Jump to content

mecengin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    0
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mecengin

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

mecengin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτον τον εμπιστευομαι εχω κανει ροοτ σε galay nexus με Cyanomod 5.1 lolipop. Τα αποτελεσματα φανταστικα.

    ακολουθησε τα βηματα και τα download τα εχει απο κατω

  2. Δεν έχω πλέον στη κατοχή μου την εν λόγω συσκευή οπότε και θα σε παραπέμψω στο ανάλογο νήμα - Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S4 - όπου και σίγουρα θα λάβεις περισσότερες απαντήσεις. Αν κάτι πάει στραβά θα σου απαντήσω στο εκεί θέμα. ;)
  3. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχε μπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
  4. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχε μπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
  5. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχε μπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
  6. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχε μπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
  7. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχεμπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
  8. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχεμπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
  9. Αδερφέ μου καλημέρα, ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει ρουτ το τηλ μου (S4) γιατι εαν το κανω μονος μου το σιγουρο ειναι οτι θα μεινω χωρις τηηλεφωνο..χεχεμπορεις να βοηθησεις..?Ευχαριστω εκ των προτερων..
×
×
  • Create New...