οπως και η αναγνώριση κλησης...σε φαση μεχρι να βγει το ονομα στην οθονη να εχει χτυπήσει 6-7 φορες και να κλεισει η γραμμη... διορθώνεται καπως αυτο γιατι δεν παλεύεται...
  13. Eskes

    Meizu MX4

    Ειμαι στην 4.2.8.2Α και τις πρωτες 10-15 φορες που θα το ανοιξω ολα καλα την επομενη μερα ομως με κρασαρει χωρις να εχω κλεισει την συσκευη...
  14. Eskes

    Meizu MX4

    ενα θαματακι ακομα που ψαχνοντας δεν βρηκα λυση...κρασαρει και σε κανεναν αλλο το google maps?αν το κανω επανεγκατασταση δουλευει αλλα μετα απο 3-4 ανοιγματα κρασαρει παλι...
  15. Eskes

    Meizu MX4

    εχω ενα θεματακι με τα notification του viber οταν κλείνω την εφαρμογη και δεν τρεχει στο backround δεν μου ερχονται τα μηνυματα ενω στο security ειναι ολα στο allow...τι αλλο πρεπει να κανω? (ok λύθηκε.... "Μπες στην εφαρμογή: ασφαλεια>λειτουργια τροφοδοσιας>διαχειρηση εφαρμογών (κατω δεξια) και κλικαρε το Viber ώστε να του επιτρέψεις να μένει σε αναμονή και είσαι κομπλέ." ) Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...