Jump to content

Sikla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sikla

  1. Υπάρχουν 2 βασικοί τρόποι για να προβάλεις Youtube στην TV σου. Μέσω DLNA όπου υπάρχουν εφαρμογές που υπόσχονται ότι νπορούν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία σου – Στις περισσότερες φορές όμως είναι εφαρμογές με πολλά bugs και το αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου. Youtube Pairing. Είναι μία υπηρεσία που παρέχεται από τη Youtube και ουσιαστικά παντρεύει το smartphone σου ή την ταμπλέτα σου με ένα κωδικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορείς να ψάχνεις στο Youtube από το smartphone σου και να το προβάλεις στην smart TV σου. Απαραίτητη προυπόθεση είναι βέβαια να υπάρχει το application του youtube στη smart συσκευή σου. Στο link http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=2523964&rd=3 Θα βρεις λεπτομέριες. Ελπίζω να ήμου κατατοπιστικός.
  2. Νομίζω ότι τα καλύτερα είναι τα fujitsu με τα panasonic. Εγω παντως εχω fujitsu και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Ιδιως με την αθόρυβη λειτουργεία τους
  3. 1. Το πόσο καίει ένα θερμαντικό εξαρτάται από τα watt του. Ενα καλοριφέρ λαδιού και ένας θερμοπομπός στα 2000 watt καίνε το ίδιο. Το τί θερμότητα εκπέμπουν καταναλώνοντας αυτήν την ενέργεια είναι ένα αλλό θέμα. 2. Τα καλοριφέρ λαδιού δεν μυρίζουν (μπορεί όταν είναι καινούργιο να αφήνει μυρωδιά, αλλά αυτή προέρχεται απο την βαφή του σώματος και μετά από 3-4 ανάματα εξαφανίζεται) γιατί δεν καίνε λάδι για να παράξουν θερμότητα, αλλά ρεύμα. το λάδι το χρησιμοποιούν για να διατηρούν θερμό το σώμα. 3. Περί ορέξεως.... κολυκθόπιτα 4. Δεν είναι σίγουρα καλοριφερ λαδιού είναι κάτι άλλο εξού και η διαφορετική κατηγορίοποίηση στα καταστήματα http://www.apothema.gr/default.asp?pid=4&la=1&catid=1585 . Δεν ξέρω όμως να σου πώ ποιά η φιλοσοφία.
×
×
  • Create New...