Jump to content

CallMe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CallMe

  1. Mallon den einai to katallilo forum gia sizitiseis hardware. Dokimase: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/forumdisplay.php?f=48 http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showforum=22 Good luck! :rolleyes:
  2. Μια και εγινε γνωστο τοις πασι το περιστατικο και η κουτση Μαρικα θα παρει τωρα τον Μητσο τον ντετεκτιβ να παρακολουθει το κινητο του αντρα της που το αφηνει στο κομοδινο διπλα στο κρεββατι της γκομενας που ξενογα..ει, σας λεω οτι ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Κοινως, ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ :lol: :lol: :lol:
  3. Και ο Πρωτοπαππας και ο Καμμενος στην εκπομπη ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑΝ οτι δεν γνωριζουν πως γινεται αυτο. Ως γνωστο το Ελληνικο Κοινοβουλιο ειναι θωρακισμενο 'κλουβι Faraday' , ή μηπως δεν ειναι? Μονο ο Στηβ Κακετσης δεν τους εβρισε...:lol: :lol: :lol:
  4. Ετσι οι ιδιωτικοι ντετεκτιβ Σαiνηδες εκαναν τις παρακολουθησεις....:lol: :lol: :lol:
  5. Και εγω ελεγα γιατι ενω φορτιζω το κινητο συνηθως καθε 2 μερες, μερικες φορες η μπαταρια ξελιγωνοταν (=αδειαζε) ανεξηγητα σαν να το ειχα ανοικτο και να μιλουσα συνεχεια επι ωρες. ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Π.....Σ !!!!! :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Create New...