Jump to content

Bubular

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bubular

  1. Ποσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θέλεις να καλύψεις? Το οτι κάνει για το δικό μου χώρο, δεν σημαίνει οτι κάνει και για το δικό σου. Σε καμία περίπτωση δεν σου συνηστώ να βάζεις βρεμένα/υργά ρουχα πάνω σε θερμοπομπούς.. Ολα οσα με ρωτας αναγράφονται στην περιγραφή του προιοντος στο προηγούμενο link. To συγκεκριμένο είναι 2000 watt οπότε κάνει για 15-20 τμ.
  2. Δεν τα γνωριζω για να σου πω αποψη. Εγω εχω αυτό http://www.apothema.gr/daewoo-dhc-7321-75316p
  3. Και εγώ παίδια ψάχνομαι για πλυντήριο ρούχων. Εδω έχω βρεί πλυντηρια ρουχων και εχω καταλύξει σε αυτό Hotpoint-Ariston Aqualtis ADS93D 69 EU/B . Εχει κανεις να επισυμάνει κάτι? Κάποια άλλη πρόταση? Πως αξιολογήται η Hotpoiont? After sales support?
  4. Ακολούθα τη λογική που σου είπα και θα είσαι μια χαρά ;) 125w/τ.μ.
  5. Η ερώτηση που κάνεις δεν είναι ολοκληρωμένη. Αν εννοεις πόσα watt χρειάζεσαι για να καλύψεις ενα χωρο 40τμ με θερμοπομπούς η εμπειρική προσέγγιση είναι 125watt ανα τετραγωνικό.
  6. Ξέρει κανείς ποτε θα ειναι διαθεσιμο το τηλέφωνο μεσω της vodafone?
  7. Ποιος μπορει να μου προτεινει καποια καλή εφαρμογή που να μου επιτρέπει να streamάρω youtube στην TV μου μεσω dlna με το ipad? Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που τον τελευταίο καιρό ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για να αποφύγει το μεγάλο πλέον κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Γενικά έχω κάνει αρκετή έρευνα μέσα από το internet και τείνω να καταλήξω σε θερμοπομπούς που δουλεύουν με ηλεκτρικό και συγκεκριμένα στους θερμοπομπούς adax http://www.apothema.gr/def...ufacturer=2124 Αυτό μέχρι χτες, γιατί χτες έπεσα πάνω σε μια άλλη κατηγορία θερμαντικών τους convectors http://www.convectors.gr/ Ποίος μπορεί να μου εξηγήσει ποια η διαφορά μεταξύ των δυο τύπων θερμαντικών και ποιο με συμφέρει να αγοράσω. Να σημειώσω ότι θέλω να καλύψω γύρω στα 60 τετραγωνικά μέτρα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...