Jump to content

kostas_sdogos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas_sdogos

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kostas_sdogos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα μας! Εχω να κανω και εγω μια ερωτηση...και ελπιζω να βρω απαντηση!!! Λοιπον, ψαχνω να βρω, να αγορασω βεβαια, ενα PCB board για v3i!!! Οποιος μου δωσει πληροφοριες για ατο ...θα τον παραδεχτω!! Ευχαριστω πολυ ολους προκαταβοληκα!!
  2. bomber21 και Ray ... εγω ειμαι ΟΚ!!! Τα καταφερα επιτελους και τωρα εμφανιζεται η επιλογή για το που θελω να σωζω τα μηνυματα και πλεον τα αποθηκευω στο τηλεφωνο!! Σας ευχαριστώ!
  3. Rey_619 ... Θα το δοκιμασω και αυτο και θα σας πω. Ευχαριστω
  4. Ολα καλα αυτα που λες ... το μενου το βρισκω αλλα για τα μηνυματα κειμενου δεν εχει τετοια επλογη "επιλογη αποθηκευσης" Και εμενα μου κανει εντυπωση. Το κινητο ειναι ανεξαρτητη συσκευη ... ουτε TIM ουτε Voda. Μα τι κανω λαθος πια? Καποια ηλιθια λεπτιμερια θα ειναι που μου διαφευγει ....... Μηπως αυτη την επιλογή "επιλογη αποθηκευσης" πρεπει να την ενεργοποιησω καπως με το P2Ktool?
  5. να σου πω την αληθεια .... αυτη την επιλογη "Μήνυμα>Ρύθμιση Μηνυμάτων>Ρυθμ.Μην.Κειμ>Αποθήκευση σε" δε μου τη βγαζει!!! Γιατι λες??
  6. bomber21 .... ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις εκανα οτι λεει στον οδηγο που βρήκα στο GrMoto ... δηλαδη κατεβαζω το seem, το ανοιγω με το Motorola Tool, επιλεγω να τα αποθηκευω στο τηλ, κανω save και τελος παλι με το P2K το κανω upload στο τηλεφωνο. Restart και δεν γινεται τιποτα. Το εχω κανει και με το P2K κατευθειαν features/messages/sms storage με το κουτακι που μας ενδιαφερει Ξετικαρισμενο ... και παλι τιποτα!!??? Μηπως για αν γινει η αλλαγη υπαρχουν καποιες συνθήκες που πρεπει να ικανοποιουνται πρωτα???:blink:
  7. Στα 35 μου λεει "μνημη πληρης" και το δειχνει συνεχεια στην εξωτερικη οθονη.
  8. Την εχω καταβρει με το v3i!! Μου αρεσει σε ενα τηλεφωνονα μπορεις να κανεις πλήρη παραμετροποιηση! Εχω ομως ενα προβλημα. Κανω αυτα που γραφονται σε αυτο το forum και αυτα που λεει και στο Greek Motorola Community και δε μπορω με τιποτα να κανω τα SMS να αποθηκευοντια στο κινητο. Μηπως δεν κανω κατι καλα? Μηπως θελει συγκεκριμενο f/w? Ευχαριστω in advance
  9. Λεω να αλλαξω λιγο το μοτιβο της συγκεκριμενης συζητησης κανοντας μια ερωτηση. Λοιπον, απο ολα τα ?κακα? του v3i αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι το εξης. Ακουω ενα mp3 και στα καλα καθουμενα σταματαει. Τελος, δεν παθζει αλλο. Παμε στο αλλο τραγουδακι ... τα ιδια ... αιζει λιγακι και εκει που παει ο καλλιτεχνης να πει το ρεφρεν νασου παλι σταματαει η αναπαραγωγη. Τι εχετε να πειτε για αυτο!?
  10. Εχετε κατι στο μυαλο σας γι'αυτο?? Ευχαριστω!
  11. Γεια σας και παλι! Εχω και κατι ακομα να ρωτησω .... Εκτος απο το Digital Audio Player που εχει μεσα το κινητο, μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο ισως οχι java και πιθανον πιο γρηγορο? Επισης, εμεις με το v3i μπορουμε να βαλουμε iTunes? Ευχαριστω!
  12. Καλημερα! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Πηρα λοιπον ακουστικα στερεοφωνικα να ακουω τη μουσική μου απο το v3i μου. Ολα ωραια και ολα καλα αλλα ... η ενταση ειναι πολυ χαμηλη. Τι μπορω, αν μπορω, να κανω για να ακουω πιο δυνατα? Οταν ειμαι στο Μετρο δεν ακοθω τιποτα! Ευχαριστω!
  13. Καλημερα! Ειμαι νεος στην παρεα και αυτό γιατι προ 2 εβδομαδων εγινα κατοχος ενος v3i. Ειχα ενα mpx220 το οποιο χαλασε(??) και η φοβερη motorola στην Ελλαδα μου εκανε δωρο το v3i σε φοβερο χρωμα βιολετι!!! Εχω να πω οτι πρωτον ειναι πανεμορφο και δευτερον οτι σαν τηλεφωνο ειναι οτι καλυτερο εχω κρατησει ποτε. Παντα απο την αποψη ληψης σηματος και ηχου! Το συγκεκριμενο thread ειναι super. Οτι ηθελα για να κανω μοντιφες στο τηλεφωνο το βρηκα .... το μονο που δεν μπορεσα να κανω, αν και υπαρχει στο thread, ειναι τα funlights. Που βρισκω, που τα βαζω .....???Οποιος μπορει να με παραπεμψει εκει που πρεπει θα το εκτιμουσα αφανταστα. Ετσι για να πειραματιστω και με αυτο! Λοιπον .... τα λεμε και ευχαριστω in advance!
×
×
  • Create New...