Jump to content

Fan3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fan3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Fan3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, επειδή οι απόψεις διίστανται,θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα λεπτά και τα mb του φοιτητικού cu, ισχύουν κανονικά για χρήση στην Ιταλία . Σχεδιάζω ταξίδι σε λίγο καιρό,και ενώ στο κατάστημα μου είπαν ότι λεπτά και δεδομένα δεν ισχύουν, σε άλλα topics διαβάζω το αντίθετο !
  2. Καλησπέρα και από εμένα ,κάτοχος του s7 edge εδώ και 3 ημέρες . Άψογες οι εντυπώσεις , εκτός από ένα θεματάκι . Ενώ τα δεδομένα του κινητού λειτουργούν κανονικά, όταν συνδέομαι στο wifi του σπιτιού, το ίντερνετ κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις-συνδέσεις . Την ίδια στιγμή στον υπολογιστή δεν υπάρχει κάποιο θέμα, παρά μόνο στο κινητό . Έχω δοκιμάσει επανεκινήσεις στο ρούτερ, αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα . Εν τω μεταξύ δεν το έχω δοκιμάσει σε κάποιο άλλο δίκτυο wifi, για να καταλάβω εάν υπάρχει πρόβλημα στο κινητό ή στη γραμμή του ίντερνετ . Υπάρχει κάποια πιθανή λύση ?
  3. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά . Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.
  4. καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες... όσο για το δώρο,ότι και να πούμε είναι λίγο......:respect:
  5. Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους..Μακαρι και με δωρο το ταμπλετ..
  6. Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 12220,αλλά ακόμα οταν παω να πάρω τηλέφωνο σβήνουν πολύ νωρις τα κουμπιά και η οθόνη,και δεν μπορώ να τερματησω την κλήση παρα μονο οταν κλεισει το τηλέφωνο ο άλλος, να βάλω ανοιχτή ακρόαση κτλ...Γνωρίζει κανένας εαν μπορώ να το φτιάξω κάπως;Γιατί έχω δει οτι έχει παρουσιαστεί και σε άλλους..
  7. Καλησπερα,έχω το lumia800,αγορασμένο πριν 3 μέρες από bird phone.το πρόβλημα που έχω είναι πως όταν παίρνω τηλέφωνο,σβήνει η οθόνη και τα κουμπιά πριν προλάβω να βάλω το κινητό στο αυτί μου.ξέρει κανείς τι μπορείνα παίζει;σκέφτηκα να κανω επαναφορά συστήματος.
×
×
  • Create New...