Jump to content

Freud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Freud

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Freud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ ! Όσον αφορά το δεύτερο θα ήθελα να μου πείτε ,πως μπορώ να βρώ εάν φοράει τον καλό αισθητήρα ή αυτόν της Samsung που ήταν λίγο χειρότερος. Το είχα διαβάσει το θέμα παλαιότερα πριν πάρω το κινητό και τώρα που το ψάχνω δεν το βρίσκω...:confused: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  2. Καλησπέρα παίδες ! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς πως βρίσκουμε το firmware της κάμερας στο κινητό μας ? Και πιο είναι το καλό ?:rolleyes:
  3. Καλησπέρα παίδες και καλώς σας βρήκα ! Με λένε Γιάννη και είμαι ένας ακόμη ευτυχής κάτοχος του S3 Bleue γερμανικό της Τ mobile εδώ και 2 μήνες :D Σας διαβάζω ανελλιπώς εδώ και μήνες τόσο για να μάθω πιο είναι το καλύτερο κινητό για τις ανάγκες μου ( προερχόμενος από το NOKIA E 72 ) μου όσο και για προβλήματα που αντιμετώπισα στην αρχική του χρήση. Οι περισσότεροι πραγματικά συμπεριφέρεστε ως επαγγελματίες και εύχομαι να το :Oσυνεχίσετε :) Όσον αφορά το θέμα του φίλου μας με τον ασσο εγώ το λύνω με το πάω μπαίνoντας από το hard button στην διαχείριση εφαρμογών και να κάνω διαγραφή της μνήμης cash !( εάν και νομίζω ότι έχει απαντηθεί! ) Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής γιατί μετά από την τελευταία αναβάθμιση η AP ( I9300 XXBLH3 ) διαφέρει από την CP ( I9300 BOBLH2 ) και ενημερωτικά το CSC ( I9300 DTM LH2 ) ;
×
×
  • Create New...